IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще търпим беззаконията??? - 2

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
    Този случай е показателен за настоящата неспособност на българите да интегрират когото и да е с престъпно поведение. Ако дружно бяха дръпнали кютек на наглите разхайтени кандидат-интегранти, може пък да им се налее нещо в главата от интеграционното съдържание на държавните инициативи. Особено при престой в кауша след пердаха. Съседните народи със задружни усилия асимилираха повечето от българите останали извън България. Само че вече за нищо не ставаме,. Ни за народ, ни за човеци.
    Комунягите опростачиха и обоклучиха не едно и две поколения.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
      Прясна случка отпреди 1 час от центъра на София, района на Френската гимназия.

Седя си в клона на ПИБ и виждам през прозореца, че някакво момче, цялото в кръв, се мъчи да си изправи колелото и събира нещо от земята. Като отидох да видя какво се е случило стана ясно, че двама интегрирани и толерантни *ани са блъснали някаква жена без никаква причина, момчето им е направило забележка и заради тази си наглост и дързост е бил свален на земята и ритан. Отделно тротоарът беше в кръв, покупките на момчето бяха разпиляни навсякъде – като се започне от яйцата и се стигне до фурмите. Европейска столица в 21 век, центъра на града, 12.00ч. на обяд, в района нямаше нито един полицай, а и на никой не му пукаше.

Това е пореден пример за наличието на желание на въпросния етнос да се интегрира, за „правилната” и „толерантна” политика на целия държавен апарат към въпросните и как прекрасно се отразява на овцете (електората), който скоро се очаква да отиде да гласува и да си избере кмет, който да гарантира за сигурността и спокойствието на жителите на града.

За тези, които ще завъртят изтърканата плоча за черните овце във всеки етнос, знаете накъде да тръгнете.
      Този случай е показателен за настоящата неспособност на българите да интегрират когото и да е с престъпно поведение. Ако дружно бяха дръпнали кютек на наглите разхайтени кандидат-интегранти, може пък да им се налее нещо в главата от интеграционното съдържание на държавните инициативи. Особено при престой в кауша след пердаха. Съседните народи със задружни усилия асимилираха повечето от българите останали извън България. Само че вече за нищо не ставаме,. Ни за народ, ни за човеци.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
        Не се съмнявам, че не си видял нищо
        А познай къде ме боли какви са съмненията ти.

Коментар

Чакай сега - защо аз да пиша сигнал? Какво да напиша в този сигнал?
          Нито съм видял извършителите, нито познавам пострадалия.
          Даже реших, че е паднал с колелото и е направил свинщина, която не е събрал, но като попитах хората се оказа друго...
          Сигнали доста съм изписал, вкл. срещу всякакви паразитни НПО-та и държавни институции, така че гражданската ми съвест е напълно чиста в тази посока.
          Не се съмнявам, че не си видял нищо

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
            Това е най-лошото - за да си спестиш бюрократично размотаване, писане и пр. на практика даваш кураж на агресорите за повторна агресия спрямо невинни хора. Безнаказаността е огромно зло.

Не че нещо, но подобни случки съм виждал в много по-"цивилизовани" столици от нашата. Навсякъде нещата се развиват по този сценарий. Бич на цивилизацията, просто трябва да се подават жалби и сигнали докрай, но на никой не му се занимава.

Ето сега - ти пишеш във форума, вместо да инвестираш същото време в писане на кратък сигнал до местното РУ. Разбирам защо не го правиш, но и ти разбери, че част от вината е и твоя, моя и пр.
            Чакай сега - защо аз да пиша сигнал? Какво да напиша в този сигнал?
            Нито съм видял извършителите, нито познавам пострадалия.
            Даже реших, че е паднал с колелото и е направил свинщина, която не е събрал, но като попитах хората се оказа друго...
            Сигнали доста съм изписал, вкл. срещу всякакви паразитни НПО-та и държавни институции, така че гражданската ми съвест е напълно чиста в тази посока.

Коментар

Хора имаше, но явно ги е било страх и само са гледали. Ако са скочили 4-5 мъже я от коли, я от магазините и минувачи щяха да са ги смляли "РОМИТЕ". Лошото е, че момчето стана и си тръгна без да извика полиция.
              Това е най-лошото - за да си спестиш бюрократично размотаване, писане и пр. на практика даваш кураж на агресорите за повторна агресия спрямо невинни хора. Безнаказаността е огромно зло.

Не че нещо, но подобни случки съм виждал в много по-"цивилизовани" столици от нашата. Навсякъде нещата се развиват по този сценарий. Бич на цивилизацията, просто трябва да се подават жалби и сигнали докрай, но на никой не му се занимава.

Ето сега - ти пишеш във форума, вместо да инвестираш същото време в писане на кратък сигнал до местното РУ. Разбирам защо не го правиш, но и ти разбери, че част от вината е и твоя, моя и пр.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                ТАЗИ НОВИНА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОПУСКА:

Европейската Комисия развръзва ръцете на Българските власти за унищожаване на незаконните свърталища !!!

ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ ТРЯБВА ДА СПАЗВАТ ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО, НЕЗАВИСИМО ОТ ЕТНОСЪТ ИМ - ПРИЗОВАВАТ ОТ БРЮКСЕЛ !!!!
                Да не забравиш това да го препратиш и на онзи "хелзинкски" боклук.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                  Ами полицай, може и наистина да е нямало наблизо, НО "хора" е имало със сигурност. Гледкали са нали?
                  Еми докато гледкат и се обръщат настрани, щото "нали не ни засяга", така ще е!
                  Хора имаше, но явно ги е било страх и само са гледали. Ако са скочили 4-5 мъже я от коли, я от магазините и минувачи щяха да са ги смляли "РОМИТЕ". Лошото е, че момчето стана и си тръгна без да извика полиция.

