IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще търпим беззаконията??? - 2

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като гледам колко страници е натрупала тази тема.....Беззаконията ще се коментират само докато не се направи абсолютно конкретен план на практика да се елиминират или поне редуцират драстично (над 95%). В никакъв случай не допускам и за секунда че този очевиден извод не е ясен и известен на всички тука дето пишат (включвам и себе си). Е има ли някаква политическа сила или сдружение да инициира и наложи на първо време промяна в закона за самозащита ? Е ми няма според мене.
    На първо време един референдум – промяна на закона че при самоотбрана в дома ти никакви съдебни последствия ако очистиш нахлулите животни И то такав промяна че да няма условности за забрана на употреба на прекомерна сила или други простотии – защита по степен равна на анихилация ако тябва Прекрачи ли някой границите на имота ти с цел насилствен обир се приема че тоя някой или някои са оценили колко струва живота им и че си заслужават да го загубят! Е и все пак – има ли такава организация или политическа сила в България ? Хайде нека има първо референдум за закон за самоотбрана.

Коментар

• и кво, Импе, Брайвик се оказва прав.
      Кога хЕвропата ще го разбере .
      Когато е късно за промяна

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
        Като в Дивия запад! Кмет въоръжава съгражданите си! "Стреляйте смело"

http://bradva.bg/bg/article/article-62907#.Viye9CttYdV
        Въпросът е, че явно и там е като тука - човек може да бъде хвърлен в затворът, защото се е защитил в собственият си дом !!! И италианците си имат своят Опиц. И преди съм казвал на кои трябва да "благодарим" за това - на античовеците, измислили, приели и подписали т.нар. "харта" за правата на човекът - според която крадците, насилниците и убийците имат повече права от честните хора, които нямат право да защитят от насилието домът си, семейството си, животът си !!!
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          а се оказа най-обикновена - долна и безполезна същество.
          Тук май е вършал автоцензорът

Коментар

• Като в Дивия запад! Кмет въоръжава съгражданите си! "Стреляйте смело"

http://bradva.bg/bg/article/article-62907#.Viye9CttYdV

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
              И аз леко им се ядосах сутринта Императоре, но после като видях как се гаврят с него ми стана смешно. Пък и това им е работата, дори да те ядосват, да гледаш и да трупат рейтинг.
              Не съм го гледал, но да се гавриш словесно със скудоумен е все едно да се гавриш похотливо с труп.
              Last edited by X_Y; 23.10.2015, 22:31.

Коментар

Недоумение буди поведението на тия от Нова телевизия - поканили в студиото си изродът, заплашвал тяхната колежка, но още по-голямо недоумение - пълното бездействие на съответните органи - особено на прокуратурата, защото - доколкото разбрах тя е сезирана от МВР.
                И аз леко им се ядосах сутринта Императоре, но после като видях как се гаврят с него ми стана смешно. Пък и това им е работата, дори да те ядосват, да гледаш и да трупат рейтинг.
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

В телевизията, вместо в арестът !!!

ПРЕСТЪПНИК, ЗАПЛАШВАЛ С БРУТАЛНА САМОРАЗПРАВА ЖУРНАЛИСТКА ВСЕ ОЩЕ НЕ Е АРЕСТУВАН, ВМЕСТО ТОВА СЕ ЗЪБИ В ЕФИР ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА !!!

http://www.blitz.bg/news/article/369937

Недоумение буди поведението на тия от Нова телевизия - поканили в студиото си изродът, заплашвал тяхната колежка, но още по-голямо недоумение - пълното бездействие на съответните органи - особено на прокуратурата, защото - доколкото разбрах тя е сезирана от МВР.
                  Както ного пъти казвах досега, цацаров стана главен прокурор с ореолът на голям мъж, а се оказа най-обикновена - долна и безполезна същество.

Защо и нито една институция не реагира, когато ромове, водещи се "социално слаби" и неплатили нито стотинка данъци, издигат не просто незаконни къщи, а незаконни дворци? И после се чудим защо ни се качват на главите - ами защото такива са ни институциите !!!
                  Вече споделних мнението си за журналистите от Нова, така че няма да ги храня пак. Но полицията, прокуратурата и следствието са си три импотентни институции, които работят избирателно, а не се позовават на закона. Дори и да искат да се позоват на закона идва и импотентния ни съд, които или го е страх, или има вратичка в закона, която се отваря в хода на делото. И тук ще цитирам Боко, когато каза "Ние ги хващаме, вие ги пускате."

Коментар

• В телевизията, вместо в арестът !!!

ПРЕСТЪПНИК, ЗАПЛАШВАЛ С БРУТАЛНА САМОРАЗПРАВА ЖУРНАЛИСТКА ВСЕ ОЩЕ НЕ Е АРЕСТУВАН, ВМЕСТО ТОВА СЕ ЗЪБИ В ЕФИР ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА !!!

http://www.blitz.bg/news/article/369937

Както ного пъти казвах досега, цацаров стана главен прокурор с ореолът на голям мъж, а се оказа най-обикновена - долна и безполезна същество.

