IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пичове,

Всичко тръгва от САЩ - разделяй и владей. Европейските политици са на каишка от ЦРУ - знаят им офшорките, забежките, досиетата и тн. Затова не смеят да надигнат глас срещу задокеанските кукловоди. Нашите политици са същите - ако си мислите, че ЦРУ не им знае схемите, офшорките и каналите дето папат от тях...всичко се знае..въпрос, че сме пешки на масата на геополитическия шах.

Въпрос на време е Европа да се осъзнае и тогава ще 'отеснее' за тези бежанци, за които е важно да са на държавна помощ и да не се интегрират и само да искат. Хората масово подценяват германците, но само гузната съвсест ги спира да се развихрят само както те си могат.

До няколко години очаквам силна вълна от националисти да разклатят статуквото не само на приказки а реално. Мари Льо Пен като нищо ще е президент на Франция, а в германия....там ако дойде някой по-див ще стане тясно.

За съжаление точно това искат САЩ и това ще се случи. Единственият им конкурент като образование, финансов ресурс, пазар ще се разцепи и разпадне.

Турция пък няма къде да ходи, защото там независим кюдристан може да се спретне за 10 дни и ще стане кърваво меле.
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Защото на тях им трябва вълна от ксенофобия точно в европейските държави ! Има си кукловоди и те губят контрол ако държавите се разпаднат, не им пука дали ще е демокрация, комунизъм или дори фашизъм. Защото те винаги ще управляват и дърпат конците но трябва да я има същата държава.
      Ако България след 9 септември бе нова държава то щеше да и е държавен глава Пенчо Кубадински, а не Тодор Живков - агент от тайните служби на Гешев и то блестящ агент според оценките му.Кубадински го държаха във властат да не им отреже главите и не можеха да се освободят от него, защото главата му имаше цена - наколко хиляди глави които са на власт.
      Вече има много хора които не вярват нито на демкрация, нито на комунизъм или социализъм, НЕ ВЯРВАТ И В ТОВА ЧЕ ДЪРЖАВАТА СЪЩЕСТВУВА ЗА ТЯХНО ДОБРО. И не защото хрантути циганите, а защото държавата е монопол който просто си граби и ограбва по дефолт.
      Трейдъре – нещо не ти разбрах ттезата Ако някой иска да запали ксенофобия в европа с тези нашественици – е в крайна сметка рано или късно ще има резултат Искрите се предват особено с новия фактор интернет като геометрична прогресия Европа е като кошер в момента независимо от официалните средства за масово 'осведомяване' и това ще избие. Е това е като някой да отиде до зоол. градина , да влезе при тигрите и да поччне да ги дразни каато размахва кокал и го дърпа назад. Е какво би станало,а? Хм всеки мъдър си е малко прост нали!
      А това за т.живков е интересен факт но само толковва – ако ще да е агент на не знам кой – погубена е била част от цвета на българския народ от тия времена – още веднъж в историята ни уви.(противен ми беше и той и цялата му фамилиия барабар с разните му секретари комитети – така и не им научих йерархията)

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
        Защото Европа е йесмен. Европа не може да каже "НЕ" понеже ще накърни чувствата на тоя или оня или другия или на третия брат му.

Защото в Европа до голяма степен няма демокрация. Демокрация е масата да вземе решение и това решение да се случи. Добро или лошо - масата ще си жъне каквото е посяла. В момента масите в европа не искат цигани - плюя на всеки, който отрича това. С който и да говоря - никой не иска мангустите. Тук в форума има точно 2-ма толеранти. 2-ма, на фона на масата от 20-30 души коментиращи под темата. В България, ако трябва демократично да се вземе решението за мигрантите - ще е нещо от сорта на "87% - НЕ искаме мигранти от близкия изток".

Европа се гаври със собственото си население и го нач*ква на собственото си население. Тук-там. някоя друга държава се е усетила и вече нацистите са на власт.

Европа ще бъде жертва, докато продължавме 30 души да угаждаме на желанието на 2-мата. Докато не почнем да ги оставяме да си почиват на крайпътните дървета. Докато не преоктрием демокрацията. Демокрацията, в която 51% от населението вземат решение и това решение се изпълнява цялостно. Каквото и да скимтят 2-мата по-долу.

