IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    http://www.independent.co.uk/news/wo...-a6787286.html

Един достоен европейски политик.
    Абсолютна инвазия!

Коментар

• http://www.independent.co.uk/news/wo...-a6787286.html

Един достоен европейски политик.

Коментар

• И тая ограда няма да ги спре!!!
        vrati врати цени пощенски кутии

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
          Че тя оградата 40 км. Само пари пръснаха за нея. Изцапаха Странджа, дето е природно чудо.
          Искаш да кажеш, че оградата цапа повече от найлоните и всички боклуци на тия гниди псевдобежанците? Отделно какво предлагаш? Да няма ограда ли???

Коментар

• Първоначално изпратено от Quan Разгледай мнение
            Има лесно. Като се пусне ток по оградата, стриктно ще се насочват към официалните пропускателни пунктове.
            Че тя оградата 40 км. Само пари пръснаха за нея. Изцапаха Странджа, дето е природно чудо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Докъде достигна идиотията на толерастите:

УЧАТ БЕЖАНЦИТЕ КАК ДА ПРАВЯТ СЕКС С ЕВРОПЕЙКИ - ТА ДАНО ПРОУМЕЯТ, ЧЕ ЖЕНИТЕ, КОИТО ХОДЯТ ПО УЛИЦИТЕ САМИ, С ОТКРИТИ ЛИЦЕ И КРАЦЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ИЗНАСИЛВАНИ БЕЗНАКАЗАНО !!!!

http://www.blitz.bg/news/article/384600

ЗАЩО в Уикипедия наричат Брейвик "масов убиец и терорист", а не борец за правото на човешко съществуване на норвежкият народ в собствената му страна??? И това, което се ОПИТВАТ да постигнат чрез уроци (разбира се ПАК за сметка на работещия норвежки данъкоплатец) нямали да се получи по-лесно и по-ефективно просто като няколко изрода, посегнали на бели жени, бъдат публично одрани живи или набучени на кол?
              ЕС е за унищожение! Толерастите са уроди!!!
              Това е чудовищно!

Коментар

• Докъде достигна идиотията на толерастите:

УЧАТ БЕЖАНЦИТЕ КАК ДА ПРАВЯТ СЕКС С ЕВРОПЕЙКИ - ТА ДАНО ПРОУМЕЯТ, ЧЕ ЖЕНИТЕ, КОИТО ХОДЯТ ПО УЛИЦИТЕ САМИ, С ОТКРИТИ ЛИЦЕ И КРАЦЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ИЗНАСИЛВАНИ БЕЗНАКАЗАНО !!!!

http://www.blitz.bg/news/article/384600

ЗАЩО в Уикипедия наричат Брейвик "масов убиец и терорист", а не борец за правото на човешко съществуване на норвежкият народ в собствената му страна??? И това, което се ОПИТВАТ да постигнат чрез уроци (разбира се ПАК за сметка на работещия норвежки данъкоплатец) нямали да се получи по-лесно и по-ефективно просто като няколко изрода, посегнали на бели жени, бъдат публично одрани живи или набучени на кол?
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                  https://www.youtube.com/watch?v=6XGax-yEV5U

ЕДИН ДОСТОЕН БЪЛГАРИН СРЕЩУ ЕДИН АДВОКАТ НА ДЖИХАДИСТИТЕ

Може да е старо видеото за някои, но аз го видях преди няколко дена.
                  Браво не Коцето!

За другия ме е срам и гнус да го коментирам!

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=-Ut1qSStj88

Published on Oct 31, 2013
                    Във видеото един глас казва ясно, че именно турската полиция ни изпраща джихадистите -- т.е. самата държава Турция. Нашите граничари залавят групи талибани на турска територия, обаждат се на турските власти, но те не идват да приберат джихадистите. Нали идеята е при следващия им опит нашите да не успеят да ги хванат. С цялата си наглост турците не приемат да им върнем стъпилите на наша територия!!!
                    А толерастката Йончева накрая завършва с думите да сме осигурели достоен подслон и убежище на талибаните. Тая ограда не я строят да ги спира, а само да ги пренасочват към КПП-тата и да си влизат легално!!!

Това е от малкото записи, където има деца и жени.