Коментар

• Ами полицай, може и наистина да е нямало наблизо, НО "хора" е имало със сигурност. Гледкали са нали?
                    Еми докато гледкат и се обръщат настрани, щото "нали не ни засяга", така ще е!

Коментар

• Прясна случка отпреди 1 час от центъра на София, района на Френската гимназия.

Седя си в клона на ПИБ и виждам през прозореца, че някакво момче, цялото в кръв, се мъчи да си изправи колелото и събира нещо от земята. Като отидох да видя какво се е случило стана ясно, че двама интегрирани и толерантни *ани са блъснали някаква жена без никаква причина, момчето им е направило забележка и заради тази си наглост и дързост е бил свален на земята и ритан. Отделно тротоарът беше в кръв, покупките на момчето бяха разпиляни навсякъде – като се започне от яйцата и се стигне до фурмите. Европейска столица в 21 век, центъра на града, 12.00ч. на обяд, в района нямаше нито един полицай, а и на никой не му пукаше.

Това е пореден пример за наличието на желание на въпросния етнос да се интегрира, за „правилната” и „толерантна” политика на целия държавен апарат към въпросните и как прекрасно се отразява на овцете (електората), който скоро се очаква да отиде да гласува и да си избере кмет, който да гарантира за сигурността и спокойствието на жителите на града.

За тези, които ще завъртят изтърканата плоча за черните овце във всеки етнос, знаете накъде да тръгнете.
                      Last edited by X_Y; 19.10.2015, 16:10.

Коментар

• Из труднопроходимите дебри на ромовите обичаи и традиции:

РОМОВ ТИЙНЕЙДЖЪР ЗАКЛАЛ БАЩА СИ - ИСКАЛ ДА СЕ "ОЖЕНИ" ЗА 15-ГОДИШНАТА МУ СЕСТРА:

http://www.blitz.bg/news/article/368916

Семейството има около 9 деца, разбира се - благодарение на принудителното спонсорство от нашия джоб.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ТАЗИ НОВИНА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОПУСКА:

Европейската Комисия развръзва ръцете на Българските власти за унищожаване на незаконните свърталища !!!

ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ ТРЯБВА ДА СПАЗВАТ ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО, НЕЗАВИСИМО ОТ ЕТНОСЪТ ИМ - ПРИЗОВАВАТ ОТ БРЮКСЕЛ !!!!

http://www.blitz.bg/news/article/368760

Хайде сега да видим управляващите мишкуняци как ще се оправдават, че "нищо не може да се направи" и че "от Европа не дават" - когато ромовите престъпници се самонастаняват където си поискат, крадат ток и вода, трупат планини от боклуци и всячески тероризират живеещите в законни жилища хора наоколо !!! Ето - от ЕК им дават картбланш и дори настояват законите да се прилагат адекватно спрямо всички хора в държавата, от какъвто ще етнос да са. Оттук-нататък всеки кмет, допуснал незаконно строителство, трябва да носи лична наказателна отговорност, така, както пише в НК. Интересно ми е сега фъндъкова например какво ще мъца?

Коментар

• Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение
                            Това е проблемът, че тогава никой няма да е отговорен. Ще ги затворят за 1-2 години, но тях не ги интересува, защотот в затвора им е донякъде по-добре отколкото навън, поне им е топло. Накрая ще ги пуснат и пак ще правят каквото си искат, защото се чувстват неуязвими. Пък и ако имат късмет могат и да се кандидатират за някои местни избори, да побият репортери....
                            Точво това е един от проблемите - че затворът за тия изверги въобще не е наказание !!!! Затова трябва да се върне смъртното наказание, а затворът да се замени с тежък каторжнически труд.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Напротив: когато една институция, самоназовала се "съд" взема очевидно противоправни решения, не само че не сме длъжни да се съобразяваме, но и трябва да се борим срещу. Че утре от Страсбург може да заповядат: всеки човек да приюти в дома си по едно хъхрещо семейство... или българските пенсионери да отидат да се удавят в морето, за да има повече пари за ромови помощи... и с това ли да се "съобразим"?

Преди време бях отправил въпрос към един от дежурните толерасти туканка: Ако хъхряците от незаконното свърталище край Гърмен, които не бяха прогонени защото т.нар. "съд" не позволи на държавата ни да приложи собствените си закони - утре отново нападнат Българите с брадви и мотики, но тоя път убият един-двама, не дай-боже повече хора - КОЙ ЩЕ ОТГОВАРЯ ??? Чиновниците от Страсбург ли, нашите боклуци ли - които не посмяха да приложат законът, само защото нарушилите го са от определен етнос или някой друг? А и някой да каже: "грешка, виновни сме" - това ще върне ли животът на убитите?
                              Това е проблемът, че тогава никой няма да е отговорен. Ще ги затворят за 1-2 години, но тях не ги интересува, защотот в затвора им е донякъде по-добре отколкото навън, поне им е топло. Накрая ще ги пуснат и пак ще правят каквото си искат, защото се чувстват неуязвими. Пък и ако имат късмет могат и да се кандидатират за някои местни избори, да побият репортери....

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                                А ако и тоя мургавичък веселяк реши да се поразходи до Германия? КОЙ ще отговаря за изчезването му? №20 от коментиралите под статията е прав - родителите и близките на убитите деца да заловят изродът и да го осъдят на бръза ръка, защото очевидно институциите НЯМА да си свършат работата !!!

Коментар

Working...
                                X