Докато това не стане - европа ще агонизира, както е в момента.
        Ванка – имаш ***** (5 от 5) и от мен Но за тая цел трябва да се знае кой е срещу нас ? Ако са малцината като тези двама – досега демокрацията играна по правилата да ги е елиминирала.Не.еее не за съжаление – представяш ли си що за сила е това която прави такива ултрадългосрочни планирания – поколение след поколение да движиш света към новия световен ред. По спомени за първи път чух тая теза зимата на 90-та ( от стария Буш ) ... За човек който току що излязъл от соц-лагера като мен малко ме стъписа (много наивност имаше още поради затворената ни система) – казах си ха, сега пък защо- нали берлинската стена падна, соц-а се сгромоляса , савецкият съюз – тогава още бе цял но кой се съобразяваше тогава с поразената им държава Какъв е тоя нов ред – тамън излязохме от един ред сега некъв нов ли ще има?
        Мисъл дето остана някъде потрупана- но следващите 25 години и случващите се събития по света и корпоративнте политики( личен опит!) доказват че има стремеж наистина да има нов световен ред. Не съвсем по темат но малък пример – в момента в която и да е северно американска корпорация има не прости еднакви правила те са идентични! - вътрешен ред, оценка на работещите, задължителен секюритити контрол на всеки вход и много други детайли Лека проява на сексизъм или расизъм или кой знае още колко други незнайни правила и си дотук – на работещите си отива работата на бизнеса – ако имаш контракт с тях вече си в листата на нежеленати бизнеси – има и такива списъци!. Като че ли се командват от едно място – няма значение кой им е СЕО-то... Та така – не ми се иска в България за политически ни водачи да ги смята както беше писал един български писател 'прости като деца'

Коментар

• съни(тя)

България не се нуждае от бежанци за да бъде залята от ксенофобската вълна. Защо да ги хабят като ги пускат тук ? Така си намалят и разходите, защото организирането им струва пари, а и това са бежанци с айфони и не им излизат евтино май-
          D.Y.F-091066

Коментар

• vankata23

Демокрацията и комунизма са брат и сестра - никъде ги няма обаче и няма да се състоят.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
              Влизам нарочно за да споделя (като тест пред аудитирията тук) нещо, което ми се върти от известно време. Още при предните си включвания по темата споделих, че има нещо странно, необяснимо и крайно подозрително при това масирано преместване на хора точно сега. След събитията от последните дни в главата ми се заформя версия, просто хипотеза. Забелязах преди да започна да пиша, че при колегите Гросс и Интегер се забелязват елементи от това, което си мисля.
              Не претендирам за никакво авторство, много вероятно е сходни мисли да са били споделяни на много места, пък и авторството е смислено при ясна персонификация. Тук съм просто един нищо неказващ и анонимен никнейм.
              Само щрихи.

Бл. Изток и по-конкретно Сирия се оказаха поле на остър геостратегически сблъсък. Ние научихме сравнително скоро за действеното ангажиране на Китай (не само като политически декларации). Интересите на конфигурацията Русия, Иран и Китай в този регион са се оказали незаобиколими и натежващи на везната. Респективно Асад от част от проблема се превръща в едно от възможните решения на проблема. Оставям временно Турция настрана - при нея това не е просто някаква далечна политическа тема, това е въпрос на оцеляване и разбираемо в нейната позиция има ярки специфики.
              В един момент американските анализатори и производители на политика разбират, че губят тук. След мъчителен размисъл стигат до едно решение, което примерно може да се скицира:
              Асад (или номиниран от незаобиколимите фактори негов заместник) остават. Не можем да попречим на това, но ако той остава, тогава нека му "вземем" страната и ..., което е още по-унищожително като последици - нека му "вземем" народа. Мобилизират се петоколонниците, агентите или вякаква паплач, която е готова да работи за пари без оглед на поставените задачи и се подготвя среда и условия за голямо мигриране. Чуваха се в предните месеци разни странни приказки за директно организиране и плащане на лодките от източници от САЩ, но аз лично не бях склонен да им повярвам, прекалено ми бяха конспирантивни.
              Е, има много начини да подпомагаш и направляваш един желан процес.

Явява се обаче идин решителен проблем!
              Къде да се денат всичките тези тълпи от хора?!

Има един друг аспект, който е в полза на подобна хипотеза и дава отговор на поставения въпрос за съдбата на хората. По-скоро аспекти.
              Първо - това е Турция. Тази суперполицейска държава, кодето на всяка крачка е пълно с полиция - униформена и тайна, изведнъж започва да се държи подозрително разсеяно при неконтролирано движение на тълпи от мигранти през цялата и територия. Пълен абсурд.
              Това е подшушнато, желано и организирано.

Второ Това е странното, граничещо с шизофрения, препушване и тежко предозиране на халюциногени (действащи кумулативно) поведение на някои европейски страни и техните лидери. Поведение, което отговаря на един медицински статус, които психолозите, че и психиатрите далеч няма да са в състояние да класифицират като индивиди Б.О.
              Включиха се неподозирано организирано и ентусиазирано всякакви петоколонници, либералисти и хуманисти, нпо-исти, които искаха да ни внушат, че това трябва да стане, може да стане и е в интерес на Европа и гражданите и. Хвърлиха толкова платена жар, че някои по-лабилни и по-наивни граждани започнаха да им вярват.