Въпросът е за другите!
                    Last edited by Сините камъни; 02.01.2016, 17:44.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=6XGax-yEV5U

ЕДИН ДОСТОЕН БЪЛГАРИН СРЕЩУ ЕДИН АДВОКАТ НА ДЖИХАДИСТИТЕ

Може да е старо видеото за някои, но аз го видях преди няколко дена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Quan Разгледай мнение
                        Айде чакам redcretin да се логне, за да ми припомни колко е прогресирал.
                        Малко морал да чета и аз.
                        Ти си расистче, тебе в пандиза - да правиш тухли за къщите на ци****а с по 13 деца
                        Last edited by mibova; 31.12.2015, 19:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                          Е, не мога да не споделя тази велика мисъл

"Бойко Борисов за бежанците: Зад тях е ятаган, а отпред ограда"
                          Има лесно. Като се пусне ток по оградата, стриктно ще се насочват към официалните пропускателни пунктове.

Коментар

• Е, не мога да не споделя тази велика мисъл

"Бойко Борисов за бежанците: Зад тях е ятаган, а отпред ограда"

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                              Един инженер и нужен на евроикономиката качествен работник-бежанец, по-малко

Руски командоси са отвлекли предполагаем организатор на атентата с руския самолет http://newsline.bg/18703/ruski-koman...skiya-samolet/

Тия дни в Сирия бе заловен списък с имената и дори адресите на 1500 терористи и нищо чудно да има връзка между двете събития и вече да е почнал лова на вещици
                              Уич-хънтър-а има малко друг привкус. Поне в моята представа е малко като 'набедяване', че си вещица в повечето случаи.

А този определено наподобява на персонаж от
                              'ЧЕРВЕНА ГРАНИЦА -филм за Сирия на Диляна Гайтанджиева'
                              Но може и да не съм познал, може само да прилича.

Събитието, аз бих го нарекъл с италианската дума 'вендета'. Това е разпространено при чеченците, албанците и други планински народи. Според някои - е изостаналост. Не е като мултикултурализма нали.). Оказва се, че дори Сталин не е успял да се пребори с 'кръвното отмъщение' , въпреки че са били правени опити по съветско време. Дори и дисертации има по въпроса. Както виждаме - това е една от победите на чеченците в руско-чеченските войни. Руснаците са възприели по-сериозно битките, възприели са вендетата и са я доразвили на държавно ниво. Нанасят се наказателни удари в Сирия, възможно е да бъдат пуснати наказателни роти , карателни така да се каже.
                              Не бих казал, че на българите ни е чужда тази черта. Напротив даже, като си спомним един от хубавите български филми - "Козият рог"..

Не е хубаво нещо вендетата, спиралата е безкрайна.
                              Предпочитам по-хубави мисли в главите, от рода на , че сме богоизбран народ, Господ е българин ! и т.н. Вендетата в края на краищата не прави щастлив дори изпълнилият 'този си дълг'.
                              То и затова Путин добре е хванал нещата и някак си ги размива - отмъщение, но от други. Оригиналната вендета - трябва или ти да отмъстиш или не си мъж и нямаш място в обществото. А той използва енергията на вендетата , за да лиши на практика оригиналният пострадал , това са семействата на загиналите пасажери от вендета. Това не е възможно примерно в Кавказ - убиецът на твой близък да бъде убит от друг - та този друг си ти става направо враг. Руската психика обаче е друга и там се възприема императорът за член на семейството най-вероятно - ако той отмъсти - значи всичко е ок.
                              В определен смисъл съм съгласен с тебе, че ръцете на императора са развързани и той може следващият път да удари невинен вместо виновен човек. Не за форумния Император става дума де.. )
                              Ако са заловили 1500 човека на списък и там е и тоя на снимката, съмнявам се между тях да има и агънца. Но кой знае. Мултикултурите вече стигнаха дотам, че и откровени непоправими рецидивисти се опитват да превъзпитата като им "дават шанс" , което със сигурност е глупост. Аз се радвам, че ние сме някъде по средата, не се караме с никого. Е наистина управниците правят много глупости, но те толкова си могат, добре е да не се опитват да се надскачат. Кофти е да има лоши управници, но е отвратително да има зли управници. (Не визирам никой от наши или чужди такива)

Коментар

• Аз съм против. Не защото не трябва да се помага на тези хора, а защото те реално не са бежанци, а емигранти. Какъв бежанец е човек с една торба с пари? Да не говорим, че между тях и цялата суматоха, в Европа плъзнаха какви ли не моджехидини и терористи. Справка само преди месец какво се случи във Франция. Страх ме е само, че може вече с тия вълни и анархия по границите да са минали почти всички планирани терористи и да видим една кървава 2016 г.

Коментар

Working...
                                X