IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ей колко е лесно да се каже това е конспиративна теория.... И да си затворим очите дори когато фактите и последователността на събитията не се забравя ! Всъщност балгодарения на Начев преди седмици той спомена извест на повечето ннвеститори ,черен лебед' приложен към новосъздаденото явления 'бежанци' Запитах се – ама наистина ли е черен лебед ? Меркел 2010 определи мултикултурализма като неработещ или едва ли не като химера...А сега -какво стана За мен някой извива ръцете на германския политически лидершип. А ако се разглежда последователносттс на историческите събития в по голям период - т.т включи се събитието създаване на ЕС и воала! Пъзела се нарежда- тогава написах онзи пост че се цели да се освободи територия включвайки и част от ирак а европа в този вид ЕС няма да може да реагира като единна нация. Дали ще е за нова държава, или за някоя друга дето ще излезе от цялото шоу с няколко пъти по-голяма територия и ресурси - не знам. Един въпос остава: защо Европа е избрана да приеме цялата напаст (щото това е афро-арабска напаст за мен)?! Защо не други арабски богати държави, защо не китай ? Защо жертвата е европа?

Коментар

• Императорът

Виновна е Европа изцяло и никой друг . В ЕС се прилага политика - разделяй и владей и това вече основен принцип на ЕС. ЕЗ и ЕС..САЩ са виновни, теса виновни че швабите забогатяха неимоверно в кризата и сега арабите искат да ходят да ги издържат. Как заботя Германия - привличайки ресурси от периферията на ЕС, от страни които са в страшна икономическа депресия, в които хора слагаха край на живота си от отчаяние. Стига с тая смешна политика.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Начев: ного се конспиративираш.

.
        Аз съм един скромен и умерен конспиративатор.
        Големият ми дефект е в многословието, не в конспиративаторствуването
        При теб кпд на словото е по-високо, ма кво да прайм, човещина братче.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Начев: ного се конспиративираш.

Истината е очевидна - САЩ се боят от могъществото на обединена Европа, която би се оказала техен най-опасен и силен икономически съперник - затуй създадоха около нея огромна дъга на нестабилност - от Алжир и Мароко - през Либия и Египет, през Арапия до Украйна - за да я отрежат от Русия (естествена част от Европа и най-най-най-колосалният суровинен източник - и не само суровинен) и да я заринат с агресивни изсмукващи Европа паразити. Просто няма друга причина. Поведение точно обратното на исторически добре познатата практика на силните империи да създават васални и приятелски държави по периферията си, които да ги пазят от вражески и особено варварски нападения.
          Казвал съм за това как Източната Римска империя спомага за създаването на Българската държава по северното Черноморие - и как са направили стратегическата грешка да не ни помогнат с 2-3 легиона да отблъснем хазарите - в резултат на която грешка сме се намъкнали в нейните предели.

САЩ - разбира се - използват задължителната тактика и на марионетни политици и правителства в Европа - които да работят за техните интереси, а не за интересите на европейските народи.

Апропо - тези неща ги пиша още отпреди началото на масираното арапско нашествое.
          +++

Коментар

• Начев: ного се конспиративираш.

Истината е очевидна - САЩ се боят от могъществото на обединена Европа, която би се оказала техен най-опасен и силен икономически съперник - затуй създадоха около нея огромна дъга на нестабилност - от Алжир и Мароко - през Либия и Египет, през Арапия до Украйна - за да я отрежат от Русия (естествена част от Европа и най-най-най-колосалният суровинен източник - и не само суровинен) и да я заринат с агресивни изсмукващи Европа паразити. Просто няма друга причина. Поведение точно обратното на исторически добре познатата практика на силните империи да създават васални и приятелски държави по периферията си, които да ги пазят от вражески и особено варварски нападения.
            Казвал съм за това как Източната Римска империя спомага за създаването на Българската държава по северното Черноморие - и как са направили стратегическата грешка да не ни помогнат с 2-3 легиона да отблъснем хазарите - в резултат на която грешка сме се намъкнали в нейните предели.

САЩ - разбира се - използват задължителната тактика и на марионетни политици и правителства в Европа - които да работят за техните интереси, а не за интересите на европейските народи.

