IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще търпим беззаконията??? - 2

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
    Основният въпрос не е до мюсюлмани или не, не е и до радикали или не!
    Въпросът е в заселването на Европа с чужди НАРОДИ!!!

Пример ромите.
    Заселени в Европа, по начина, по който сега континента се арабизира, виждаме резултата!
    Иначе в Европа от край време има големи групи мюсюлмани, които са коренно население на континента, в един или друг период са приели исляма, това е друга бира обаче! Разликата се вижда!

Нахлуващите орди ни превръщат в "клоака" подобно на Индия! Това е съществения въпрос, а не толкова религията, въпреки, че и тя е важна!
    Конкретния пример с ромите във Франция е показателен! По всяка вероятност не говорим за мюсюлмани при тях, но виждаме за какво става въпрос!
    Арапите са интегрируеми - ако се пущат в Европа на малки групи, ако се разпръскват между европейските хора и ако строго се следи да учат език, да се трудят и да спазват законите, тоест - АКО ИМА ДЪРЖАВА. Още преди войната в България имаше около 14 000 сирийци, които не създаваха никакви проблеми - защото са поне горе-долу пръснати между Българите, защото са образовани и са дошли тука, за да се трудят - да развиват бизнес, а не да искат наготово.

Хъхряците обаче - в огромната си част са неинтегрируеми. Ако някъде в определен период не са създавали сериозни проблеми, това е защото са били държани в страх - така да се каже: на ного къса каишка.

Разликата идва от моралните устои - арапинът има морал, защото е нормален човек, макар деформиран - често драстически - от религиозни и други промивки на тимберицата - а монотеистическият фанатизъм действа на разумът като половин кило английска сол на търбухът. Ромовете обаче - в голямата си част - са (най-вероятно генетически) лишени от морал - а когато някой принципно няма морал, той може да бъде безопасен за обществото, само ако бъде държан в непрестанен ужас от безжалостни ответни репресии.
    Last edited by Императорът; 21.10.2015, 20:07.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение
      За нискобюджетния филм съм напълно съгласен. Бежанците ни заливат и очаквам поне през зимата да спре вълната, защото става опасно. Нямам против мюсюлманите, но имам против радикалните, а ти няма как да разбереш някой дали е радикален преди да се е взривил. Всички решения, които взима ЕП са цирк и бутафория и дано този цирк да се спре по-бързо.
      Всичко прекалено е прекалено. Дори да са трудолюбиви лютерани, с добри семейства, с нормална сексуална ориентация, с търсена професионална квалификация, прекалено голямата численост на преселниците е огромно затруднение и местните биха се отнасяли към тях като към мързеливи инородци и иноверци, като обратносексуални (поне в коментарите за тях), ненужни и дори вредни. След световната война милиони германци се преместиха на запад и едно десетилетие бяха поглъщани и асимилирани. Верно, ГФР дължи възхода си и на тях, но това от 1960-нататък. Та голямото множество си е голям шок. Това не съобрази госпожата.
      Last edited by Trakatrak'; 21.10.2015, 18:59.

Коментар

Пример ромите.
        Заселени в Европа, по начина, по който сега континента се арабизира, виждаме резултата!
        Иначе в Европа от край време има големи групи мюсюлмани, които са коренно население на континента, в един или друг период са приели исляма, това е друга бира обаче! Разликата се вижда!

Нахлуващите орди ни превръщат в "клоака" подобно на Индия! Това е съществения въпрос, а не толкова религията, въпреки, че и тя е важна!
        Конкретния пример с ромите във Франция е показателен! По всяка вероятност не говорим за мюсюлмани при тях, но виждаме за какво става въпрос!
        Превръщат ни в клоака, защото бежанците не са нормални хора с нормални искания. Няма как да отидеш на готово в една държава и да искаш тя всичко да ти дава и храна, и подслон, и образование, и работа, а ти да стойш и да си клатиш краката. Не намирам за нормално бежанците, които бяха в Унгария и реваха, че искат в Германия, като ги пуснаха какво стана? Отидоха в северна Германия и почнаха да реват, че не им харесва там и искат в южна. А за религията е важна, но зависи от кое подразделение на мюсюлманите си. А тези, които бягат в Германия не са от правилното и се държат като... ще кажа като заклетите фенове на БХК, за да не ми изтрият мнението.

Коментар

• Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение
          За нискобюджетния филм съм напълно съгласен. Бежанците ни заливат и очаквам поне през зимата да спре вълната, защото става опасно. Нямам против мюсюлманите, но имам против радикалните, а ти няма как да разбереш някой дали е радикален преди да се е взривил. Всички решения, които взима ЕП са цирк и бутафория и дано този цирк да се спре по-бързо.

Пример ромите.

Last edited by Andi11; 21.10.2015, 15:35.

Коментар

Затова казвам, че този модел е ПРОГНИЛ!!! Това е модел на демагогия и дискриминация към нормалния и съвестен гражданин на съответните страни!

Малко по-малко Европа се превръща в нещо наподобяващо на американските, пост-апокалиптични, нискобюджетни филми!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Съвсем естествено за държави, в които и най-долната престъпна сган има повече права от спазващите законите данъкоплатци !!! Ако полицаите бяха разстреляли на място десетина бандита (разбира се след първоначално предупреждение и стрелба във въздуха), това нямаше да се случи и още повече - да се повтори.
              Затова казвам, че този модел е ПРОГНИЛ!!! Това е модел на демагогия и дискриминация към нормалния и съвестен гражданин на съответните страни!

