Първоначално изпратено от 13ADROL
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Област Плевен
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Моля!, Тони, ти не беше ли заралия?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеЧестит празник на всички плевенчани! EPIC!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Не съм, ама много ми харесва града. След месец се очертава да закупя последния си четвърти имот в София, след това повече тук няма да купувам. Може следващия да е в Плевен.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениелорде ти плевенчанин ли си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеЧестит празник на всички родени в гр.Плевен и милеещи за града!
http://plevenzapleven.bg/blog/2016/1...%D0%B5-138193/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЧестит празник и от мен!
Ще помисля как може да се помогне там. Но човек предполага, а Господ разполага.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеЧестит празник на всички родени в гр.Плевен и милеещи за града!
Честит празник на всички плевенчани и от мен! Плевен е изключително красив град, неизменна част от историята на България. Убеден съм че градът един ден ще бъде отново на полагащото му се място в страната.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Честит празник на всички родени в гр.Плевен и милеещи за града!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеда ви се намеся в спора, макар да нямам почти нищо общо с Плевен, освен кръстниците ми (но и те емигрираха) и 3 девойки в ранните ми години
Нека погледнем фактите:
- Плевен е градът с най-голям спад на населеието в абсолютна стойност при преброяването през 1985 - 165 000 и 2011 - 106 000. Няма друг град с толкова ОГРОМЕН спад на населнието
- Плевен е може би единственият по-голям град, който изглежда значително по-зле през 2014, отколкото през 1989 - това е лично и субективно мнение, което няма как да измеря, но по скромното ми мнение и София, и Пловдив, и Бургас, и Варна, и Стара Загора изглеждат по-добре отколкото през 1989. Единвтеният град, с който Плевен се конкурира по разруха е Русе (от големите)
- Плевен е с по-ниско БВП от който и да е друг голям град
Е, как при тези факти да кажеш, че Плевен се развива добре Да, градът няма да загине, но от град, който беше центърът на Северна България и транспортен и ндустриален хъб, сега е просто един голям град за нивото на България, който лежи на бивша слава и на това, че останалите градове около него в Северозапада - Варна, Монта и Видин са още по-зле. Ебахти развитието, честно
Плевен е града на пустите улици....в който обитават само сенките на спомените...град мираж....гордост от миналото и нищо в бъдещето...покрит от праха на забравата....
P.S. иначе това за хубавите жени е вярноLast edited by absd; 20.03.2016, 17:33."В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
Коментар