Първоначално изпратено от Misho ILIEV
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо европейската младеж е обсебена от левичарството?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
В момент в който икономиката не може да порасне с трагичните 3% се говори единственно как да се харчат събираните огромни налози, 3% по малко налози и икономиката ще порасне с още цели 1.5% изчислено математически а реално с повече от 3% още. Пътя е ясен.Знам че това не може да стане защото социалното не може да се спре да харчи - ще стане по трудния и тежкия начин когато то успее да ликвидира тези които са негови донори.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Дали ще е кейнсианство или някакъв модел с развита социална политика, прав си.
Другата алтернатива е май, война
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Мислих, че инженерите и специалистите по статистика, обработка на дании и изкуствен интелект ще са добре.
Пък ти сега говориш за чоплене на земята
Специалисти по статистика и по обработка на дании ЩЕ СА роботи
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение30 годишният младеж на Зелените леви е с марокански произход, да обяснявам ли кои приоритетно са гласували за него
Левицата в Холандия(и не само) е сериозно набутана в ъгъла след досегашната широка коалиция между десните на Рюте и лявата Партия на труда на Дайселблум. От 38 мандата днес имат 9(от 150 парламент). Реформите и съкращенията, проведени и от самият Дайселблум като финмин, отблъснаха избирателите им. Дори една част от ръководството премина към Зелените ....както и гласовете... Но са много далеч от 1те две десни партии с тази на Виндерс
Не знам какво намираш за екстремистко в идеите на Зелените. Сравнително балансирана лява политика
А лидерът им се сравнява със Сандърс
За Хипокрацията - болестта е повсеместна
Зелените имат цели 17 места, като от предходния парламент са били с 4, значи те вдигат подкрепата с над 400%.
Подкрепата е предимно от млади избиратели до 35 години. Дали за Дайселблум или за тоя мароканеца, председателя, посоката е ясна и тя е основно на ляво, та към екстремно ляво...
Това, че такъв голям обем от електорат преминава от ляво, към още по-ляво и интернационалистическо, каквито са зелените е показателно.Last edited by DELCHO SMOKA; 21.03.2017, 00:13.
Коментар
-
съни(тя) - за соц.политики трябват пари а народа оголя от социални политики. И алтернативата на соц.политиките е да ги няма - без соц.политики за които няма вече от кой да се вземе та да се преразпредели и да се даде на майките, нечленоразделноговорящите, на обработващите хиляди декари земя милионери и т.н.т. Каква война ще направят ? С кой ще се бият.Last edited by supertrader; 20.03.2017, 22:46.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеПо време на тежка криза, т.е. когато икономиките влязат в negative feedback loop, единственият изход е кейнсианството. Така че движението на ляво е съвсем нормално.
Освен това, възнагражденията на социално "полезните" шефове на корпорации е просто едно безобразие. Особено като се има предвид, че повечето от тези хора нямат никакви особено специални качества. Това е видно от факта, че един такъв шеф може да е страшно успешен в една компания, където който и да е шеф (стига да не е пълен идиот) нещата пак ще вървят добре, а после като го сложиш в друга се оказва, че е кръгла нула. Повечето мултимилионери на Запад са подобни шефове и членове на бордове на директори. Те засмукват в своите джобове толкова средства, че това се отразява силно и на акционерите. А обикновените хора просто няма как да не се дразнят на тези неща.
Другата алтернатива е май, война
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеОсвен това, възнагражденията на социално "полезните" шефове на корпорации е просто едно безобразие. Особено като се има предвид, че повечето от тези хора нямат никакви особено специални качества. Това е видно от факта, че един такъв шеф може да е страшно успешен в една компания, където който и да е шеф (стига да не е пълен идиот) нещата пак ще вървят добре, а после като го сложиш в друга се оказва, че е кръгла нула.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DELCHO SMOKA Разгледай мнение
Не съм съгласен с констатациите за процентите, че гравитират около 1/3.
В Холандия страхотен подем имат зелените, които пропагандират екстремистко леви идеи, начело с лидера им някакъв си 30 годишен голобрад младеж. Може да провериш! Така, че ръстовете за левичарството са в двуцифрени проценти. Младежта в Холандия търси своята утопия, скъсала с реалностите и ГЛАСУВА за зелените!
....
Левицата в Холандия(и не само) е сериозно набутана в ъгъла след досегашната широка коалиция между десните на Рюте и лявата Партия на труда на Дайселблум. От 38 мандата днес имат 9(от 150 парламент). Реформите и съкращенията, проведени и от самият Дайселблум като финмин, отблъснаха избирателите им. Дори една част от ръководството премина към Зелените ....както и гласовете... Но са много далеч от 1те две десни партии с тази на Виндерс
Не знам какво намираш за екстремистко в идеите на Зелените. Сравнително балансирана лява политика
А лидерът им се сравнява със Сандърс
За Хипокрацията - болестта е повсеместна
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеИма ли надежда и какво е бъдещето?
Делчо Запада е пътник.Предстои гигантско завръщане към селата...Богат ще бъде този който има какво да яде....Мен това не ме плаши.Ще си чопля земята и ще си произвеждам храната както го правя вече 25 годин....
Пък ти сега говориш за чоплене на земята
Коментар
-
Има ли надежда и какво е бъдещето?
Аз съм един от хората, които смятат, че така наречения Запад, го очаква страховита икономическа разруха, която ще отрезви хората за основните не просто икономически фундаменти, а и за житейските такива. Според мен живеем в последните години от настоящия икономико-политически модел, който съвсем скоро ще се сблъска с реалностите, такива, каквито са заложени не просто от природата, а ако щете от Господ!
Делчо Запада е пътник.Предстои гигантско завръщане към селата...Богат ще бъде този който има какво да яде....Мен това не ме плаши.Ще си чопля земята и ще си произвеждам храната както го правя вече 25 годин....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеБезработицата сред младите е много висока, а тези които имат работа имат предимно нископлатени стажове. Безработицата е пропилян човешки/икономичски ресурс.
Коментар
-
По време на тежка криза, т.е. когато икономиките влязат в negative feedback loop, единственият изход е кейнсианството. Така че движението на ляво е съвсем нормално.
Освен това, възнагражденията на социално "полезните" шефове на корпорации е просто едно безобразие. Особено като се има предвид, че повечето от тези хора нямат никакви особено специални качества. Това е видно от факта, че един такъв шеф може да е страшно успешен в една компания, където който и да е шеф (стига да не е пълен идиот) нещата пак ще вървят добре, а после като го сложиш в друга се оказва, че е кръгла нула. Повечето мултимилионери на Запад са подобни шефове и членове на бордове на директори. Те засмукват в своите джобове толкова средства, че това се отразява силно и на акционерите. А обикновените хора просто няма как да не се дразнят на тези неща.Last edited by Misho ILIEV; 20.03.2017, 20:34.
- 1 like
Коментар
Коментар