Глобалното затоплянe ПРИЧИНЕНО ОТ ЧОВЕШКА ДЕЙНОСТ Е ИЗМИСЛИЦА
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Глобалното затопляне мит или реалност?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
А сега извикай силно:
...Или не си съгласен?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеПичове, 28 градуса на 14 април. Жълтурчетата намериха време да станат на глухарчета, че и почнаха и те да окапват. Лука на село се готви за втора сесия. Ако времето не се оправи, тревата ще е изгоряла до юни.
Нямаше да е проблем, ако беше изключение, а не засилваща се тенденция. Но аз лично зима с 8 (осем) дни със сняг (не броя леда) в София не помня, пък вече одъртях.
Ако климата се не вразуми, ще почна да ходя в Гърция по това време. Скоро на юг от Кавала няма да се живее между май и октомври.
Глобалното затопляне е измислица!
...Или не си съгласен?
Коментар
-
Пичове, 28 градуса на 14 април. Жълтурчетата намериха време да станат на глухарчета, че и почнаха и те да окапват. Лука на село се готви за втора сесия. Ако времето не се оправи, тревата ще е изгоряла до юни.
Нямаше да е проблем, ако беше изключение, а не засилваща се тенденция. Но аз лично зима с 8 (осем) дни със сняг (не броя леда) в София не помня, пък вече одъртях.
Ако климата се не вразуми, ще почна да ходя в Гърция по това време. Скоро на юг от Кавала няма да се живее между май и октомври.
Коментар
-
Първоначално изпратено от acb Разгледай мнениеЛозето и овошните ми дръвчета т.г. се развиват с 10-14 дни по рано от средното за последните години.
За такова състояние на пшеницата споделят и зърнари от региона.
Става въпрос за Централна Северна Бг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от acb Разгледай мнениеЛозето и овошните ми дръвчета т.г. се развиват с 10-14 дни по рано от средното за последните години.
За такова състояние на пшеницата споделят и зърнари от региона.
Става въпрос за Централна Северна Бг.Last edited by Pyramid; 14.04.2024, 21:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеЕто каква е площта на леда в Арктика. Никаква разлика няма в сравнение със средното ниво за периода 1980-2010г.Като затоплистите нарочно вземат за сравнение този период, защото тогава леда е с най-голяма площ.Ако се вземе за сравнение целият 50 годишен период откакто се правят измервания ще се види,че в момента ледената покривка е с площ над средното ниво.
Коментар
-
Ето каква е площта на леда в Арктика. Никаква разлика няма в сравнение със средното ниво за периода 1980-2010г.Като затоплистите нарочно вземат за сравнение този период, защото тогава леда е с най-голяма площ.Ако се вземе за сравнение целият 50 годишен период откакто се правят измервания ще се види,че в момента ледената покривка е с площ над средното ниво.
- 1 like
Коментар
-
analog, има статистика за количеството валежи по години, няма нужда да се кара по спомен.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Е то не е само сега, последната истинска зима която помня беше 2012та, вече 12 години оттогава. А като бях дете такива си бяха всички зими.
Ама наистина ли опряхме до спомените на дъртофелници за това как са мръзнали през студеното си комунистическо детство? Само като се сетя за дрехите и ръкавиците се разтрепервам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ха ха.
Лани (2012г) ми ставаше по 5 пъти, сега 5 пъти му се моля да стане веднъж. Глобалното затопляне е виновно.
Даже по малоумни от това са ви наблюденията и изводите
Коментар
Коментар