IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще търпим беззаконията??? - 2

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    И това е донякъде вярно... Аз лично смятам, че там трябва да се реже от корен... а ми се струва, че тя може...
    Колко време и даваш на Румиту !?

Коментар

• Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнение
      Не знам... светни ме
      Хммм, подозирам, че скоро ще имаме нов фасоль, поради несправяне с работата на другаря Исаков... нещо много зацикли и все едни и същи номера вади от шапката...

Коментар

• Не знам... светни ме

Коментар

Бисер не го знам ( не познавам всички лекета в България), но въпросния Марин отскоро е низвергнат от общността на мото клубовете според новините изпод тезгяха. Пък гюрунтията си върви. Нещо не наред, не е до поръчки тая работа
          Ахаа, ма ти си много навътре с мото клубовете... значи знаеш туй онуй за плановете на фасоль-а, сбирките на Копринка и прочее ишмедемета, замислени на "Драган Цанков"...

Коментар

Ами е оня Бисер на Орешаро кукличката и Маринчо (дето бил дружка на Карамански), дето водеше през февруари 13-та на Орлов мост лумпените... обичайните заподозрени... ама така е, като банката с кадри на фасоль-а е бедна...
            Бисер не го знам ( не познавам всички лекета в България), но въпросния Марин отскоро е низвергнат от общността на мото клубовете според новините изпод тезгяха. Пък гюрунтията си върви. Нещо не наред, не е до поръчки тая работа

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
              Обратно колега - тя още не знае с какво се е захванала .
              И това е донякъде вярно... Аз лично смятам, че там трябва да се реже от корен... а ми се струва, че тя може...

Коментар

Какъв Бисер, Какъв Марин бре опорна точко??? Тези дни по работа обиколих половин Северозападна България. - щом бабичките приказват "или- или" това трябва да ти говори нещо
                Ами е оня Бисер на Орешаро кукличката и Маринчо (дето бил дружка на Карамански), дето водеше през февруари 13-та на Орлов мост лумпените... обичайните заподозрени... ама така е, като банката с кадри на фасоль-а е бедна...

Коментар

Ще се изненадаш какво ше направи Румито в МеВеРето... Тия още не са разбрали, с кого си имат работа...
                  Обратно колега - тя още не знае с какво се е захванала .

Всъщност къде Румиту е направила нещо !?

Каквото и да е !?

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                    Карай да върви !

Ама има министър та дрънка ...
                    Ще се изненадаш какво ше направи Румито в МеВеРето... Тия още не са разбрали, с кого си имат работа...

Коментар

Щото няма МВР... Има едни тумбаци, които по стар навик реват за пари, а за 5 лв. работа не могат да свършат...
                      Карай да върви !

Ама има министър та дрънка ...

Коментар

• Какъв Бисер, Какъв Марин бре опорна точко??? Тези дни по работа обиколих половин Северозападна България. - щом бабичките приказват "или- или" това трябва да ти говори нещо

Коментар

Захарна фабрика, Мечка, Катуница, Розино, Гърмен, Орландовци... докато голямото доброутро се прави че няма нищо държавата така ще пламне че заеби... дано да съм лош пророк Българина по принцип е супер инертен тип, и щом се надига нещо не е добре...
                          Петната на Бисер и Марин Маринов ще спасят България!!! Спокойно, лош пророк си!!!

Коментар

• Захарна фабрика, Мечка, Катуница, Розино, Гърмен, Орландовци... докато голямото доброутро се прави че няма нищо държавата така ще пламне че заеби... дано да съм лош пророк Българина по принцип е супер инертен тип, и щом се надига нещо не е добре...

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                              Ако МВР продължава да спи има сериозна опасност от избухване на множество локални конфликти, които рано или късно могат да прераснат в гражданска война. Не знам защо ме ве ре спи ???
                              Щото няма МВР... Има едни тумбаци, които по стар навик реват за пари, а за 5 лв. работа не могат да свършат...

Коментар

• Ако МВР продължава да спи има сериозна опасност от избухване на множество локални конфликти, които рано или късно могат да прераснат в гражданска война. Не знам защо ме ве ре спи ???

Коментар

Working...
                                X