IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Аз пък си мисля, че бежанците не са толкова щастливи... .
    щом не са щастливи нека са нещастни, те си решават. какъв трябва да ни е проблема, всеки си решава, не може да се отрече. че имат избор, както и това, че изборът им е демократичен, още повече че се наричаме демокрация
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Рон Пол: Искам никой да не бомбардира Сирия
      http://www.otizvora.com/2015/10/7136

Пентагонът започва да въоръжава "умерената опозиция" в Сирия, ще я подкрепя и от въздуха
      http://www.blitz.bg/news/article/366753

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        бежанците са щастливци. трябва да се радват
        Аз пък си мисля, че бежанците не са толкова щастливи... Нахранили са го, напоили са го, осигурили са му покрив над главата и тука вече се появява проблем, появява се по висша човешка нужда, на бежанеца му се допръцва. Топките са вери биг... Шо ке праим златни бракя?

Европа умоляет "голодных" мигрантов не насиловать белых женщин
        http://www.politonline.ru/media/22883620.html

Хитом на Youtube стал видеоролик-интервью сирийского мигранта польскому телеканалу "Зет", в котором беженец рассказал журналистке как он и его друзья "страдают от недостатка секса" после переезда в Европу. Напомним,что мигрант жаловался - он аж угодил в больницу "из-за хронического отсутствия секса" и показывает на свой пах - дескать, ""So much problem here - balls is very big"!

Врач в больнице, кстати, "прописал" исламскому мигранту "срочно найти женщину или каким-то другим способом разрешить эту ситуацию",- делится журналист.

Как сообщают европейские СМИ, местные мужчины из ЕС возмущены - они призывают мигрантов "решить проблему хирургическим путем" и считают - это будущие насильники. "Этим хамам даются бесплатное питание, бесплатный кров, одежда, бесплатные услуги. И теперь им этого мало, они еще и секса начинают требовать",- пишут мужчины-европейцы.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          Същото съм писала многократно.
          С добавката, която си метафоризирал с калпака - на политиците им е нужна тази неграмотна и мизерстваща маса. Главно, за да има къде да се насочва негативността от нерешени социално-политико-икономически въпроси, както и заради лесно управляем вот при избори. С последствията - например, удобен контигент за канали за контрабанда...
          Нямаш си въобще понятие,какви глупости говориш!!!Ама си продължаваш с дървената история!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Ах тия преливащи от предразсъдъци германски провинциалисти, които не искат градчето им да бъде превърнато в нещо средно между талибанско гето и кочина, а съпругите и дъщерите им - тормозени от индивиди, които мислят, че жената е безгласно и безправно същество !!!

Все повече се убеждавам, че всеки толераст трябва да бъда ЗАСТАВЕН да приюти неколцина в СОБСТВЕНИЯТ си дом !!!
            Импе,Зинедин Зидан какъв е бе!!!Еден Азар какъв е бе!!!Месут Йозил какъв е бе!!!Ами ся ша има и други!!!
            Last edited by X_Y; 12.10.2015, 08:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
              Всички граждани на България са с еднакви права. Така трябва да е със задълженията. Но има две групи, които искат да не са задължени. Тези отгоре и тези най-отдоле. Както съм писал много пъти, те заедно се подхранват в ущърб на всички останали. Държавата и нацията се разкапват, за да може тези двете групи да си удрят калпака в земята. Само дето мургавичките калпаци нямат.
              Същото съм писала многократно.
              С добавката, която си метафоризирал с калпака - на политиците им е нужна тази неграмотна и мизерстваща маса. Главно, за да има къде да се насочва негативността от нерешени социално-политико-икономически въпроси, както и заради лесно управляем вот при избори. С последствията - например, удобен контигент за канали за контрабанда...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                http://www.dw.com/bg/%D0%BC%D0%B8%D0...%B0/a-18773285
                "Мили бежанци, молим ви да спазвате тези правила"
                Ах тия преливащи от предразсъдъци германски провинциалисти, които не искат градчето им да бъде превърнато в нещо средно между талибанско гето и кочина, а съпругите и дъщерите им - тормозени от индивиди, които мислят, че жената е безгласно и безправно същество !!!

Все повече се убеждавам, че всеки толераст трябва да бъда ЗАСТАВЕН да приюти неколцина в СОБСТВЕНИЯТ си дом !!!
                Last edited by X_Y; 12.10.2015, 08:59.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Т.нар. "роми" очесват насилствено т.нар. "бежанци".

http://www.blitz.bg/news/article/367103

Хвани едните, удари другите - измет всякаква - само държава няма !!!
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• http://www.dw.com/bg/%D0%BC%D0%B8%D0...%B0/a-18773285
                    "Мили бежанци, молим ви да спазвате тези правила"

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      И горския притежава смятам толкова интелект за да разбере какво представляват така наречените - децки и колко добре се руши обществото чрез тяхното раздаване.
                      Нещо се не вижда добра инициатива в тази насока. А пък Калфин още калфа в темата. Неподготвен калфа.

