IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    Европейския съд по правата на човека забранява кръщенето в църква?! http://newsline.bg/19555/evropeyskiy...to-v-tsarkva-/
    Европейския съд не мое ми забрани нищо.Просто такива идиоти отсъстват от моя духовен мир.Никой не може да ми забранява да си кръстя децата и внуците.Моите деца съм ги кръстил отдавна около първата им година.А тоя съд мое ма хване за половия орган и да ми го развее.Аз съм православен християнин и никой не може да променя волята ми.

Коментар

• Европейския съд по правата на човека забранява кръщенето в църква?! http://newsline.bg/19555/evropeyskiy...to-v-tsarkva-/
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
        Засега тази апокрифна новина носи всички белези на "made in Lubyanka". А дано да се окаже истина, ама надали. И кво, никой от руснаците не е снел барем едно клипче?
        Швабите може и да снимат клипченца, докато арапите се гаврят с дъщерите им, руснаците нямат време за клипченца, защото са твърде заети да пребиват арапите.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Талибански изверги си намират майсторът !!!

РУСКИ ЕМИГРАНТИ В ГЕРМАНИЯ СМАЗВАТ ОТ БОЙ ДЕСЕТКИ АРАПСКИ ДИВАЦИ КАТО ОТМЪЩЕНИЕ ЗА ИЗНАСИЛЕНОТО 13-ГОДИШНО ДЕТЕ:

Засега тази апокрифна новина носи всички белези на "made in Lubyanka". А дано да се окаже истина, ама надали. И кво, никой от руснаците не е снел барем едно клипче?

Коментар

• Талибански изверги си намират майсторът !!!

РУСКИ ЕМИГРАНТИ В ГЕРМАНИЯ СМАЗВАТ ОТ БОЙ ДЕСЕТКИ АРАПСКИ ДИВАЦИ КАТО ОТМЪЩЕНИЕ ЗА ИЗНАСИЛЕНОТО 13-ГОДИШНО ДЕТЕ:

http://spodeli.eu/m-nemts-ovarshaha-...cles-4840.html

Явно германците гейтаци и мозъчно промити дегенерати ще оставят арогантните нашественици да се гаврят с жените и децата им, ама на руснаците такива не им минават !!!
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
              Точно преди 5 години, на 16 октомври 2010 г. "мама Меркел" обяви официално: "Мултикултурализмът се провали тотално. Притокът на имигранти спъва развитието на германската икономика, страната има нужда от висококвалифицирани специалисти, а не от имигранти, които търсят само социално-икономическите придобивки на германците".

http://www.duma.bg/node/109300
              Сетих се че по същия повод – изказването на Меркел относно мултикултуризма преди време предположих че има изнудване някакво. Нооо – след събитията в Кьолн видях протестиращи нео-марксисти които някъде наричат либерали. Сега съм на мнение че Меркел психически не е добре аналогичен случай на лудият пилот на Джермануингс дето заби самолета миналата година....
              Ако няма промяна в политическата върхушка в Германия то резултата ще е като злополучния самолет.
              И сега най вжното - какво ще стане с България когато настъпят промени в Западна Европа по отношение на навлеците от третия свят – тия потоци ще се върнат като мръсна и гнусна тиня назад към Балканите.....Учусва ме че не се коментира опасността да превърнат България в някаква санитарна зона дето да държи тая гнъсна сган. А такива опити вече има....въобще анкетата да приемаме ли бежанци в момента и в бъдеще ще звучи все по абсурдно.

Коментар

• Точно преди 5 години, на 16 октомври 2010 г. "мама Меркел" обяви официално: "Мултикултурализмът се провали тотално. Притокът на имигранти спъва развитието на германската икономика, страната има нужда от висококвалифицирани специалисти, а не от имигранти, които търсят само социално-икономическите придобивки на германците".

http://www.duma.bg/node/109300

Коментар

• redcretin

Представяш за реалност това което на теб ти е изгодно, западняците не искат нито един чужденец - миграт, навлек. Не може да им налагат нещо което не искат до безкрай.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                    Амче то и ти си нямаш идея, ама плещиш на ангро
                    Батка, доста дразниш форума, особено с твоя как да го нарека ..мизантропизъм.
                    Ама вземи поне разбери разни думички откъде произлизат и не слагай по няколко предлога като се изразяваш. Из-по-на-между-впрочем де.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                      А бе, пич!!!

Отсявай плявата от зърното! Това ли трябва да ти е АКЦЕНТА, че го организирали ВМРО! Видите ли?
                      Дай да не ходим, защото ги знаем що за стока са!

Ми Доган като го знаем що за стока е, също, не се ли получи така, че за първи път в България се заговори за държавническа позиция и недопустимостта за намесата във вътрешната политика на други страни!
                      Защо? Защото Доган е някакъв патриот ли? Не просто, защото така се получи и частните интереси на Доган съвпаднаха с българските!

По същия начин, ти като си на протеста, не си там заради ВМРО! Ти си там, за да покажеш, че българите не искат сганта тук и никакви толерастки простотии не им минават! ТОВА Е ЗЪРНОТО!