Малко по-малко Европа се превръща в нещо наподобяващо на американските, пост-апокалиптични, нискобюджетни филми!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                Я
                Следващия път идвам, а ти да си сварил ирландското кафе!
                Не знам какво е това - аз туканка не пия кафе

Коментар

Франция не е в състояние да защити интересите, здравето и собствеността на собствените си граждани!

Западноевропейският модел е тотално ПРОГНИЛ!
                  Съвсем естествено за държави, в които и най-долната престъпна сган има повече права от спазващите законите данъкоплатци !!! Ако полицаите бяха разстреляли на място десетина бандита (разбира се след първоначално предупреждение и стрелба във въздуха), това нямаше да се случи и още повече - да се повтори.

Коментар

Ромови бандити опустошават цял френски град !!!

ДЕЦА ЗАТВОРЕНИ В УЧИЛИЩАТА, ЗАПАЛЕНИ КОЛИ, НАПАДНАТО ДОРИ КМЕТСТВОТО - ПОЛИЦИЯ И ЖАНДАРМЕРИЯ СЕ ОПИТВАТ ДА ОЗАПТЯТ ОРДАТА РЪЖДИВИ ДИВАЦИ !!!

http://www.blitz.bg/news/article/369365

Защо французите не са интегрирали своите цигани, а ни поучават да интегрираме нашите?

Текстът е силно манипулативен и дискриминира РуМИТЕ. Те просто са действали, спазвайки цялата палитра от обичаи и традиции, характерни за етноса си!
                    бе хе ка да се самосезира и да осъди Франция за дискриминация!

Коментар

Ти ли си бил това - и ти ли писал в Букчето до Ангел?

Ей, бил си на 218 метра от кантората ми и да не се обадиш.
                      Я
                      Следващия път идвам, а ти да си сварил ирландското кафе!

Коментар

Ромови бандити опустошават цял френски град !!!

ДЕЦА ЗАТВОРЕНИ В УЧИЛИЩАТА, ЗАПАЛЕНИ КОЛИ, НАПАДНАТО ДОРИ КМЕТСТВОТО - ПОЛИЦИЯ И ЖАНДАРМЕРИЯ СЕ ОПИТВАТ ДА ОЗАПТЯТ ОРДАТА РЪЖДИВИ ДИВАЦИ !!!

Защо французите не са интегрирали своите цигани, а ни поучават да интегрираме нашите?
                        Франция не е в състояние да защити интересите, здравето и собствеността на собствените си граждани!

Западноевропейският модел е тотално ПРОГНИЛ!

Коментар

• Ромови бандити опустошават цял френски град !!!

Коментар

Прясна случка отпреди 1 час от центъра на София, района на Френската гимназия.

Седя си в клона на ПИБ и виждам през прозореца, че някакво момче, цялото в кръв, се мъчи да си изправи колелото и събира нещо от земята. Като отидох да видя какво се е случило стана ясно, че двама интегрирани и толерантни *ани са блъснали някаква жена без никаква причина, момчето им е направило забележка и заради тази си наглост и дързост е бил свален на земята и ритан. Отделно тротоарът беше в кръв, покупките на момчето бяха разпиляни навсякъде – като се започне от яйцата и се стигне до фурмите. Европейска столица в 21 век, центъра на града, 12.00ч. на обяд, в района нямаше нито един полицай, а и на никой не му пукаше.

Това е пореден пример за наличието на желание на въпросния етнос да се интегрира, за „правилната” и „толерантна” политика на целия държавен апарат към въпросните и как прекрасно се отразява на овцете (електората), който скоро се очаква да отиде да гласува и да си избере кмет, който да гарантира за сигурността и спокойствието на жителите на града.

За тези, които ще завъртят изтърканата плоча за черните овце във всеки етнос, знаете накъде да тръгнете.
                            Тази случка е поредното доказателство, че сме овце. Приемаме всичко, което се случка около нас за нормално, само блеем и нищо не правим. Чудя се кога ще ни писне и ще направим ето това. Имайте предвид, че германците са толерантна и търпелива държава...

Коментар

Чакай сега - защо аз да пиша сигнал? Какво да напиша в този сигнал?
                              Нито съм видял извършителите, нито познавам пострадалия.
                              Даже реших, че е паднал с колелото и е направил свинщина, която не е събрал, но като попитах хората се оказа друго...
                              Сигнали доста съм изписал, вкл. срещу всякакви паразитни НПО-та и държавни институции, така че гражданската ми съвест е напълно чиста в тази посока.
                              Ти ли си бил това - и ти ли писал в Букчето до Ангел?

Ей, бил си на 218 метра от кантората ми и да не се обадиш.

Коментар

Хора имаше, но явно ги е било страх и само са гледали. Ако са скочили 4-5 мъже я от коли, я от магазините и минувачи щяха да са ги смляли "РОМИТЕ". Лошото е, че момчето стана и си тръгна без да извика полиция.
                                Хората ги е страх, защото ако смелят "ромите" няма да им се размине - арести, обвинения в "престъпление от омраза", разкарване по съдилища - за тях милост няма да има, докато ромовете дори да ги арестуват, ще ги пуснат тихомълком през задния вход само след няколко часа... защото цялата държавна машина, плюс десетки престъпни "правозащитни" организации работят с целият си капацитет, за да гарантират безнаказаност на ромовете и безответен терор над българите.

Марио - не знам доколко си живял през "комунизма", ама тогава *ните, ако им се наложеше да излязат от гетото бяха като мишки - движеха се на пребежки от ъгъл на ъгъл и от сянка на сянка - а *нин да посегне на милиционер - нямаш си представа - после живеещите около районното три нощи не можеха да спят от писъците му откъм мазето !!!
                                Last edited by X_Y; 19.10.2015, 22:55.

Коментар

Working...
                                X