Коментар

• Trakatrak'

И горския притежава смятам толкова интелект за да разбере какво представляват така наречените - децки и колко добре се руши обществото чрез тяхното раздаване.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• KrumE

"Бежанците"мъже които не отричат да имат семейство е напълно резонно да бъдат лишавани от свобода !!! Що за хора са тези оставили децата и жените си в опасност !!! за живота им и оттърващи собствените си кожи ??? Какво приемане и какви интеграции ? Че и за капак - Добре дошли !
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Вацлав Клаус: Приемането на толкова мигранти е самоубийство за Европа

Приемането на мигранти или пък подстрекаването им да идват при нас е нещо, което не се страхувам да определя като самоубийство за Европа. Това каза бившият президент на Чехия Вацлав Клаус пред "Лидових Новини". Според него "Чехия не трябва да приема нито един мигрант и веднага трябва да връща обратно бежанците". "Ако германците искат да ги приемат, това е техен проблем, но ние трябва да се борим на всяка цена и да не ни ги изпращат при нас. Абсолютно видимо е, че това предизвиква разпад на европейската култура, цивилизация, ценностна система, религиозната ни структура", подчертава Вацлав Клаус.
                            Той предупреди, че сегашната бежанска вълна е един напълно нов феномен на масова миграция, защото до момента Европа е имало единични миграции. Старият континент не е в състояние да приеме такъв огромен брой бежанци, дори бежанците да бъдат отделени от мигрантите, смята Клаус.
                            "Кой въобще може да си присвои тази недемократична амбиция да решава по този начин? Това е фатална грешка! Аз не приемам този подход. Въобще не става въпрос за това дали Европа има капацитет да приеме един милон души....Не става въпрос за физическия капацитет тези хора да бъдат изпратени някъде като сардини. Става въпрос за капацитета на което и да е общество и да не бъде превърнато само то в сардина", предупреждава бившият държавен глава на Чехия.
                            "Споразуменията винаги са били един къс хартия, което великите винаги са променяли съгласно техните желания. Припомнете си дебатите за Маастрихт и приемането на еврото. Всички знаем, че никой не ги спазва", пита Клаус.
                            Според него единственото решение за предотвратяване на нова бежанска вълна и решаване на сегашната криза в Европа е премахването на гласуването с мнозинство в ЕС и завръщането на принципа на консенсуса. "Това напълно ще промени атмосферата в Европа. Чрез консенсус на 28-те страни-членки на ЕС ще се стига до решения. Ние искаме да се освободим от диктатурата на Европейската комисия", подчерта Вацлав Клаус

http://www.segabg.com/article.php?id=773205

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Аз пък мисля че хората които имат деца трябва да плащат данъците на тези които нямат деца - напълно справедливо е, защото това което тези които нямат деца създават ще остане за децата на тези които имат деца и затова така ще е СПРАВЕДЛИВО ! Обаче съзнавам че това на практика е неосъществимо, защото хората ще се въздържат да създават поколение за да им плаща някой друг данъците и това ще нанесе сериозни повреди в развитието на обществото.
                              Същата работа е с парите за снасяне на деца. Може да изглежда много човеколюбиво да се дават такива пари, но това уврежда обществото защото хората с ниски финансови претенции за доходи ще го обърнат в начин да си осигурят пари без да се трудят и само снасяйки деца.
                              Ти ми кажи висш интелект ли се изисква за да се проумее това което съм написал по горе ?
                              Домогнал си се до диалектичното противоречие, да не река парадокс, на данъчното облагане. Отивай направо при Горския, да му подскажеш, че има и срещуположно виждане, което също е логично обосновано. Та да внимава с логиката, де.

Коментар

• Императорът

Аз пък мисля че хората които имат деца трябва да плащат данъците на тези които нямат деца - напълно справедливо е, защото това което тези които нямат деца създават ще остане за децата на тези които имат деца и затова така ще е СПРАВЕДЛИВО ! Обаче съзнавам че това на практика е неосъществимо, защото хората ще се въздържат да създават поколение за да им плаща някой друг данъците и това ще нанесе сериозни повреди в развитието на обществото.
                                Същата работа е с парите за снасяне на деца. Може да изглежда много човеколюбиво да се дават такива пари, но това уврежда обществото защото хората с ниски финансови претенции за доходи ще го обърнат в начин да си осигурят пари без да се трудят и само снасяйки деца.
                                Ти ми кажи висш интелект ли се изисква за да се проумее това което съм написал по горе ?
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X