Първоначално изпратено от Trakatrak'
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще търпим беззаконията??? - 2
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеПрясна случка отпреди 1 час от центъра на София, района на Френската гимназия.
Седя си в клона на ПИБ и виждам през прозореца, че някакво момче, цялото в кръв, се мъчи да си изправи колелото и събира нещо от земята. Като отидох да видя какво се е случило стана ясно, че двама интегрирани и толерантни *ани са блъснали някаква жена без никаква причина, момчето им е направило забележка и заради тази си наглост и дързост е бил свален на земята и ритан. Отделно тротоарът беше в кръв, покупките на момчето бяха разпиляни навсякъде – като се започне от яйцата и се стигне до фурмите. Европейска столица в 21 век, центъра на града, 12.00ч. на обяд, в района нямаше нито един полицай, а и на никой не му пукаше.
Това е пореден пример за наличието на желание на въпросния етнос да се интегрира, за „правилната” и „толерантна” политика на целия държавен апарат към въпросните и как прекрасно се отразява на овцете (електората), който скоро се очаква да отиде да гласува и да си избере кмет, който да гарантира за сигурността и спокойствието на жителите на града.
За тези, които ще завъртят изтърканата плоча за черните овце във всеки етнос, знаете накъде да тръгнете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеНе се съмнявам, че не си видял нищо
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЧакай сега - защо аз да пиша сигнал? Какво да напиша в този сигнал?
Нито съм видял извършителите, нито познавам пострадалия.
Даже реших, че е паднал с колелото и е направил свинщина, която не е събрал, но като попитах хората се оказа друго...
Сигнали доста съм изписал, вкл. срещу всякакви паразитни НПО-та и държавни институции, така че гражданската ми съвест е напълно чиста в тази посока.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеТова е най-лошото - за да си спестиш бюрократично размотаване, писане и пр. на практика даваш кураж на агресорите за повторна агресия спрямо невинни хора. Безнаказаността е огромно зло.
Не че нещо, но подобни случки съм виждал в много по-"цивилизовани" столици от нашата. Навсякъде нещата се развиват по този сценарий. Бич на цивилизацията, просто трябва да се подават жалби и сигнали докрай, но на никой не му се занимава.
Ето сега - ти пишеш във форума, вместо да инвестираш същото време в писане на кратък сигнал до местното РУ. Разбирам защо не го правиш, но и ти разбери, че част от вината е и твоя, моя и пр.
Нито съм видял извършителите, нито познавам пострадалия.
Даже реших, че е паднал с колелото и е направил свинщина, която не е събрал, но като попитах хората се оказа друго...
Сигнали доста съм изписал, вкл. срещу всякакви паразитни НПО-та и държавни институции, така че гражданската ми съвест е напълно чиста в тази посока.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеХора имаше, но явно ги е било страх и само са гледали. Ако са скочили 4-5 мъже я от коли, я от магазините и минувачи щяха да са ги смляли "РОМИТЕ". Лошото е, че момчето стана и си тръгна без да извика полиция.
Не че нещо, но подобни случки съм виждал в много по-"цивилизовани" столици от нашата. Навсякъде нещата се развиват по този сценарий. Бич на цивилизацията, просто трябва да се подават жалби и сигнали докрай, но на никой не му се занимава.
Ето сега - ти пишеш във форума, вместо да инвестираш същото време в писане на кратък сигнал до местното РУ. Разбирам защо не го правиш, но и ти разбери, че част от вината е и твоя, моя и пр.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТАЗИ НОВИНА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОПУСКА:
Европейската Комисия развръзва ръцете на Българските власти за унищожаване на незаконните свърталища !!!
ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ ТРЯБВА ДА СПАЗВАТ ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО, НЕЗАВИСИМО ОТ ЕТНОСЪТ ИМ - ПРИЗОВАВАТ ОТ БРЮКСЕЛ !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеАми полицай, може и наистина да е нямало наблизо, НО "хора" е имало със сигурност. Гледкали са нали?
Еми докато гледкат и се обръщат настрани, щото "нали не ни засяга", така ще е!
Коментар
-
Прясна случка отпреди 1 час от центъра на София, района на Френската гимназия.