Апропо - тези неща ги пиша още отпреди началото на масираното арапско нашествое.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
              Влизам нарочно за да споделя (като тест пред аудитирията тук) нещо, което ми се върти от известно време. Още при предните си включвания по темата споделих, че има нещо странно, необяснимо и крайно подозрително при това масирано преместване на хора точно сега. След събитията от последните дни в главата ми се заформя версия, просто хипотеза. Забелязах преди да започна да пиша, че при колегите Гросс и Интегер се забелязват елементи от това, което си мисля.
              Не претендирам за никакво авторство, много вероятно е сходни мисли да са били споделяни на много места, пък и авторството е смислено при ясна персонификация. Тук съм просто един нищо неказващ и анонимен никнейм.
              Сомо щрихи.

Бл. Изток и по-конкретно Сирия се оказаха поле на остър геостратегически сблъсък. Ние научихме сравнително скоро за действеното ангажиране на Китай (не само като политически декларации). Интересите на конфигурацията Русия, Иран и Китай в този регион са се оказали незаобиколими и натежващи на везната. Респективно Асад от част от проблема се превръща в едно от възможните решения на проблема. Оставям временно Турция настрана - при нея това не е просто някаква далечна политическа тема, това е въпрос на оцеляване и разбираемо в нейната позиция има ярки специфики.
              В един момент американските анализатори и производители на политика разбират, че губят тук. След мъчителен размисъл стигат до едно решение, което примерно може да се скицира:
              Асад (или номиниран от незаобиколимите фактори негов заместник) остават. Не можем да попречим на това, но ако той остава, тогава нека му "вземем" страната и ..., което е още по-унищожително като последици - нека му "вземем" народа. Мобилизират се петоколонниците, агентите или вякаква паплач, която е готова да работи за пари без оглед на поставените задачи и се подготвя среда и условия за голямо мигриране. Чуваха се в предните месеци разни странни приказки за директно организиране и плащане на лодките от източници от САЩ, но аз лично не бях склонен да им повярвам, прекалено ми бяха конспирантивни.
              Е, има много начини да подпомагаш и направляваш един желан процес.

Явява се обаче идин решителен проблем!
              Къде да се денат всичките тези тълпи от хора?!

Има един друг аспект, който е в полза на подобна хипотеза и дава отговор на поставения въпрос за съдбата на хората. По-скоро аспекти.
              Първо - това е Турция. Тази суперполицейска държава, кодето на всяка крачка е пълно с полиция - униформена и тайна, изведнъж започва да се държи подозрително разсеяно при неконтролирано движение на тълпи от мигранти през цялата и територия. Пълен абсурд.
              Това е подшушнато, желано и организирано.

Второ Това е странното, граничещо с шизофрения, препушване и тежко предозиране на халюциногени (действащи кумулативно) поведение на някои европейски страни и техните лидери. Поведение, което отговаря на един медицински статус, които психолозите, че и психиатрите далеч няма да са в състояние да класифицират като индивиди Б.О.
              Включиха се неподозирано организирано и ентусиазирано всякакви петоколонници, либералисти и хуманисти, нпо-исти, които искаха да ни внушат, че това трябва да стане, може да стане и е в интерес на Европа и гражданите и. Хвърлиха толкова платена жар, че някои по-лабилни и по-наивни граждани започнаха да им вярват.

Чудя се, колко ли болезнено са извивани ръцете на национални и ЕС лидери, че да излязат с толкова смахнати, странни и издаващи потрес и обърканост тези. Е, Чичо С.А-М ги зна е и може тези неща, иначе формално може и да е дрънкал за североатлантическа солидарност и други тинтири тире минитири.
              Имало е яка обработка и щедро са текли грантове във всички възможни посоки, щом чак и по форумите на нашата страна се усети, че се случва нещо мащабно.

