Първоначално изпратено от analog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Глобалното затопляне мит или реалност?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеНо аз лично зима с 8 (осем) дни със сняг (не броя леда) в София не помня, пък вече одъртях.
Наука съществува от поне 500 години, но от климат се интересува от едва 100. И ако не бяха политиците и одъртялото дете с налудничавия поглед, прекомерният сегашен интерес щеше да е доста по-вял.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
А сега извикай силно:
...Или не си съгласен?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеПичове, 28 градуса на 14 април. Жълтурчетата намериха време да станат на глухарчета, че и почнаха и те да окапват. Лука на село се готви за втора сесия. Ако времето не се оправи, тревата ще е изгоряла до юни.
Нямаше да е проблем, ако беше изключение, а не засилваща се тенденция. Но аз лично зима с 8 (осем) дни със сняг (не броя леда) в София не помня, пък вече одъртях.
Ако климата се не вразуми, ще почна да ходя в Гърция по това време. Скоро на юг от Кавала няма да се живее между май и октомври.
Глобалното затопляне е измислица!
...Или не си съгласен?
Коментар
� -
Пичове, 28 градуса на 14 април. Жълтурчетата намериха време да станат на глухарчета, че и почнаха и те да окапват. Лука на село се готви за втора сесия. Ако времето не се оправи, тревата ще е изгоряла до юни.
Нямаше да е проблем, ако беше изключение, а не засилваща се тенденция. Но аз лично зима с 8 (осем) дни със сняг (не броя леда) в София не помня, пък вече одъртях.
Ако климата се не вразуми, ще почна да ходя в Гърция по това време. Скоро на юг от Кавала няма да се живее между май и октомври.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от acb Разгледай мнениеЛозето и овошните ми дръвчета т.г. се развиват с 10-14 дни по рано от средното за последните години.
За такова състояние на пшеницата споделят и зърнари от региона.
Става въпрос за Централна Северна Бг.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от acb Разгледай мнениеЛозето и овошните ми дръвчета т.г. се развиват с 10-14 дни по рано от средното за последните години.
За такова състояние на пшеницата споделят и зърнари от региона.
Става въпрос за Централна Северна Бг.Last edited by Pyramid; 14.04.2024, 21:14.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеЕто каква е площта на леда в Арктика. Никаква разлика няма в сравнение със средното ниво за периода 1980-2010г.Като затоплистите нарочно вземат за сравнение този период, защото тогава леда е с най-голяма площ.Ако се вземе за сравнение целият 50 годишен период откакто се правят измервания ще се види,че в момента ледената покривка е с площ над средното ниво.
Коментар
� -
Ето каква е площта на леда в Арктика. Никаква разлика няма в сравнение със средното ниво за периода 1980-2010г.Като затоплистите нарочно вземат за сравнение този период, защото тогава леда е с най-голяма площ.Ако се вземе за сравнение целият 50 годишен период откакто се правят измервания ще се види,че в момента ледената покривка е с площ над средното ниво.
- 1 like
Коментар
� -
analog, има статистика за количеството валежи по години, няма нужда да се кара по спомен.D.Y.F-091066
Коментар
�
Коментар