Седя си в клона на ПИБ и виждам през прозореца, че някакво момче, цялото в кръв, се мъчи да си изправи колелото и събира нещо от земята. Като отидох да видя какво се е случило стана ясно, че двама интегрирани и толерантни *ани са блъснали някаква жена без никаква причина, момчето им е направило забележка и заради тази си наглост и дързост е бил свален на земята и ритан. Отделно тротоарът беше в кръв, покупките на момчето бяха разпиляни навсякъде – като се започне от яйцата и се стигне до фурмите. Европейска столица в 21 век, центъра на града, 12.00ч. на обяд, в района нямаше нито един полицай, а и на никой не му пукаше.
Това е пореден пример за наличието на желание на въпросния етнос да се интегрира, за „правилната” и „толерантна” политика на целия държавен апарат към въпросните и как прекрасно се отразява на овцете (електората), който скоро се очаква да отиде да гласува и да си избере кмет, който да гарантира за сигурността и спокойствието на жителите на града.
За тези, които ще завъртят изтърканата плоча за черните овце във всеки етнос, знаете накъде да тръгнете.Last edited by X_Y; 19.10.2015, 16:10.
Коментар
-
Из труднопроходимите дебри на ромовите обичаи и традиции:
РОМОВ ТИЙНЕЙДЖЪР ЗАКЛАЛ БАЩА СИ - ИСКАЛ ДА СЕ "ОЖЕНИ" ЗА 15-ГОДИШНАТА МУ СЕСТРА:
http://www.blitz.bg/news/article/368916
Семейството има около 9 деца, разбира се - благодарение на принудителното спонсорство от нашия джоб.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
ТАЗИ НОВИНА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОПУСКА:
Европейската Комисия развръзва ръцете на Българските власти за унищожаване на незаконните свърталища !!!
ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ ТРЯБВА ДА СПАЗВАТ ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО, НЕЗАВИСИМО ОТ ЕТНОСЪТ ИМ - ПРИЗОВАВАТ ОТ БРЮКСЕЛ !!!!
http://www.blitz.bg/news/article/368760
Хайде сега да видим управляващите мишкуняци как ще се оправдават, че "нищо не може да се направи" и че "от Европа не дават" - когато ромовите престъпници се самонастаняват където си поискат, крадат ток и вода, трупат планини от боклуци и всячески тероризират живеещите в законни жилища хора наоколо !!! Ето - от ЕК им дават картбланш и дори настояват законите да се прилагат адекватно спрямо всички хора в държавата, от какъвто ще етнос да са. Оттук-нататък всеки кмет, допуснал незаконно строителство, трябва да носи лична наказателна отговорност, така, както пише в НК. Интересно ми е сега фъндъкова например какво ще мъца?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнениеТова е проблемът, че тогава никой няма да е отговорен. Ще ги затворят за 1-2 години, но тях не ги интересува, защотот в затвора им е донякъде по-добре отколкото навън, поне им е топло. Накрая ще ги пуснат и пак ще правят каквото си искат, защото се чувстват неуязвими. Пък и ако имат късмет могат и да се кандидатират за някои местни избори, да побият репортери....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНапротив: когато една институция, самоназовала се "съд" взема очевидно противоправни решения, не само че не сме длъжни да се съобразяваме, но и трябва да се борим срещу. Че утре от Страсбург може да заповядат: всеки човек да приюти в дома си по едно хъхрещо семейство... или българските пенсионери да отидат да се удавят в морето, за да има повече пари за ромови помощи... и с това ли да се "съобразим"?
Преди време бях отправил въпрос към един от дежурните толерасти туканка: Ако хъхряците от незаконното свърталище край Гърмен, които не бяха прогонени защото т.нар. "съд" не позволи на държавата ни да приложи собствените си закони - утре отново нападнат Българите с брадви и мотики, но тоя път убият един-двама, не дай-боже повече хора - КОЙ ЩЕ ОТГОВАРЯ ??? Чиновниците от Страсбург ли, нашите боклуци ли - които не посмяха да приложат законът, само защото нарушилите го са от определен етнос или някой друг? А и някой да каже: "грешка, виновни сме" - това ще върне ли животът на убитите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар