Първоначално изпратено от cyclop
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Глобалното затопляне мит или реалност?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ако се замислиш, би трябвало да си дадеш сметка, че зачестяването на валежите по никое време, е следствие на увеличената влага в атмосферата, съчетано с ЛОКАЛНИ захлаждания които, нямат отношение към ГЛОБАЛНОТО затопляне. Едното е метеорологично ВРЕМЕ,а ГЗ се отнася до КЛИМАТА.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеhttps://indianexpress.com/article/tr...viral-9363679/
А също така вали сняг през юни в същата тази държава на юг.
Коментар
-
https://indianexpress.com/article/tr...viral-9363679/
А също така вали сняг през юни в същата тази държава на юг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
То се вижда от коментарите,които правиш, колко ти е умственият багаж.А и знанията, по-точно липсата на такива.За такива като теб се отнася"Празни мисли на един празен човек ".Last edited by Pyramid; 01.06.2024, 17:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Аха. ТИ ми "измери интелекта", дето една температура да измериш не можеш. Стягай куфарите и - бегом към нобеловите багради. Чакат те зад ъгъла.
- 1 like
Коментар
-
Затоплизма е един от основните стълбове в идеологията на соросоидите наред с политическата коректност, мултикултурата и заселването на Европа с диваци от Азия и Африка и пропагандната на хомосексуализма. И тъй като ти си с нисък интелект и още по-ниска ерудиция си особено податлив на пропаганда. И на руска и на соросоидна.Last edited by Pyramid; 01.06.2024, 08:59.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение...Прочее, Вергилчо, убягва ми "соросоидството" у мен. В какво се състои?
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
А, не така. Това е на барбарона шефът и пътеводната звезда. До тоалетната не отива вече без разрешение от ИИ, да не говорим да напише собствена мисъл. И си личи, вдигнал е нивото много.
На въпроса кое е най-горещото лято в Европа отговаря,че било през 2003г,а лятото на 1911г е било най-горещото като измират стотици хиляди от жегите. Горещините са продължили от началото на юни до средата на септември. Не само в Европа, но и в Северна Америка.Last edited by mirodes; 01.06.2024, 05:38.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
А, не така. Това е на барбарона шефът и пътеводната звезда. До тоалетната не отива вече без разрешение от ИИ, да не говорим да напише собствена мисъл. И си личи, вдигнал е нивото много.
Коментар
-
Питам го изкуственият интелект кога е била най-студената зима на Южният полюс и той ми отговаря,че била през 1957г.А в действителност е през 2021г.
Та толкова за"достоверността"му.Натъпкан е със затоплистка пропаганда.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеПитам го изкуственият интелект кога е била най-студената зима на Южният полюс и той ми отговаря,че била през 1957г.А в действителност е през 2021г.
Та толкова за"достоверността"му.Натъпкан е със затоплистка пропаганда.
Коментар
-
Старшинка-тъп си като галош и всеки път го доказваш.Ти си хем русороб,хем соросоид.Най-лошата комбинация.
Коментар
Коментар