Отиваме от другата страна на барикадата, че и там също е интересно. Какво прави Русия по това време. Нормално е да се предположи, че тя и нейните едрокалибрени нови "съюзници", ще се стараят да пречат на всичко планирано и осъществявано от американците начинание. Нормално е, ама надали! Има житейски ситуации, при които е по-удачно да помагаш н а врага.
              Русия се е позамислила и си е рекла, че никой европейски политик, ако е с всичкият си и действа по убеждение, не би се съгласил на подобно завземане на страната си отвътре, би я обрекъл на неразрешими проблеми, но че същите тези политици дълбоко в себе си са се надявали, че поради технически причини вълната ще се забави значително и дори ще ги подмине.
              Известни събития ме карат да мисля, че Русия е взела решение да спэомогне за показване на европейците, дали конят яде боб. В един момент мощни вълни от хора се насочиха Уж изненадващо по маршрута Гърция, Македония, Сърбия. И всичко вървеше доста смазано. Прави ли ви впечатление, че нещо доста силно обединява тези страни. Да, познахте -0 силни позиции и огромно влияние на Русия там. В работа влиза всичко - обидата на Гърция работи здраво в посока на това Европа да се захранва обилно с анонимни мигранти, дори без снети отпечатъци.
              Включиха се неподозирано организирано и ентусиазирано всякакви петоколонници (този път руски), либералисти и хуманисти, нпо-исти, които искаха да ни внушат, че става дума за човешко поведение на едни хубави хора. Чак премиерите на Мак. и Сър. активно участваха. Имаше назидателно насочен към културна Европа пръст - виждате ли какво правят едни наистина културни и хуманни, макар и много бедни страни - лицемерни либарести такива.
              Сигурно щедро са текли и грантова, няма как. Знаете как е в живота!

Та така!
              Дребни Щрихи от един етюд.
              България да започне да подготвя доктрина на и за българите!
              Начи Начев ,начи не знаеш ли,начи,къде се намира ,начи ,тирето,начи!!!Начи,как,начи ,ти се струва ,начи ,тая теория,начи!!!

Коментар

• Влизам нарочно за да споделя (като тест пред аудитирията тук) нещо, което ми се върти от известно време. Още при предните си включвания по темата споделих, че има нещо странно, необяснимо и крайно подозрително при това масирано преместване на хора точно сега. След събитията от последните дни в главата ми се заформя версия, просто хипотеза. Забелязах преди да започна да пиша, че при колегите Гросс и Интегер се забелязват елементи от това, което си мисля.
                Не претендирам за никакво авторство, много вероятно е сходни мисли да са били споделяни на много места, пък и авторството е смислено при ясна персонификация. Тук съм просто един нищо неказващ и анонимен никнейм.
                Само щрихи.

Бл. Изток и по-конкретно Сирия се оказаха поле на остър геостратегически сблъсък. Ние научихме сравнително скоро за действеното ангажиране на Китай (не само като политически декларации). Интересите на конфигурацията Русия, Иран и Китай в този регион са се оказали незаобиколими и натежващи на везната. Респективно Асад от част от проблема се превръща в едно от възможните решения на проблема. Оставям временно Турция настрана - при нея това не е просто някаква далечна политическа тема, това е въпрос на оцеляване и разбираемо в нейната позиция има ярки специфики.
                В един момент американските анализатори и производители на политика разбират, че губят тук. След мъчителен размисъл стигат до едно решение, което примерно може да се скицира:
                Асад (или номиниран от незаобиколимите фактори негов заместник) остават. Не можем да попречим на това, но ако той остава, тогава нека му "вземем" страната и ..., което е още по-унищожително като последици - нека му "вземем" народа. Мобилизират се петоколонниците, агентите или вякаква паплач, която е готова да работи за пари без оглед на поставените задачи и се подготвя среда и условия за голямо мигриране. Чуваха се в предните месеци разни странни приказки за директно организиране и плащане на лодките от източници от САЩ, но аз лично не бях склонен да им повярвам, прекалено ми бяха конспирантивни.
                Е, има много начини да подпомагаш и направляваш един желан процес.

Явява се обаче идин решителен проблем!
                Къде да се денат всичките тези тълпи от хора?!

Има един друг аспект, който е в полза на подобна хипотеза и дава отговор на поставения въпрос за съдбата на хората. По-скоро аспекти.
                Първо - това е Турция. Тази суперполицейска държава, кодето на всяка крачка е пълно с полиция - униформена и тайна, изведнъж започва да се държи подозрително разсеяно при неконтролирано движение на тълпи от мигранти през цялата и територия. Пълен абсурд.
                Това е подшушнато, желано и организирано.

Второ Това е странното, граничещо с шизофрения, препушване и тежко предозиране на халюциногени (действащи кумулативно) поведение на някои европейски страни и техните лидери. Поведение, което отговаря на един медицински статус, които психолозите, че и психиатрите далеч няма да са в състояние да класифицират като индивиди Б.О.
                Включиха се неподозирано организирано и ентусиазирано всякакви петоколонници, либералисти и хуманисти, нпо-исти, които искаха да ни внушат, че това трябва да стане, може да стане и е в интерес на Европа и гражданите и. Хвърлиха толкова платена жар, че някои по-лабилни и по-наивни граждани започнаха да им вярват.

