IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой е най-прекият път България да се развие и как да спомогна за това?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
    Разбирам че си фен на Германия, но там където има проблем нещата е по-добре да се назовават с истинските им имена и да се взимат мерки.

    При нас също. Както казва Кубрат трябва и Грипени да вземем и Ф-16, а и Миговете да ремонтираме и да договорим добри цени. Въобще не трябва да си правим илюзии за “края на историята” и други такива либерастки възгледи
    А аз мисля, половината пари - за дронове, останалата - за цървули...

    Коментар


    • Разбирам че си фен на Германия, но там където има проблем нещата е по-добре да се назовават с истинските им имена и да се взимат мерки.

      При нас също. Както казва Кубрат трябва и Грипени да вземем и Ф-16, а и Миговете да ремонтираме и да договорим добри цени. Въобще не трябва да си правим илюзии за “края на историята” и други такива либерастки възгледи
      Last edited by Money; 08.06.2018, 02:56.

      Коментар


      • Last September, while Ukrainian troops were battling pro-Russian separatists on the eastern edges of Europe, a German battalion participated in a NATO exercise in Norway. They didn’t have any weapons with them, but the German army, the Bundeswehr, has long been used to shortages of equipment. So the soldiers knew what to do: They took a broomstick, painted it black, and holstered it to the vehicle where a gun should have gone.

        A few months later, German television reported on the incident, and defense officials didn’t deny it happened. They simply said that weapons weren’t even required in that particular exercise and that they had no idea why the soldiers deployed the broomstick.

        The Bundeswehr owns helicopters that cannot fly, tanks that cannot shoot and minesweepers that cannot sweep (and the list goes on and on).



        https://www.google.co.uk/amp/s/www.p...se-budget/amp/
        Last edited by Money; 08.06.2018, 02:50.

        Коментар


        • Това казвам и аз. В уики пише глупости. Никакви 320 танка нямат. Реално имат 95.

          Разбира се тайния доклад може да е лъжлив. А вие с Макса сигурно имате други по-тайни доклади. Но така или иначе не е много умно немците самодоволно да седят на ръцете, защото иначе ще ги гази мечка


          The Leopard 2 is the Bundeswehr's battle tank which was developed in the 1970s. In November, Focus magazine reported that whereas the Bundeswehr had 244 Leopard-2 tanks in service, only 95 of them are in full combat readiness. Meanwhile, 53 tanks were reportedly being upgraded, seven were at test sites, and multiple others could not be repaired due to the lack of spare parts.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
            Германия има смешно малко техника. Ако погледнеш в wiki Германия има 320 танка Леопард 2, но реално само половината са в експлоатация. Наскоро бяха правили някакво учение с дървени автоматични пуши, защото нямали достатъчно истински. Пълна смехория е това.


            Уики винаги е било най-достоверният източник дори за засекретена информация. Пак там може да сравниш военни бюджети, интересно е... и да, пълна смехория е лафа как Бундесвера нямал оръжие

            Коментар


            • https://www.facebook.com/biliana.ambareva
              "Ох, сега като подхванахме гей парада, гледам че ПАК ни е ВИНОВНА ДЕМОКРАЦИЯТА!
              Цитирам коментар: "При соца нямаше джендъри, те са рожба на демокрацията."
              Може ли някой да ми обясни какво значи "джендър"?
              Явно тази дума се превърна в синоним на хомосексуализъм.
              Такова понятие "джендъризъм" не съществува нито в Европа, нито НЯКЪДЕ ПО СВЕТА, освен в България! И беше създадено абсолютно целенасочено и безпочвено. Защо всеки, които се определя като консервативен защитник на "православния морал" така се паникьосва за мъжествеността си? Абе толкова ли е КРЕХКА тая ваша мъжественост? При соца нямало джендъри! Сериозно?!