Защо и нито една институция не реагира, когато ромове, водещи се "социално слаби" и неплатили нито стотинка данъци, издигат не просто незаконни къщи, а незаконни дворци? И после се чудим защо ни се качват на главите - ами защото такива са ни институциите !!!
                    Last edited by X_Y; 23.10.2015, 12:40.

Коментар

Ромов престъпен бос, опитващ се да влезе в политиката, брутално заплашва разследваща журналистка !!!

"АЗ ТЕ ПРОКЪЛНАХ, АЗ ТЕ ЛИНЧУВАМ, ОТИВАШ НА КИНО, МОЖЕ ДА СТАНЕ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА" - НАРЕЖДА* ПРЕСТЪПНИК, ЗАБРАНЯВАЩ НА ЖУРНАЛИСТИТЕ ОТ НОВА ДА ВЛИЗАТ В НЕЗАКОННИТЕ ЦИГАНСКИ СВЪРТАЛИЩА

http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtes...ranata-6044197

Е, ако след всичко това, в срок от най-много 48 часа, тоя доказан престъпник не бъде арестуван, главата на безполезната свинчуга цацаров просто трябва да падне !!! Защо въобще угояваме тоя мръсен шопар, щом поверената му институция не върши и за две стотинки работа?
                      Така е, трябва да бъде арестуван, но изобщо не ми е жал за репортерите от Нова. Много са ми антипатични и да се замислят малко за това, че където отидат ги бият и заплашват. Имат тъпи предавания и платени новини. Това естествено важи и за ТВ7 и БТВ, но те пък са ми още по-антипатични за това не искам да коментирам. Да свършват вече тези избори и повече да не ни се занимават с глупости, драми и селянии.
                      Last edited by X_Y; 23.10.2015, 12:41.

Коментар

• Ромов престъпен бос, опитващ се да влезе в политиката, брутално заплашва разследваща журналистка !!!

"АЗ ТЕ ПРОКЪЛНАХ, АЗ ТЕ ЛИНЧУВАМ, ОТИВАШ НА КИНО, МОЖЕ ДА СТАНЕ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА" - НАРЕЖДА * ПРЕСТЪПНИК, ЗАБРАНЯВАЩ НА ЖУРНАЛИСТИТЕ ОТ НОВА ДА ВЛИЗАТ В НЕЗАКОННИТЕ ЦИГАНСКИ СВЪРТАЛИЩА

http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtes...ranata-6044197

Е, ако след всичко това, в срок от най-много 48 часа, тоя доказан престъпник не бъде арестуван, главата на безполезната свинчуга цацаров просто трябва да падне !!! Защо въобще угояваме тоя мръсен шопар, щом поверената му институция не върши и за две стотинки работа?
                        Last edited by X_Y; 23.10.2015, 12:40.

Коментар

• На ви интеграция, на ви Харта на Европа, на ви права и свободи.

Такава сган се интегрира само с куршуми, но явно и там чумата наречена толерастия оставя своите гибелни последици.

Нищо, Марин льо Пен ще ги оправи.

Коментар

• Учете се на толерантност от франсетата

http://fakti.bg/world/159705-pogrom-...francia-snimki

И тъй като полицаите са гледали от разстояние - няма запален полицай

Коментар

• Апропо - като казах за трайно живеещите в България сирийци - крайно време е част от тях да бъдат мобилизирани и зачислени към лагерите на т.нар. "бежанци", където да участват в разговорите с тях - с цел да отделят истинските сирийци (които имат право на бежански статут) от тия арапи, дето се правят на сирийци.
                              Пред някой наш полицай или чиновник всеки арапин може да се прави на сириец, ама надали ще излъже истински сириец.

Коментар

• Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение
                                Превръщат ни в клоака, защото бежанците не са нормални хора с нормални искания. Няма как да отидеш на готово в една държава и да искаш тя всичко да ти дава и храна, и подслон, и образование, и работа, а ти да стойш и да си клатиш краката. Не намирам за нормално бежанците, които бяха в Унгария и реваха, че искат в Германия, като ги пуснаха какво стана? Отидоха в северна Германия и почнаха да реват, че не им харесва там и искат в южна. А за религията е важна, но зависи от кое подразделение на мюсюлманите си. А тези, които бягат в Германия не са от правилното и се държат като... ще кажа като заклетите фенове на БХК, за да не ми изтрият мнението.
                                Това не са бежанци, а мръсни паразити, дошли тука да наглеят и да лапат наготово. Решението е просто: който иска в Европа - трябва да полага задължителен труд, за да изкарва прехраната си, защото никой не е длъжен да го хрантути - затова - трудови лагери - без никакви асоциации с т.нар. "холокост" - говоря за нормални места за живеене, където "клетите бежанци" срещу труд да получават подслон, облекло и нормална храна, остатъкът от парите да им се спестява, та като мине войната, да се приберат в Сирия с начален капитал, който няма да им е излишен. Ако някой от тях научи език и получи предложение за работа - ок - може да остане и след войната.

Истинският бежанец няма да има нищо против да работи - паразитът - няма място в Европа.

Коментар

Working...
                                X