Чудя се, колко ли болезнено са извивани ръцете на национални и ЕС лидери, че да излязат с толкова смахнати, странни и издаващи потрес и обърканост тези. Е, Чичо С.А-М ги зна е и може тези неща, иначе формално може и да е дрънкал за североатлантическа солидарност и други тинтири тире минитири.
                Имало е яка обработка и щедро са текли грантове във всички възможни посоки, щом чак и по форумите на нашата страна се усети, че се случва нещо мащабно.
                Разпореждането е било кратко и ясно - прибирате тези хора!

Отиваме от другата страна на барикадата, че и там също е интересно. Какво прави Русия по това време. Нормално е да се предположи, че тя и нейните едрокалибрени нови "съюзници", ще се стараят да пречат на всичко планирано и осъществявано от американците начинание. Нормално е, ама надали! Има житейски ситуации, при които е по-удачно да помагаш н а врага.
                Русия се е позамислила и си е рекла, че никой европейски политик, ако е с всичкият си и действа по убеждение, не би се съгласил на подобно завземане на страната си отвътре, би я обрекъл на неразрешими проблеми, но че същите тези политици дълбоко в себе си са се надявали, че поради технически причини вълната ще се забави значително и дори ще ги подмине.
                Известни събития ме карат да мисля, че Русия е взела решение да спэомогне за показване на европейците, дали конят яде боб. В един момент мощни вълни от хора се насочиха Уж изненадващо по маршрута Гърция, Македония, Сърбия. И всичко вървеше доста смазано. Прави ли ви впечатление, че нещо доста силно обединява тези страни. Да, познахте -0 силни позиции и огромно влияние на Русия там. В работа влиза всичко - обидата на Гърция работи здраво в посока на това Европа да се захранва обилно с анонимни мигранти, дори без снети отпечатъци.
                Включиха се неподозирано организирано и ентусиазирано всякакви петоколонници (този път руски), либералисти и хуманисти, нпо-исти, които искаха да ни внушат, че става дума за човешко поведение на едни хубави хора. Чак премиерите на Мак. и Сър. активно участваха. Имаше назидателно насочен към културна Европа пръст - виждате ли какво правят едни наистина културни и хуманни, макар и много бедни страни - лицемерни либарести такива.
                Сигурно щедро са текли и източни грантове, няма как. Знаете как е в живота!

Та така!
                Дребни Щрихи от един етюд.
                България да започне да подготвя доктрина на и за българите!
                Last edited by nacheff; 27.09.2015, 16:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнение
                  Куп красиви думи, подредени по добре от книжовника кукуранди, но май предпочитам бебелашников- за това как косоварите завладяха косово

Коментар

• Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнение
                    Интересна и провокираща статия...очаквам коментари от еманципираната и особено от феминизираната част на форума !

Коментар

• Войната на утробите
                      Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

• съни(тя)

Бежанците са хора които стигнат ли в страна в която живота им не е застрашен - това ги устройва. По подразбиране това е съседна държава, а не страна до която достигат прекосявайки още 5 държави.
                        Извода е че това не са бежанци.
                        Защо е очевидно че ги разкарват от държава в държава като сборджийски мечки ? Тези хора разполагат с финансов ресурс да се придвижват хиляди километри, това е доста скъпа екскурзия щаго се има предвид как прекъсват многократно своето пътуване. Но тази теза няма как да издържи и е очевидно че става въпрос за организиран групов воайяж, така цената драстично е паднала първо.
                        За какво става въпрос всъщност - за източване на финансов ресурс от "нападнатите" държави и то от собствените им политици чието разходване ще бъде оправдано като разход по мнимите бежанци - туристи.
                        Убеден съм че мафията разкарва едни и същи хора, за да мултиплицира печалбата и приходите. Бие наистина на очи и факта че тези "бежанци" наистина се локализират точно в държавите пробойни на ЕС.
                        В тези страни мафията е побесняла на тема източване на финансов ресурс който да бъде записан на гърба на държавата. Естественно Гърция е номер1.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Има една постановка в стария забравен екзистенциализъм. Тя е, че светът е лошо място за живеене не, защото е лошо място за живеене, а защото е единствен.
                          С навлизането на арабите в Европа и произтичащите от това последици, на нас българите ни се отнема и се отдалечава последната възможност да се спасим от собствените си правителства, политики, преход и дори съотечественици.

Днес вече е безсмислено да се бяга в Европа.

