Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще търпим беззаконията??? - 2
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеМангалите се тургат у ред за няколко седмици.Но трябва да има държава.Която има бухалка.Манго е голям ербап до момента в който получи една лопата в главата...После става памучец.Който е служил в Строителни войски знае как се турга у ред мангал.Никакви глоби никакъв затвор.Бой само бойHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеМангалите се тургат у ред за няколко седмици.Но трябва да има държава.Която има бухалка.Манго е голям ербап до момента в който получи една лопата в главата...После става памучец.Който е служил в Строителни войски знае как се турга у ред мангал.Никакви глоби никакъв затвор.Бой само бой
Като "братята" отвъд голямата вода, които вадят националната гвардия при подобни ситуации и защитават набърже демокрацията ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеA Петната на Бисер местни жители ли са? Доколкото си спомням бяха от Русе... Защо от едната страна в Орландовци са Петрната на Бисер??? Хм... и кой има ин терес от нагнетяване на напрежение по един и без това сериозен проблем????
Можеш да ги разглеждаш като на едно необходимо зло , лакмус , при което проблемите придобиват публичност .
От жизнено важно значение е факта че държавата е дезертирала от фукциите и задълженията си да подсигурява СИГУРНОСТ И ПРАВОВ РЕД на гражданите си !
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеГледате ли по БТВ как реват мангалите като женици - че били влезли 20 човека и били някой.
И гледате ли как полюцията пази.
Къде бяхте търтеи като 25 години КРАДОХА, ИЗНАСИЛВАХА, УБИВАХА старите хора НАВСЯКЪДЕ из българия.
И ще ми протестирате - за Кво че не си вършите работата или че ви карат да пазите бай мангал?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСлучващото се за пореден път доказва категорически това, което аз повтарям от не знам колко време.
Направи ли ви впечатление, че почти всички хора от Орландовци в изказванията си защитиха местните цигани? Циганите с които са отраснали, учили са заедно, които работят и не създават никакви проблеми? И всички обвиниха пришълците, сган, домъкваща се незнайно откъде, самонастаняваща се където и падне, за да граби и тероризира хората - абсолютно безнаказано? Същото беше и в Гърмен !!!!
Интересно - някой ще потърси ли сметка на нищожеството, дето се води "кмет" на София - жалката фъндъкова... защото е ясно, че тя ще се скрие като мишка, по примера на картофоглавия си вожд, който моментално забягна в Швейцария?
Само УНИЩОЖАВАНЕТО на незаконните цигански свърталища може да върне законността в държавата !!!
За бъчварова няма какво да се коментира - не министър, а изтривалка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСлучващото се за пореден път доказва категорически това, което аз повтарям от не знам колко време.
Направи ли ви впечатление, че почти всички хора от Орландовци в изказванията си защитиха местните цигани? Циганите с които са отраснали, учили са заедно, които работят и не създават никакви проблеми? И всички обвиниха пришълците, сган, домъкваща се незнайно откъде, самонастаняваща се където и падне, за да граби и тероризира хората - абсолютно безнаказано? Същото беше и в Гърмен !!!!
Интересно - някой ще потърси ли сметка на нищожеството, дето се води "кмет" на София - жалката фъндъкова... защото е ясно, че тя ще се скрие като мишка, по примера на картофоглавия си вожд, който моментално забягна в Швейцария?
Само УНИЩОЖАВАНЕТО на незаконните цигански свърталища може да върне законността в държавата !!!
За бъчварова няма какво да се коментира - не министър, а изтривалка.
Коментар
-
Гледате ли по БТВ как реват мангалите като женици - че били влезли 20 човека и били някой.
И гледате ли как полюцията пази.
Къде бяхте търтеи като 25 години КРАДОХА, ИЗНАСИЛВАХА, УБИВАХА старите хора НАВСЯКЪДЕ из българия.
И ще ми протестирате - за Кво че не си вършите работата или че ви карат да пазите бай мангал?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Случващото се за пореден път доказва категорически това, което аз повтарям от не знам колко време.
За бъчварова няма какво да се коментира - не министър, а изтривалка.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеМисля че ти я надценяваш .
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеПодценяваш я жестоко...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеХм , голям се мечтател .
До другото лято тая офца още няма да е разбрала функциите и задачите на институцията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеДо другото лято...Ако не успее, значи не я бива...
До другото лято тая офца още няма да е разбрала функциите и задачите на институцията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеКолко време и даваш на Румиту !?Ако не успее, значи не я бива...
Коментар
Коментар