Първоначално изпратено от kandid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще търпим беззаконията??? - 2
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнениеНе знам... светни ме
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнениеБисер не го знам ( не познавам всички лекета в България), но въпросния Марин отскоро е низвергнат от общността на мото клубовете според новините изпод тезгяха. Пък гюрунтията си върви. Нещо не наред, не е до поръчки тая работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеАми е оня Бисер на Орешаро кукличката и Маринчо (дето бил дружка на Карамански), дето водеше през февруари 13-та на Орлов мост лумпените... обичайните заподозрени... ама така е, като банката с кадри на фасоль-а е бедна...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеОбратно колега - тя още не знае с какво се е захванала .
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнениеКакъв Бисер, Какъв Марин бре опорна точко??? Тези дни по работа обиколих половин Северозападна България. - щом бабичките приказват "или- или" това трябва да ти говори нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЩе се изненадаш какво ше направи Румито в МеВеРето...Тия още не са разбрали, с кого си имат работа...
Всъщност къде Румиту е направила нещо !?
Каквото и да е !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеКарай да върви !
Ама има министър та дрънка ...Тия още не са разбрали, с кого си имат работа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЩото няма МВР... Има едни тумбаци, които по стар навик реват за пари, а за 5 лв. работа не могат да свършат...
Ама има министър та дрънка ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнениеЗахарна фабрика, Мечка, Катуница, Розино, Гърмен, Орландовци... докато голямото доброутро се прави че няма нищо държавата така ще пламне че заеби... дано да съм лош пророкБългарина по принцип е супер инертен тип, и щом се надига нещо не е добре...
Спокойно, лош пророк си!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеАко МВР продължава да спи има сериозна опасност от избухване на множество локални конфликти, които рано или късно могат да прераснат в гражданска война. Не знам защо ме ве ре спи ???
Коментар
Коментар