Чудя се, колко ли болезнено са извивани ръцете на национални и ЕС лидери, че да излязат с толкова смахнати, странни и издаващи потрес и обърканост тези. Е, Чичо С.А-М ги зна е и може тези неща, иначе формално може и да е дрънкал за североатлантическа солидарност и други тинтири тире минитири.
              Имало е яка обработка и щедро са текли грантове във всички възможни посоки, щом чак и по форумите на нашата страна се усети, че се случва нещо мащабно.
              Разпореждането е било кратко и ясно - прибирате тези хора!

Отиваме от другата страна на барикадата, че и там също е интересно. Какво прави Русия по това време. Нормално е да се предположи, че тя и нейните едрокалибрени нови "съюзници", ще се стараят да пречат на всичко планирано и осъществявано от американците начинание. Нормално е, ама надали! Има житейски ситуации, при които е по-удачно да помагаш н а врага.
              Русия се е позамислила и си е рекла, че никой европейски политик, ако е с всичкият си и действа по убеждение, не би се съгласил на подобно завземане на страната си отвътре, би я обрекъл на неразрешими проблеми, но че същите тези политици дълбоко в себе си са се надявали, че поради технически причини вълната ще се забави значително и дори ще ги подмине.
              Известни събития ме карат да мисля, че Русия е взела решение да спэомогне за показване на европейците, дали конят яде боб. В един момент мощни вълни от хора се насочиха Уж изненадващо по маршрута Гърция, Македония, Сърбия. И всичко вървеше доста смазано. Прави ли ви впечатление, че нещо доста силно обединява тези страни. Да, познахте -0 силни позиции и огромно влияние на Русия там. В работа влиза всичко - обидата на Гърция работи здраво в посока на това Европа да се захранва обилно с анонимни мигранти, дори без снети отпечатъци.
              Включиха се неподозирано организирано и ентусиазирано всякакви петоколонници (този път руски), либералисти и хуманисти, нпо-исти, които искаха да ни внушат, че става дума за човешко поведение на едни хубави хора. Чак премиерите на Мак. и Сър. активно участваха. Имаше назидателно насочен към културна Европа пръст - виждате ли какво правят едни наистина културни и хуманни, макар и много бедни страни - лицемерни либарести такива.
              Сигурно щедро са текли и източни грантове, няма как. Знаете как е в живота!

Та така!
              Дребни Щрихи от един етюд.
              България да започне да подготвя доктрина на и за българите!
              В първата ти част, откривам и мои съмнения , като например, как Турция сега се зае и пази и ескортира бежанците обратно към Истанбул, особено пред българската граница... по гръцката, явно не може или не иска, не знам...защото притокът там остава ежедневно с 3-5хил...
              И какво прави Турция на границата си със Сирия ...как е пуснала 2 млн. бежанци, както твърди?!
              Както и нещо, което и аз съм писала, че една от целите е разпарчетосване на Сирия,
              за целта обаче, трябва и населението й да се ...разкара...

Втората част не я разбрах ...Имам предвид - от другата страна на барикадата ...ще я прочета пак
              Но, може и на теб да ти е полезно това интервю, чуй го (написания текст в линка е повърхностен)

Тома Томов - Сирия, бежанците, Америка, Русия
              Last edited by съни(тя); 29.09.2015, 00:38.

Коментар

• Integer

Защото на тях им трябва вълна от ксенофобия точно в европейските държави ! Има си кукловоди и те губят контрол ако държавите се разпаднат, не им пука дали ще е демокрация, комунизъм или дори фашизъм. Защото те винаги ще управляват и дърпат конците но трябва да я има същата държава.
                Ако България след 9 септември бе нова държава то щеше да и е държавен глава Пенчо Кубадински, а не Тодор Живков - агент от тайните служби на Гешев и то блестящ агент според оценките му.Кубадински го държаха във властат да не им отреже главите и не можеха да се освободят от него, защото главата му имаше цена - наколко хиляди глави които са на власт.
                Вече има много хора които не вярват нито на демкрация, нито на комунизъм или социализъм, НЕ ВЯРВАТ И В ТОВА ЧЕ ДЪРЖАВАТА СЪЩЕСТВУВА ЗА ТЯХНО ДОБРО. И не защото хрантути циганите, а защото държавата е монопол който просто си граби и ограбва по дефолт.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                  Интересна и провокираща статия...очаквам коментари от еманципираната и особено от феминизираната част на форума !
                  Аз лично, не харесвам думата феминизация и много от аспектите, свързани с нея.
                  Обяснявала съм, как терминът е създаден от мъже
                  след войните, когато фабриките имат нужда от още работна ръка

Мнението на Карбовски е интересно, прочит на демографските проблеми през призмата и на религията ... и от ъгъла на едната страна ... в многоъгълника )
                  Прескочил е малко ...цели раси - един Китай ...или пък противовеса й днес Индия, ...но Ок, става, интересно и провокативно. Браво

Коментар

Комплименти мен ...яко изказване !!!
                    И от мен, и от мен!