              "Джендъри" има ОТКАКТО СВЯТ СВЕТУВА. Имало ги е и в Рим и в Древна Гърция. Историята разполага с доказателства за хомосексуализма в Древна Елада в периода от 800 г. пр.н.е. до около 200 сл.н.е. Мъжете можели да си позволят да имат юноши за сексуални партньори. За това свидетелстват някои от най-ранните документи, касаещи еднополовите взаимоотношения в Древна Гърция. Древна гръцка поговорка твърди, че "Жените са за работа, момчета са за удоволствие". Макар че древните гърци винаги могат да си купят млади роби от мъжки пол, когато става дума за хомосексуални отношения между младеж и възрастен мъж (свободни гръцки граждани), древни материали сочат, че бащата на младото момче също е трябвало да даде съгласието си, за да съществува връзката. Такива взаимоотношения не заместват брака между мъж и жена и могат да настъпват преди или едновременно с него.
              А относно любимия ни соц, когато нямаше престъпления, хомосексуалисти и течаха реки от мед и масло искам да кажа, ЧЕ ГО ИМАШЕ И ТОВА ЧУДО!

              Но при социализма се преследваше от закона. В член 176 на Наказателния Закон се казва: “За полово сношение или полово удовлетворение между лица от еднакъв пол наказанието е лишаване от свобода до 3 години”. Попаднах на интересна статия за "липсата на джендъри" във времето на соца и съдебните процеси срещу тях. През пролетта на 1963 е организиран уникалният за цял свят групов процес срещу 28 хомосексуалисти. Сред тях са тогавашният журналист в “Студентска трибуна” Атанас Свиленов, импресариото на Емил Димитров – Васил Андреев, артистът Георги Парцалев, поетът и преводач Б.Георгиев и много други. Намерението на режима е да бъде задържан и един от най-популярните по това време поп изпълнители – Емил Димитров, но поради отсъствието му от страната в този момент, вероятно предупреден от съмишленици, му се разминава. “Разплитането на чорапа” отвежда ДС и към по-високопоставени в обществото фигури, какъвто е Чавдар Драгойчев, син на видната функционерка на БКП Цола Драгойчева, което налага размерите на чистката да бъдат ограничени. Самата тя търси съдействието на Т. Живков за потулването на случая. Оттогава е и митологичната фраза, изречена пред съда от обвиняемия комик Парцалев: “Какви хора сте вие, бе! Оправихте България, та седнахте с нашите задници да се занимавате!” Та да знаете, че Георги Парцалев, Емил Димитров, Васил Найденов и акад. Чавдар Драгойчев са все соц "джендъри" от тия дето ГИ НЯМАШЕ!

              От коментари и постове разбирам, че много "съзнателни и демократични" граждани нямат нищо против гейовете, само им идва нанагорно, че с тоя парад "натрапват" и "афишират" сексуалността си, та затова се дразнят. Точно този коментар за "афишираната" сексуалност се повтаря като мантра. Ами аз да попитам тези мачовци с ланците, бръснатите глави и татуировките не АФИШИРАТ ли "мъжествеността" си пред всички? Мен пък ме дразни много повече тяхната визия и поведение. Те не се ли натрапват? Наперените нерези, "пращящи" от тестостерон с какво парадират? Не е ли сексуалност? Щото определено не е акъл... А дамите със силиконовите устни и цици?

              Този парад е форма на протест срещу дискриминацията. Надслова е „ любов, взаимно уважение и откритост" И щом може да има парад на ПАРАДИРАЩИТЕ с любовта си към Русия, като "Безсмъртният полк" и шествия като "Луков марш" и парадиране на русофилия и путинофилия като "Нощните вълци" защо да няма гей парад? Реално погледнато всеки парад е ПАРАДИРАНЕ с нещо. И щом като на едни се дава правото да ПАРАДИРАТ с различните си убеждения, защо други да не парадират с различната си сексуалност? Нарича се демокрация... А на всички, които са възмутени, че парите на данъкоплатците да се харчат за охрана на гей парада, искам да кажа, че гей общността също са данъкоплатци! И щом държавата плаща за охраната на Доган и Пеевски, по неизвестни за никой причини, и пази участниците в "Луков Марш", "Безсмъртният полк" и шествията на путиновите "Нощните вълци" е длъжна да пази и гей парада."