От твойте думи излиза обаче, че нормалните граждани не трябва да ходят, защото измежду хората сигурно ще има 20-30 лумпени фена на някоя агитка, а ВМРО си търсили "риби"!

САЩ и Русия са се съюзили против Хитлер, защото времето тогава е налагало този ПРИОРИТЕТ!

Какъв е приоритета на българското общество в момента, в контекста на псевдобежанците??? ЕДВА ЛИ Е ДА РАЗОБЛИЧАВАМЕ "ПАТРИОТИТЕ"-ВМРО!
                      Ти отиваш ли? Или си платен подстрекател?

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Ти си нямаш на идея какъв страх ги тресе полицията им да не се чуе че талибаните вършат простотии. Има едни двуметрови акселератчета - шваби които това чакат и моментално ще ги потрошат и няма да сварят да бягат.Кьорав емигрант няма да остане и по 8000 евро социални помощи да им дават.Между другото масово емигрантите са в депресия в хубавата Германия, сигурно са в депресия от щастие.Инстинктивно усещат какво ще им се случи.
                        Амче то и ти си нямаш идея, ама плещиш на ангро

Коментар

А бе, пич!!!

Отсявай плявата от зърното! Това ли трябва да ти е АКЦЕНТА, че го организирали ВМРО! Видите ли?

Ми Доган като го знаем що за стока е, също, не се ли получи така, че за първи път в България се заговори за държавническа позиция и недопустимостта за намесата във вътрешната политика на други страни!
                          Защо? Защото Доган е някакъв патриот ли? Не просто, защото така се получи и частните интереси на Доган съвпаднаха с българските!

По същия начин, ти като си на протеста, не си там заради ВМРО! Ти си там, за да покажеш, че българите не искат сганта тук и никакви толерастки простотии не им минават! ТОВА Е ЗЪРНОТО!

От твойте думи излиза обаче, че нормалните граждани не трябва да ходят, защото измежду хората сигурно ще има 20-30 лумпени фена на някоя агитка, а ВМРО си търсили "риби"!

САЩ и Русия са се съюзили против Хитлер, защото времето тогава е налагало този ПРИОРИТЕТ!

Какъв е приоритета на българското общество в момента, в контекста на псевдобежанците??? ЕДВА ЛИ Е ДА РАЗОБЛИЧАВАМЕ "ПАТРИОТИТЕ"-ВМРО!
                          Еееее, ама не даваше вид на толкоз наивен. Винаги има значение кой го провокира, организира и кви са му целите. Понеже от тридесет години гледам кво става там, та затова те светнах, да не вземе се вържеш. Щото много после разочарованите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                            Протест: Не на насилието над жени от бежанци
                            Шествието се организира от ВМРО и ще тръгне от Лъвов мост

НА ТОВА БИХ ОТВЪРНАЛ: БАРАБАР ПЕТКО С МЪЖЕТЕ. ПОНЕЖЕ ГИ ПОЗНАВАМ, МИ Е ЯСНО, ЧЕ ЕДИНСТВЕНАТА ИМ ЦЕЛ Е ДА СЪБИРАТ АБДАЛИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ, ТА ДА СЕ КРЕПЯТ НА СЦЕНАТА И ДА СИ ВЪРТЯТ ДАЛАВЕРАТА СЪС ЗАГРАБЕНИТЕ ИМОТИ НА МАКЕДОНСКИТЕ БЕЖАНЦИ.
                            А бе, пич!!!

Коментар

http://www.dnes.bg/sofia/2016/01/21/...bejanci.290428

Време е хората да излезнат на улицата и да заявят, че тази сган е нежелана в България!

п.п.
                              Надявам се, че поне ревностните критици на бежанската политика на Европа, на 23 няма да предпочетат да са в някой мол, а ще отделят един час поне, за да подкрепят шествието!
                              Шествието се организира от ВМРО и ще тръгне от Лъвов мост

НА ТОВА БИХ ОТВЪРНАЛ: БАРАБАР ПЕТКО С МЪЖЕТЕ. ПОНЕЖЕ ГИ ПОЗНАВАМ, МИ Е ЯСНО, ЧЕ ЕДИНСТВЕНАТА ИМ ЦЕЛ Е ДА СЪБИРАТ АБДАЛИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ, ТА ДА СЕ КРЕПЯТ НА СЦЕНАТА И ДА СИ ВЪРТЯТ ДАЛАВЕРАТА СЪС ЗАГРАБЕНИТЕ ИМОТИ НА МАКЕДОНСКИТЕ БЕЖАНЦИ.

Коментар

• Протест: Не на насилието над жени от бежанци

http://www.dnes.bg/sofia/2016/01/21/...bejanci.290428

Време е хората да излезнат на улицата и да заявят, че тази сган е нежелана в България!

п.п.
                                Надявам се, че поне ревностните критици на бежанската политика на Европа, на 23 няма да предпочетат да са в някой мол, а ще отделят един час поне, за да подкрепят шествието!

Коментар

Working...
                                X