Коментар

Благодаря. Надявам се нормално мислещите да започнем да си изразяваме мнението по-шумно. Защото в момента 2-мата скимтящи не заглушават..много
                      #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
                        Защото Европа е йесмен. Европа не може да каже "НЕ" понеже ще накърни чувствата на тоя или оня или другия или на третия брат му.

Защото в Европа до голяма степен няма демокрация. Демокрация е масата да вземе решение и това решение да се случи. Добро или лошо - масата ще си жъне каквото е посяла. В момента масите в европа не искат цигани - плюя на всеки, който отрича това. С който и да говоря - никой не иска мангустите. Тук в форума има точно 2-ма толеранти. 2-ма, на фона на масата от 20-30 души коментиращи под темата. В България, ако трябва демократично да се вземе решението за мигрантите - ще е нещо от сорта на "87% - НЕ искаме мигранти от близкия изток".

Европа се гаври със собственото си население и го нач*ква на собственото си население. Тук-там. някоя друга държава се е усетила и вече нацистите са на власт.

Европа ще бъде жертва, докато продължавме 30 души да угаждаме на желанието на 2-мата. Докато не почнем да ги оставяме да си почиват на крайпътните дървета. Докато не преоктрием демокрацията. Демокрацията, в която 51% от населението вземат решение и това решение се изпълнява цялостно. Каквото и да скимтят 2-мата по-долу.

Коментар

• Първоначално изпратено от BGTR30 Разгледай мнение
                          По мое мнение при добра организация и процедури по подбор оставането на бежанци отговарящи на определени условия ще се отрази положително на икономиката и демографията на България.
                          Би могло, но едва ли това ще е целта на администрацията. Тя тоже свързана с мафията и не особено грижовна към националния интерес и държавната устойчивост.

Коментар

• Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
                            Улица "Симеон"- след 18 часа вечер на тази улица жени не минават. Излизат по 10 човека и застават на тротоарите. И е невъзможно да ги мръднеш.

Афганистанци са изхвърлили паспортите си по пощите на хората, живеещи на столичната улица "Симеон". Без документите те твърдели,че са бежанци от Сирия. Това споделиха пред Диана Найденова, Красимир Каракачанов и Ангел Джамбазки мъж и жена, които се представиха като "едни от последните българи на улицата".

"Хвърлят си документите в нашите пощи и после стоя и твърдят, че са сирийци - бежанци. Видяхме колко са бежанци. И освен друго- ползват вътрешните ни дворове кат тоалетни. А да не говорим ,че след 18 часа вечер на тази улица жени не минават. Излизат по 10 човека и застават на тротоарите. И е невъзможно да ги мръднеш. А си тръгнал да им правиш забележка - и почват да те гледат лошо", каза семейството пред камерите на Нова телевизия.

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=5006086
                            При едно подробно интервю не е трудно да се установи кой откъде е. Но проникналите в страна имигранти трябва да бъдат.... концентрирани, за да се извършат необходимите процедури по изясняването на статуса и бъдещия им статут. Повече си плачат за прогонване от страната, но мафията ги отглежда насред София, докато ги изцоца. А пък тия двамата пишман политици, де споменаваш, вече се дебнат кой кого да прецака дори и по тази тема. Но единият по опитен в тези маневри, та май ще изгори поредният кандидат-кмет. Навремето един доктор така пропадна. Но това вече друга смешнобългарска тема за властови психари и наивен електорат.
                            Last edited by Trakatrak'; 27.09.2015, 22:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Integer Разгледай мнение
                              ! Защо не други арабски богати държави, защо не китай ? Защо жертвата е европа?

#dagoduhatbednite

Коментар

• Импе-торе, Европа в това си състояние не е особено опасна за САЩ, щото военно и политически зависима. Русия нещо се килна в неочаквана посока и започна да занича към евро-руско сътрудничество като последно препятствие пред разпада й след гроби-елцинистките по мечешки неумели стъпки в стъкларския магазин с вече изпотрошен джам, наречен Планетата Земя. Светът се намира пред голяма промяна, пред невиждана от хилядолетия криза - климатична, демографска, цивилизационна, която ще сблъска Севера с Юга по атипичен начин, с не особено логични способи и последици, предизвикващи хаос и дезинтеграция на световното пространство. Американците вероятно са най-напред във футурологията, а възможно вече да са програмирали следващите няколко десетилетия, през които те да останат далеч от центъра на кризата и подобно на световните войни да извлекат само полза и установяване на глобална доминация предимно с икономически средства. Който контролира бъдещето е истинският господар на тази Земя.

Коментар

Working...
                                X