Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да приемаме ли бежанци ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЧе тя оградата 40 км. Само пари пръснаха за нея. Изцапаха Странджа, дето е природно чудо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Quan Разгледай мнениеИма лесно. Като се пусне ток по оградата, стриктно ще се насочват към официалните пропускателни пунктове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДокъде достигна идиотията на толерастите:
УЧАТ БЕЖАНЦИТЕ КАК ДА ПРАВЯТ СЕКС С ЕВРОПЕЙКИ - ТА ДАНО ПРОУМЕЯТ, ЧЕ ЖЕНИТЕ, КОИТО ХОДЯТ ПО УЛИЦИТЕ САМИ, С ОТКРИТИ ЛИЦЕ И КРАЦЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ИЗНАСИЛВАНИ БЕЗНАКАЗАНО !!!!
http://www.blitz.bg/news/article/384600
ЗАЩО в Уикипедия наричат Брейвик "масов убиец и терорист", а не борец за правото на човешко съществуване на норвежкият народ в собствената му страна??? И това, което се ОПИТВАТ да постигнат чрез уроци (разбира се ПАК за сметка на работещия норвежки данъкоплатец) нямали да се получи по-лесно и по-ефективно просто като няколко изрода, посегнали на бели жени, бъдат публично одрани живи или набучени на кол?
Това е чудовищно!
Коментар
-
Докъде достигна идиотията на толерастите:
УЧАТ БЕЖАНЦИТЕ КАК ДА ПРАВЯТ СЕКС С ЕВРОПЕЙКИ - ТА ДАНО ПРОУМЕЯТ, ЧЕ ЖЕНИТЕ, КОИТО ХОДЯТ ПО УЛИЦИТЕ САМИ, С ОТКРИТИ ЛИЦЕ И КРАЦЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ИЗНАСИЛВАНИ БЕЗНАКАЗАНО !!!!
http://www.blitz.bg/news/article/384600
ЗАЩО в Уикипедия наричат Брейвик "масов убиец и терорист", а не борец за правото на човешко съществуване на норвежкият народ в собствената му страна??? И това, което се ОПИТВАТ да постигнат чрез уроци (разбира се ПАК за сметка на работещия норвежки данъкоплатец) нямали да се получи по-лесно и по-ефективно просто като няколко изрода, посегнали на бели жени, бъдат публично одрани живи или набучени на кол?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеhttps://www.youtube.com/watch?v=6XGax-yEV5U
ЕДИН ДОСТОЕН БЪЛГАРИН СРЕЩУ ЕДИН АДВОКАТ НА ДЖИХАДИСТИТЕ
Може да е старо видеото за някои, но аз го видях преди няколко дена.
За другия ме е срам и гнус да го коментирам!
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=-Ut1qSStj88
Published on Oct 31, 2013
Във видеото един глас казва ясно, че именно турската полиция ни изпраща джихадистите -- т.е. самата държава Турция. Нашите граничари залавят групи талибани на турска територия, обаждат се на турските власти, но те не идват да приберат джихадистите. Нали идеята е при следващия им опит нашите да не успеят да ги хванат. С цялата си наглост турците не приемат да им върнем стъпилите на наша територия!!!
А толерастката Йончева накрая завършва с думите да сме осигурели достоен подслон и убежище на талибаните. Тая ограда не я строят да ги спира, а само да ги пренасочват към КПП-тата и да си влизат легално!!!
Това е от малкото записи, където има деца и жени.
Въпросът е за другите!Last edited by Сините камъни; 02.01.2016, 17:44.
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=6XGax-yEV5U
ЕДИН ДОСТОЕН БЪЛГАРИН СРЕЩУ ЕДИН АДВОКАТ НА ДЖИХАДИСТИТЕ
Може да е старо видеото за някои, но аз го видях преди няколко дена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Quan Разгледай мнениеАйде чакам redcretin да се логне, за да ми припомни колко е прогресирал.
Малко морал да чета и аз.Last edited by mibova; 31.12.2015, 19:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеЕ, не мога да не споделя тази велика мисъл
"Бойко Борисов за бежанците: Зад тях е ятаган, а отпред ограда"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеЕдин инженер и нужен на евроикономиката качествен работник-бежанец, по-малко
Руски командоси са отвлекли предполагаем организатор на атентата с руския самолет http://newsline.bg/18703/ruski-koman...skiya-samolet/
Тия дни в Сирия бе заловен списък с имената и дори адресите на 1500 терористи и нищо чудно да има връзка между двете събития и вече да е почнал лова на вещици
А този определено наподобява на персонаж от
'ЧЕРВЕНА ГРАНИЦА -филм за Сирия на Диляна Гайтанджиева'
Но може и да не съм познал, може само да прилича.
Събитието, аз бих го нарекъл с италианската дума 'вендета'. Това е разпространено при чеченците, албанците и други планински народи. Според някои - е изостаналост. Не е като мултикултурализма нали.). Оказва се, че дори Сталин не е успял да се пребори с 'кръвното отмъщение' , въпреки че са били правени опити по съветско време. Дори и дисертации има по въпроса. Както виждаме - това е една от победите на чеченците в руско-чеченските войни. Руснаците са възприели по-сериозно битките, възприели са вендетата и са я доразвили на държавно ниво. Нанасят се наказателни удари в Сирия, възможно е да бъдат пуснати наказателни роти , карателни така да се каже.
Не бих казал, че на българите ни е чужда тази черта. Напротив даже, като си спомним един от хубавите български филми - "Козият рог"..
Не е хубаво нещо вендетата, спиралата е безкрайна.
Предпочитам по-хубави мисли в главите, от рода на , че сме богоизбран народ, Господ е българин ! и т.н. Вендетата в края на краищата не прави щастлив дори изпълнилият 'този си дълг'.
То и затова Путин добре е хванал нещата и някак си ги размива - отмъщение, но от други. Оригиналната вендета - трябва или ти да отмъстиш или не си мъж и нямаш място в обществото. А той използва енергията на вендетата , за да лиши на практика оригиналният пострадал , това са семействата на загиналите пасажери от вендета. Това не е възможно примерно в Кавказ - убиецът на твой близък да бъде убит от друг - та този друг си ти става направо враг. Руската психика обаче е друга и там се възприема императорът за член на семейството най-вероятно - ако той отмъсти - значи всичко е ок.
В определен смисъл съм съгласен с тебе, че ръцете на императора са развързани и той може следващият път да удари невинен вместо виновен човек. Не за форумния Император става дума де..)
Ако са заловили 1500 човека на списък и там е и тоя на снимката, съмнявам се между тях да има и агънца. Но кой знае. Мултикултурите вече стигнаха дотам, че и откровени непоправими рецидивисти се опитват да превъзпитата като им "дават шанс" , което със сигурност е глупост. Аз се радвам, че ние сме някъде по средата, не се караме с никого. Е наистина управниците правят много глупости, но те толкова си могат, добре е да не се опитват да се надскачат. Кофти е да има лоши управници, но е отвратително да има зли управници. (Не визирам никой от наши или чужди такива)
Коментар
-
Аз съм против. Не защото не трябва да се помага на тези хора, а защото те реално не са бежанци, а емигранти. Какъв бежанец е човек с една торба с пари? Да не говорим, че между тях и цялата суматоха, в Европа плъзнаха какви ли не моджехидини и терористи. Справка само преди месец какво се случи във Франция. Страх ме е само, че може вече с тия вълни и анархия по границите да са минали почти всички планирани терористи и да видим една кървава 2016 г.
Коментар
Коментар