              Коментар


              • Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

                Попадам на статията "Защо има нужда от София Прайд" и спонтанно се съгласявам с определението, после се сещам, че мурзилажа ми е една идея по-противен от парадиращите и пак съм разколебан
                Сега пък да ти кажа, че няма по-противно нещо от мурзилките.

                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

                  ,,Луцифер,,
                  Попадам на статията "Защо има нужда от София Прайд" и спонтанно се съгласявам с определението, после се сещам, че мурзилажа ми е една идея по-противен от парадиращите и пак съм разколебан

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

                    Най-важното е, че не е човек, а легенда/даже повече за враговете, отколкото за феновете си/! Освен това е и първият соросоид!!
                    ,,Луцифер,,

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

                      Най-важното е, че не е човек, а легенда/даже повече за враговете, отколкото за феновете си/! Освен това е и първият соросоид!!
                      Вреден за всяко общество индивид.... дано скоро да освободи света от присъствието си, дано и делото му го последва...

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

                        също така "Ability to speak does not make you intelligent"

                        Уесс!

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение

                          Първото го казах максимално меко, за да не ме изтрият в съвременния политкоректен свят. Сега ще ти говоря малко езоповски, понеже тия, срещу които говоря, държат парите, медиите и правителствата в своите грабливи ноктести ръце.

                          Разбира се, че не е човек, както не са човеци много от сънародниците му.

                          Това, че ходиш на два крака, не те прави човек - птиците също ходят на два крака.
                          Това, че можеш да говориш, също още не ти прави човек - циганите също могат да говорят.
                          Но това, че вместо душа и сърце имаш само пари, определено те изключва от човешкото множество.
                          също така "Ability to speak does not make you intelligent"

                          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение


                            За разлика от другите големи и дългосрочно печеливши инвеститори. Сорос търгува агресивно пазара и в двете посоки, не просто да се качил на тренда, също така спекулира и с валути. Тези неща другите избягват, защото това е трудната част и обикновено ядат дървото. Не че той винаги е печеливш. Поздрави
                            Най-важното е, че не е човек, а легенда/даже повече за враговете, отколкото за феновете си/! Освен това е и първият соросоид!!

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение

                              Разбира се, че съм обърнал внимание, как ги е спечелил. Все пак ми е пример за подражение.
                              Но няма смисъл да започваме от 2-рото или 3-тото.
                              Като си изясниш първото и ако имаш желание....разказвай
                              Първото го казах максимално меко, за да не ме изтрият в съвременния политкоректен свят. Сега ще ти говоря малко езоповски, понеже тия, срещу които говоря, държат парите, медиите и правителствата в своите грабливи ноктести ръце.

                              Разбира се, че не е човек, както не са човеци много от сънародниците му.

                              Това, че ходиш на два крака, не те прави човек - птиците също ходят на два крака.
                              Това, че можеш да говориш, също още не ти прави човек - циганите също могат да говорят.
                              Но това, че вместо душа и сърце имаш само пари, определено те изключва от човешкото множество.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение

                                Разбира се, че съм обърнал внимание, как ги е спечелил. Все пак ми е пример за подражение.
                                Но няма смисъл да започваме от 2-рото или 3-тото.
                                Като си изясниш първото и ако имаш желание....разказвай

                                За разлика от другите големи и дългосрочно печеливши инвеститори. Сорос търгува агресивно пазара и в двете посоки, не просто да се качил на тренда, също така спекулира и с валути. Тези неща другите избягват, защото това е трудната част и обикновено ядат дървото. Не че той винаги е печеливш. Поздрави

                                Коментар

                                Working...
                                X