IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще търпим беззаконията??? - 2

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
    Съгласен, ама трябва да законно
    Като "братята" отвъд голямата вода, които вадят националната гвардия при подобни ситуации и защитават набърже демокрацията ...
    Ми аз ако имах защита от закона щях да збраня на медиите изобщо да отразяват такива събития.За неизпълнение глоба 10 милиона.Когато някой си позволи да пуска силна музика му се прекъсва тока за една година а музикалната уредба се троши с брадвата.Ако музиката е пусната от кола същата се конфискува.Ако мангали си позволят да излизат с мотики и брадви веднага баретите и танковете.Всички с колове и брадви се пребиват до смърт.Трошене на ръце и крака просто жестоко смазване на това.Ще се наложи да се приеме Закон за защита на държавата и Закон за изтребление на разбойниците....Мангалите няма да могат да гласуват.Къщите на циганските барони се разрушават и ако някой си позволи незаконно строителство жестока глоба и събаряне.Всеко район си има кмет.Няма да ми седят в канцелариите а ще си обикалят районите.Жестоки глоби и затвор за кмет допуснал незаконно строителство.И Закон за адресната регистрация.Като те хванат на адрес без да имаш регистрация или ако полицията не те открие на адреса на който си регистриран ела че ми требеш.Амз лошото е че Тато и хората му измряха....

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
      Мангалите се тургат у ред за няколко седмици.Но трябва да има държава.Която има бухалка.Манго е голям ербап до момента в който получи една лопата в главата...После става памучец.Който е служил в Строителни войски знае как се турга у ред мангал.Никакви глоби никакъв затвор.Бой само бой
      Потвърждавам написаното. Не съм служил в Строителни войски, а в артилерията. Но и ние имахме цигани, макар и "по-интелигентни" поради спецификата на военната специалност. Като пристигнах в поделението млад фазан и един от старите фазани ми каза - " Циганинът разбира само от бой, арест (ама там пак бой) и от оръжие". Самият той ходеше винаги със сап от права лопата в ръката. Аз щото не си падам по боя, реших да пробвам с оръжие. При първата циганска простотия (бях началник-караул) извадих пищова, заредих го с патрон в цевта и го опрях на циганина в челото. Оня напълни гащите и моментално ми излезе име, че съм луд и вадя оръжие за нищо. От тогава нямах проблеми циганите в поделението. Сега след толкова години като си помисля какво съм правил и ми се подкосяват краката, ама тогава - луда глава с гореща кръв.
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Абе, как си позволявате всички протестиращи да ги слагате под един знаменател - петна, точки и др. подобни? На протеста имаше няколкостотин човека!!! Това че някакъв съмнителен тип е отишъл нищо не означава !!! Защо принизявате гражданската позиция на хората като генерализирате ???

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
          Мангалите се тургат у ред за няколко седмици.Но трябва да има държава.Която има бухалка.Манго е голям ербап до момента в който получи една лопата в главата...После става памучец.Който е служил в Строителни войски знае как се турга у ред мангал.Никакви глоби никакъв затвор.Бой само бой
          Съгласен, ама трябва да законно
          Като "братята" отвъд голямата вода, които вадят националната гвардия при подобни ситуации и защитават набърже демокрацията ...
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
            A Петната на Бисер местни жители ли са? Доколкото си спомням бяха от Русе... Защо от едната страна в Орландовци са Петрната на Бисер??? Хм... и кой има ин терес от нагнетяване на напрежение по един и без това сериозен проблем????
            Петната не са от значение в случая !

Можеш да ги разглеждаш като на едно необходимо зло , лакмус , при което проблемите придобиват публичност .

От жизнено важно значение е факта че държавата е дезертирала от фукциите и задълженията си да подсигурява СИГУРНОСТ И ПРАВОВ РЕД на гражданите си !

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
              Гледате ли по БТВ как реват мангалите като женици - че били влезли 20 човека и били някой.
              И гледате ли как полюцията пази.
              Къде бяхте търтеи като 25 години КРАДОХА, ИЗНАСИЛВАХА, УБИВАХА старите хора НАВСЯКЪДЕ из българия.
              И ще ми протестирате - за Кво че не си вършите работата или че ви карат да пазите бай мангал?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Случващото се за пореден път доказва категорически това, което аз повтарям от не знам колко време.
                Направи ли ви впечатление, че почти всички хора от Орландовци в изказванията си защитиха местните цигани? Циганите с които са отраснали, учили са заедно, които работят и не създават никакви проблеми? И всички обвиниха пришълците, сган, домъкваща се незнайно откъде, самонастаняваща се където и падне, за да граби и тероризира хората - абсолютно безнаказано? Същото беше и в Гърмен !!!!

Интересно - някой ще потърси ли сметка на нищожеството, дето се води "кмет" на София - жалката фъндъкова... защото е ясно, че тя ще се скрие като мишка, по примера на картофоглавия си вожд, който моментално забягна в Швейцария?

Само УНИЩОЖАВАНЕТО на незаконните цигански свърталища може да върне законността в държавата !!!

За бъчварова няма какво да се коментира - не министър, а изтривалка.
                A Петната на Бисер местни жители ли са? Доколкото си спомням бяха от Русе... Защо от едната страна в Орландовци са Петрната на Бисер??? Хм... и кой има ин терес от нагнетяване на напрежение по един и без това сериозен проблем????

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Случващото се за пореден път доказва категорически това, което аз повтарям от не знам колко време.
                  Направи ли ви впечатление, че почти всички хора от Орландовци в изказванията си защитиха местните цигани? Циганите с които са отраснали, учили са заедно, които работят и не създават никакви проблеми? И всички обвиниха пришълците, сган, домъкваща се незнайно откъде, самонастаняваща се където и падне, за да граби и тероризира хората - абсолютно безнаказано? Същото беше и в Гърмен !!!!

Интересно - някой ще потърси ли сметка на нищожеството, дето се води "кмет" на София - жалката фъндъкова... защото е ясно, че тя ще се скрие като мишка, по примера на картофоглавия си вожд, който моментално забягна в Швейцария?

Само УНИЩОЖАВАНЕТО на незаконните цигански свърталища може да върне законността в държавата !!!

Mи повтаряш добре че Бате Пешо ти отвори очите.Но се радвам че си разбрал че проблема не е в циганите..

Коментар

• Гледате ли по БТВ как реват мангалите като женици - че били влезли 20 човека и били някой.
                    И гледате ли как полюцията пази.
                    Къде бяхте търтеи като 25 години КРАДОХА, ИЗНАСИЛВАХА, УБИВАХА старите хора НАВСЯКЪДЕ из българия.
                    И ще ми протестирате - за Кво че не си вършите работата или че ви карат да пазите бай мангал?
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Случващото се за пореден път доказва категорически това, което аз повтарям от не знам колко време.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                        Мисля че ти я надценяваш .
                        Не знам и това е възможно...

Коментар

Подценяваш я жестоко...
                          Мисля че ти я надценяваш .

Коментар

Хм , голям се мечтател .

До другото лято тая офца още няма да е разбрала функциите и задачите на институцията.
                            Подценяваш я жестоко...

Коментар

До другото лято... Ако не успее, значи не я бива...
                              Хм , голям си мечтател .

До другото лято тая офца още няма да е разбрала функциите и задачите на институцията.

Коментар

Колко време и даваш на Румиту !?
                                До другото лято... Ако не успее, значи не я бива...

Коментар

Working...
                                X