If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Еми това е идеята на съвременния почти глобализиран свят ...неспирен икономически растеж основан на производството и потреблението на еднодневки боклуци. Колкото повече толкова по добре / за много малка част от хората/.
Не знам дали си в състояние да схванеш, че това не се прави заради експлоататорите, а заради експлоатираните
Що така бе инженере - те боклуците еднодневки и те задоволяват желания. Е който е недоволен може да не си купува форд а да си вземе ролс ройс - стига да може да си го позволи - мисля че все още са в движение 70-80% от произведените последните 100 години.
Ми аз имам една Жигулка произведена 74 г. , която си върви безотказно.
Ми добре, че не си търсил специализирана помощ, защото само парите щеше да си дадеш! Аз не знам да има някой "излекуван" от идиотия!
Да ти кажа нещо - може да ти е полезно някога. Когато се отрича нещо за да се възприеме като отричане трябва да е рязко, емоционално, пълно и точно. С тези твой увъртания и пасивно агресивни реплики единственото което постигаш е да засилваш усещането че ти наистина искаш строга господарка И нещо което го хвърлих като хипотеза - не особено вероятна при това все повече си мисля че си е чист факт
Основен проблем на либерастията, че тя вече се разграничава от демокрацията и за основа ползва тиранията!
Ето примера с Меркел! Тя се опитва да наложи либерастия посредством тирания в ЕС, а не чрез пряк избор и демокрация!
Друг пример за либерастия и тиранията. Ти нямаш демократичното право да избираш, каква да бъде твоята заобикаляща среда и група от хора, от които си заобиколен на демократичен принцип.
Чрез тирания ти казват, че ти си длъжен да живееш и приемеш негъра за твой съгражданин. Свободният избор и мнение е парирано, и елеменирано! ЗАЩО???
Либерализма на практика елеминира всички демократични принципи и е стъпил здраво върху тиранията!
Свободата на избор е елеминирана!
Свободата на изказ също!
Свободата на тълкуване на процесите!
Свободата на алтернативно мислене! НЕ ИМА САМО ЕДНО ПРАВИЛНО МИСЛЕНЕ И ТО УДОВОЛЕТВОРЯВА ПОСТУЛАТИТЕ НА ЛИБЕРАСТИЯТА.
Др.
Какво да ти кажа 100%ова ТИРАНИЯ!
Има тиха съпротива срещу тези "демократични" порядки- напускаш замърсената среда и търсиш нова.
Еми това е идеята на съвременния почти глобализиран свят ...неспирен икономически растеж основан на производството и потреблението на еднодневки боклуци. Колкото повече толкова по добре / за много малка част от хората/.
Що така бе инженере - те боклуците еднодневки и те задоволяват желания. Е който е недоволен може да не си купува форд а да си вземе ролс ройс - стига да може да си го позволи - мисля че все още са в движение 70-80% от произведените последните 100 години.
Ми как да ти кажа - моите желания са си доста по-стандартни. Не ми се е налагало да търся специализирана помощ
Не че има нещо лошо - те тези дами и те трябва да изкарват пари. А като напляскват разни господа дето си го търсят правят и света по-добър - така не се налага всички да слушаме пропаганда на БДСМ маскирана като политически желания
Ми добре, че не си търсил специализирана помощ, защото само парите щеше да си дадеш! Аз не знам да има някой "излекуван" от идиотия!
Това пак бие на комунизъм
Основната ценност трябва да е качеството, а светът за жалост все повече залита към количеството...
Това пак бие на комунизъм
Основната ценност трябва да е качеството, а светът за жалост все повече залита към количеството...
Това го обясни на източноазиатците. Доста са успешни и така. В Китай още правят комунизъм с перспективен погред неколко века напред. Може само пропаганда да е, но не се отказват.
Не ща и Равновесиев да взема трима, щото няма да ги държи у тях, но ще ги пусне да щъкат.
Основен проблем на либерастията, че тя вече се разграничава от демокрацията и за основа ползва тиранията!
Ето примера с Меркел! Тя се опитва да наложи либерастия посредством тирания в ЕС, а не чрез пряк избор и демокрация!
Друг пример за либерастия и тиранията.
Ти нямаш демократичното право да избираш, каква да бъде твоята заобикаляща среда и група от хора, от които си заобиколен на демократичен принцип.
Чрез тирания ти казват, че ти си длъжен да живееш и приемеш негъра за твой съгражданин. Свободният избор и мнение е парирано, и елеменирано! ЗАЩО???
Либерализма на практика елеминира всички демократични принципи и е стъпил здраво върху тиранията!
Свободата на избор е елеминирана!
Свободата на изказ също!
Свободата на тълкуване на процесите!
Свободата на алтернативно мислене! НЕ ИМА САМО ЕДНО ПРАВИЛНО МИСЛЕНЕ И ТО УДОВОЛЕТВОРЯВА ПОСТУЛАТИТЕ НА ЛИБЕРАСТИЯТА.
"Избрани текстове от речи посветени на интернационализма и леберастията"
Ми как да ти кажа - моите желания са си доста по-стандартни. Не ми се е налагало да търся специализирана помощ
Не че има нещо лошо - те тези дами и те трябва да изкарват пари. А като напляскват разни господа дето си го търсят правят и света по-добър - така не се налага всички да слушаме пропаганда на БДСМ маскирана като политически желания
Коментар