If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В момента - от бомбите на Путин... който, както един (признавам неуважаван от мен) коментатор - Л.Дилов-син, написа - бомби наред и разчита Аллах да запази своите...
Тоя бууст на бежанския поток, който Путин провежда, как го виждат мурзилажа...
Ти специално , почти винаги заслужаваш само един абсолютно стандартен отговор .
Организирана акция за контрол на общественото мнение, по всичко личи и успешна.
Не разбирам обаче как си пропуснал една от най-важните снимки - голямата симпатизанка на бежанската кауза
Така е, но, засега, контролират само думите, но не и мислите им. Кютат си швабите, стискат зъби, но в момента, в който усетят, че мнозинството мисли по един и същ- нетолерантен начин, спукана й е работата на "толерантността".
п.п.Вярно е, че внимателно претеглят това, което казват- веднъж като съдържание, втори път- пред кого.
Това прилича на долнопробен фотошоп /НПО дрисн@/... Виж плакатите как стоят, като кръпки и как ги държат девойките....
На мен ми прави впечатление деградацията, която наблюдаваме в поднасянето на информацията от СМИ и съответно НПО-сволоч. Давам пример, първобитните хора разказвайки за действителността първоначално са рисували по стените, а писменността се появява по-късно. В момента се опитват да ни информират, чрез картинки и някакъв коментар, на някой си анонимник
Спокойно ве, мурзил, правоверните СМИ (включително в България) изобщо не отразиха този митинг. Виж нещата с водните оръдия на Орбан или Фицо от Словакия биват показвани от хиляда ракурса...
А какво да кажем за бомбите на Путин, които ще буустнат потока въпреки зимата...
MZ/X, това прилича на безплатен концерт или хепънинг. Виждам 2-3 плаката. Голям ентусиазъм.
Това прилича на долнопробен фотошоп /НПО дрисн@/... Виж плакатите как стоят, като кръпки и как ги държат девойките....
На мен ми прави впечатление деградацията, която наблюдаваме в поднасянето на информацията от СМИ и съответно НПО-сволоч. Давам пример, първобитните хора разказвайки за действителността първоначално са рисували по стените, а писменността се появява по-късно. В момента се опитват да ни информират, чрез картинки и някакъв коментар, на някой си анонимник
Викаш ТИ. Този с транспаранта ТИ се струва чистокръвен "АВСТРИЕЦ ОТВОРИЛ СЪРЦЕТО СИ КЪМ АРАБИТЕ"!
А?
Президентът на Австрия, който е изнесъл реч на този 100 хиляден митинг ми изглежда чистокръвен австриец
И нещо много важно! Този митинг е от вчера след като вече близо 500 000 мигранти пристигнаха в Европа и Австрия усети голяма част от тежестта на този проблем!
MZ/X, това прилича на безплатен концерт или хепънинг. Виждам 2-3 плаката. Голям ентусиазъм.
Политическа демонстрация, речи и концерт в подкрепа на бежанците! Какви 2-3 плаката, какви 5 стотинки? Целта на цялото мероприятие и била да се изрази солидарност:
Реч е изнесъл президентът на Австрия Хайнц Фишер
Можеш ли да си представиш президент на източно европейска държава да излезе и да може да събере толкова огромна тълпа за подобна цел?
Както се вижда и от долната карта нашите идейни партньори не се намират в Европа, а в Саудитска Арабия, Иран, Пакистан, Русия и т.н.
Бежанци са стари хора, жени, деца.... Тея арапи от кого бягат, аааааааааа? Защо не защатават с оръжие жените си, децата си, родителите си...
Народа не иска бежанци. Точка! Ай сиктир от НПО-креслъовци, на които СМИ предоставят трибуна да пропагандират малоумна евро и пиндо пропаганда
В момента - от бомбите на Путин... който, както един (признавам неуважаван от мен) коментатор - Л.Дилов-син, написа - бомби наред и разчита Аллах да запази своите...
Тоя бууст на бежанския поток, който Путин провежда, как го виждат мурзилажа...
Коментар