IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Няма как да станеш немец след като си роден българин, гражданство да придобиеш може но немец никога няма да си.
    Мда. Прокълнат си до гроб

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin
      Естествено че има, абе Харалампи - ти от небето ли падаш? Пък и всеки българин след 7 годинки може да стане немец ако ще, проблем?
      То до 7 години не се знае дали да си немец ще е престижно и ще ти е по-добре. Да вземат малко да се стегнат, да покажат малко твърда политика и да спрат управляващите да се страхуват от миналото си, че всички ги клатят в момента и ако продължава това няма да завърши добре.

Коментар

• redcretin

Няма как да станеш немец след като си роден българин, гражданство да придобиеш може но немец никога няма да си. Предполагам че разбираш какво искам да кажа.Забелязал ли си чужденци да работят там в държавната администрация ? Например турци които там са много - милиони.
        D.Y.F-091066

Коментар

• redcretin

Ти пък какво общо имаш с Германия освен че стоиш там ? Да не би в немска администрация да има назначен един българин или пък някой чужденец.Какво общо имаш с обществото в Германия ?
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            Разчиташ немците да окултурят "бежанците"? Може, но трябва да прибягнат до комунистически практики- подходящи са за "изравняване" на културите.
            Амчи кой измисли комунизма? А къде той беше най-успешен? - Като витрина беше! Бедничка витрина, но блестеше. С полицейщина блестеше пред цел свет. Ако потрябва и сирийците ще научат що е то Гестапо и ЩАЗИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
              Мерси за съветите!

Винаги съм знаел, че либерастите много разбират от "мъжки потребности"!
              Ако става дума за едно хубаво напляскване със сигурност.

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                Не мрънкам , само се надявам повече индивиди да са извън твоята матрица.
                Що пък моята? Моята матрица е изпълнена с дзен. Ей го и сега седнал съм по турси на дивана, от лявата страна бирата, от дясната страна пепелника и медитирам върху събуждането на силата и деструктивната роля на Йода върху баланса на силата.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Ами забавно е, макар да е само на твой гръб Сега ако съм познал нещо за теб, което ти не си осъзнавал ти подобрих и качеството на живот - е и на някои домини от чиито услуги можеш да се възползваш
                  Мерси за съветите!

Винаги съм знаел, че либерастите много разбират от "мъжки потребности"!

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                    Консумацията на боклуци като благо за обществото...благодаря , без мен.
                    Боклуците си искат боклуци, а когато не чистиш боклука дълго време той започва да определя правилата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                      Тука с подмятания можем да го караме 100 часа!
                      Няма смисъл!
                      Ще ти "оголя" задника като те хвана да спекулираш с фактология по отношение на тези, които защитаваш!

До скоро!
                      Ами забавно е, макар да е само на твой гръб Сега ако съм познал нещо за теб, което ти не си осъзнавал ти подобрих и качеството на живот - е и на някои домини от чиито услуги можеш да се възползваш

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                        Има тиха съпротива срещу тези "демократични" порядки- напускаш замърсената среда и търсиш нова.
                        То основното е да не им се връзваш!

Когато ти натрапват либерастия. Просто им заявяваш, че демократичността изисква, да приемат правото ти на избор, което е НЕПРИКОСНОВЕННО!

Коментар

Да ти кажа нещо - може да ти е полезно някога. Когато се отрича нещо за да се възприеме като отричане трябва да е рязко, емоционално, пълно и точно. С тези твой увъртания и пасивно агресивни реплики единственото което постигаш е да засилваш усещането че ти наистина искаш строга господарка И нещо което го хвърлих като хипотеза - не особено вероятна при това все повече си мисля че си е чист факт
                          Тука с подмятания можем да го караме 100 часа!
                          Няма смисъл!
                          Ще ти "оголя" задника като те хвана да спекулираш с фактология по отношение на тези, които защитаваш!

До скоро!

Коментар

Ето ти си извън матрицата - кво мрънкаш тогава
                            Не мрънкам , само се надявам повече индивиди да са извън твоята матрица.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                              То затова все още насилието си има място в историята. Окултуряващото насилие. Мисля, че тепърва ще го наблюдаваме под една или друга форма.
                              Разчиташ немците да окултурят "бежанците"? Може, но трябва да прибягнат до комунистически практики- подходящи са за "изравняване" на културите.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                                Не знам дали си в състояние да схванеш, че това не се прави заради експлоататорите, а заради експлоатираните
                                Консумацията на боклуци като благо за обществото...благодаря , без мен.

Коментар

Working...
                                X