Лишени сме дори от емиграция - и то по време на преселение на народите. Защото Европа ще е същото гето като България, дори по-лошо: ще е все по-толерантна и ориентализираща се.

В края на краищата, Сирийският квартал вече ще е навсякъде - от центъра на София и Женския пазар, до големите пролетарско-ислямски групи в най-големите градове на Стария континент. Засега селата на Европа и нейният Прованс ще се запазят, защото "сирийците" няма да искат да работят селскостопанска работа, това е познато от Франция.
                          Европа ще се постарае да ни върне циганите и ще ни задължи да са си наши, а не общи - както го направи Саркози.

Към това се добавя разселването на мигранти, които ще ползват България като гранична гара - малко боклук, малко катун и малки деца. Малки квартали с нови малки джамии, гарантирани от малко неприятни представители на неправителствените организции, които днес идват на власт.

Няма да ни питат или чуят какво искаме.

България загуби суверенитета си, сега губи демографята си. Общественият дебат по темата е недопустим, има ясен диктат какво може да се каже публично. Свободата на изразяване загива и на никой не му се занимава с тая пропаднала страна. А оцеляването е поединично.

Само че, досега бягството имаше цел и това беше Европа. Тя не ни даваше работа, но пък сега ще даде социалните си системи на хора извън Европа. Което нямаше логика, но се случи. Сега Европа просто не е Европа - тя е мащеха за децата си. Това е жестоката обида, нанесена на покорна България, която тепърва ще плащаме.

САЩ и Канада също вече не са опция. За 25 години демокрация американците не ни дадоха визи да отидем и да работим там. Днес обаче ние сме длъжни да нямаме граници. Това също е част от логиката на стъпканата България. Ние не сме равни с държавите, които ни учат на демокрация, те ни карат да правим това, което самите те няма да направят.

Остават Китай, Русия и една Австралия. Китай ни е доста чужда като култура, но пък е неподозирана опция за младите, които няма да са работници в цехове. Русия е огромна и негостоприемна, тя е обидена от двойствената политика на България и нейните недалновидни политици. Остава Австралия, която ще се превърне в новата обетована земя на българите. Тя се държи като путинска Русия, държи на своето християнско минало, има висок стандарт и може да бъде прегърната като едни нови САЩ.

Където и да е - вече ще е доста по-далече. Разпрашаването на жизнената сила на нацията ще продължи на все по-големи разстояния.

А хората, които бяха на 20 през деветдесетте и мечтаеха за нов живот и смисъл ще имат преимуществото в старостта си да видят от първия ред новото робство.

Първо на родината си, после над континента си.

И да се тюхкат като българи от старо време - каква я мислехме ний, каква стана тя.

http://www.lentata.com/page_7964.html

Коментар

• Улица "Симеон"- след 18 часа вечер на тази улица жени не минават. Излизат по 10 човека и застават на тротоарите. И е невъзможно да ги мръднеш.

Афганистанци са изхвърлили паспортите си по пощите на хората, живеещи на столичната улица "Симеон". Без документите те твърдели,че са бежанци от Сирия. Това споделиха пред Диана Найденова, Красимир Каракачанов и Ангел Джамбазки мъж и жена, които се представиха като "едни от последните българи на улицата".

"Хвърлят си документите в нашите пощи и после стоя и твърдят, че са сирийци - бежанци. Видяхме колко са бежанци. И освен друго- ползват вътрешните ни дворове кат тоалетни. А да не говорим ,че след 18 часа вечер на тази улица жени не минават. Излизат по 10 човека и застават на тротоарите. И е невъзможно да ги мръднеш. А си тръгнал да им правиш забележка - и почват да те гледат лошо", каза семейството пред камерите на Нова телевизия.

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=5006086

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                              И най-вече на сексуалното разнообразие на българките. Че като ги гледам - изнемогват с това дето се предлага
                              жена ти ли така те е подтиснала?

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                                Това прогонване на населението на Сирия вероятно цели нещо голямо.Трудно ми е
                                да повярвам,че 10-15 милиона човека ей така ще напуснат държавата си без това
                                предварително да е замислено и програмирано.Говоря за самата Сирия,какво ли
                                бъдеще са и замислили "Великите разбойници"?
                                ***** бинго!
                                освобождава се територия Иначе става Палестина.....Перфектна синхронизация с наличността на ЕС сега, ако го нямаше нациналните държави щяха да отговорят по съвсем различен начин.

Коментар

Working...
                                X