Първоначално изпратено от val/she
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да приемаме ли бежанци ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТи кажи защо бомбардирате болници в Афганистан защо убивате лекари и болни хора.Да не би кюмюра на ракетата да е свършил или огняря заспал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНе съществува такова нещо като мултикултура, не съществува и в природата и в обществото не може да го има.Това са глупости.
Лондон например до толкова мултикултурен, че традиционното бяло британско население вече е малцинство. Това обаче не пречи на Лондон да се развива успешно и да е супер привлекателно място и за богати и бедни и за християни и мюсюлмани и т.н.
Това са фактите! Обществата които обаче се затварят за външния свят като Северна Корея и от части Източна Европа обикновенно са обречени на бедност, глад и неуспех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеЗа какви точно леви либерали говориш? И леви и десни правителства в Западна Европа вече 70 години градят мултикултурни и толерантни общества! Толерантност и приемане на чуждото не означава любов на чуждото и омраза на родното, а само примане на чуждото, като равностойно на родното! Последното разбира се е валидно само ако чуждото не нарушава някои от основните човешки права и законите на дадената държава.
Първо - как ще обясниш, че хем няма "омраза към родното", хем да си "националист" т.е. родолюбец, патриот, в ЕС вече е едва ли не углавно престъпление?
Второ - с какъв акъл твърдиш, че "чуждото" не нарушава правата и законите на европейските държави, след като обратното е очевидно? Не е ли нарушение на правата на европейците християни нашествениците мюсюлмани да не им позволяват да празнуват Коледа? А да изнасилват жените и дъщерите им? А да ги прогонват от домовете им? Или е нормално арапите в Европа и хъхряците тука да водят паразитно съществуване на гърба на белите данъкоплатци и да се размножават като плъхове без да работят? А да имат надзаконови привилегии?
Ти си ми ясен - гледаш само тебе си - сам призна, че ще утрепеш някой хъхряк или арапин ако изнасили детето ти, но ако изнасилват и убиват непознати за теб европейци или Българи - не ти пука.
А за тия толерантните от снимките ти долу - на митингът - аз бих застанал пред тях и бих им рекъл: "Аре сега насам, един по един - записвайте се туканка в тоя списък с адресите си: у всеки от вас ще бъде приютен по един арапин, а който има по-голям дом - по едно семейство !!!" - Щеше да ми е интересно колко от тях ще се запишат и колко ще се изнижат като мишове от канализационна тръба. Защото аз мисля: който кани арапите в общият дом (бил той Австрия, България или цяла Европа), трябва да е готов пръво да ги приюти в СВОЯТ собствен дом.
Същите са хъхрякозащитниците тука - особено от разните НПО-та - скачат, защитават ги, ама досега не съм чул някой от тях да е поканил тумба ромове в дома си !!! Ного е лесно да се правиш на толерантен, ако живееш край Докторската градина напримерно - а не да речем в западна Красна поляна.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеЗа какви точно леви либерали говориш? И леви и десни правителства в Западна Европа вече 70 години градят мултикултурни и толерантни общества! Толерантност и приемане на чуждото не означава любов на чуждото и омраза на родното, а само примане на чуждото, като равностойно на родното! Последното разбира се е валидно само ако чуждото не нарушава някои от основните човешки права и законите на дадената държава.
Ами поогледай се малко !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеПутин хвърля бомби от два дена твоите демократи бомбят от 25 години.Жалко е да си подлец
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеВ момента - от бомбите на Путин... който, както един (признавам неуважаван от мен) коментатор - Л.Дилов-син, написа - бомби наред и разчита Аллах да запази своите...
Тоя бууст на бежанския поток, който Путин провежда, как го виждат мурзилажа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеТова прилича на долнопробен фотошоп /НПО дрисн@/... Виж плакатите как стоят, като кръпки и как ги държат девойките....
На мен ми прави впечатление деградацията, която наблюдаваме в поднасянето на информацията от СМИ и съответно НПО-сволоч. Давам пример, първобитните хора разказвайки за действителността първоначално са рисували по стените, а писменността се появява по-късно. В момента се опитват да ни информират, чрез картинки и някакъв коментар, на някой си анонимник
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеСпокойно ве, мурзил, правоверните СМИ (включително в България) изобщо не отразиха този митинг. Виж нещата с водните оръдия на Орбан или Фицо от Словакия биват показвани от хиляда ракурса...
А какво да кажем за бомбите на Путин, които ще буустнат потока въпреки зимата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение"Левите либерали отново харчат чужди пари, за да убедят обществото, че е добре да приемаш орки в дома си. Хора, които са носители на средновековни разбирания до мозъка на костите си, ще станат сексуално разкрепостените европейци, секуларните европейци ли? Не ни разсмивайте, драги ни смехурливи австрийски леви либерали. Лечението от левия либерализъм, който сляпо приема всички в името на завета за мултикултурализъм без да държи сметка за демографските и културните процеси, е само и единствено дясна консервативна политика. От едната крайност - човеконенавистен фашизъм, се отиде в другата крайност - такава силна любов към чуждото, че да се изпитва ненавист към родното, местното, което бива заклеймявано като национализъм, а той от своя страна приравняван на расизъм. Европа се мята от крайност в крайност."
Коментар
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение"Левите либерали отново харчат чужди пари, за да убедят обществото, че е добре да приемаш орки в дома си. Хора, които са носители на средновековни разбирания до мозъка на костите си, ще станат сексуално разкрепостените европейци, секуларните европейци ли? Не ни разсмивайте, драги ни смехурливи австрийски леви либерали. Лечението от левия либерализъм, който сляпо приема всички в името на завета за мултикултурализъм без да държи сметка за демографските и културните процеси, е само и единствено дясна консервативна политика. От едната крайност - човеконенавистен фашизъм, се отиде в другата крайност - такава силна любов към чуждото, че да се изпитва ненавист към родното, местното, което бива заклеймявано като национализъм, а той от своя страна приравняван на расизъм. Европа се мята от крайност в крайност."
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеНад 100 хиляди на „Гласове за бежанците“ във Виена
http://clubz.bg/28580-nad_100_hilqdi...v_viena_snimki
Коментар
Коментар