IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да набутам КЕШ-а?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
    Може би защото по българските форуми пишат много глупаци

    Опитвам се да си представя как някой прекарва месеци за разработка, но си няма представа кой е потенциалният му клиент и как да си финансира идеята

    Иначе, вярвам че ако човек е напорист и решителен, ще може да пласира и най-неудачната идея. Но с писане по форуми няма как да стане.
    Не знае и градуса на масовата бира, която ще произвежда

    Коментар


    • Първоначално изпратено от krasinet Разгледай мнение
      В български форум обаче питаш и всички се надпреварват да ти обясняват колко си глупав.

      Може би защото по българските форуми пишат много глупаци

      Опитвам се да си представя как някой прекарва месеци за разработка, но си няма представа кой е потенциалният му клиент и как да си финансира идеята

      Иначе, вярвам че ако човек е напорист и решителен, ще може да пласира и най-неудачната идея. Но с писане по форуми няма как да стане.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Coininvest Разгледай мнение
        Ами, вие правите ли разлика между "хотел" и "пивоварен завод". Защото има известни разлики, най-вече по предназначението на сградите.
        - Виж, В ЗАВОДИТЕ не се пие.
        Там се дегустира.
        Като почнеш от чистачките и стигнеш до ИД-то.
        Така че, н\дей т'ка.

        Коментар


        • kresinet, да знаеш, когато бях на 3-4 годинки, един от първите ми съзнателни спомени, и опитваха да ме научат да пия бира. Догорча ми и от тогава, не ми е кеф.
          Обаче, стига да успееш, с кеф ще надигна една за теб. Задето си им натрил носа на едни надути тарикати. Естествено, и те са прави, има много тънки моменти и сложности в това, дето си се захванал и, сигурно, много от тях, НЕ СА измислени.
          Обаче, ако сега си седнеш на гъза, вдигнеш ръце и се откажеш, няма да заслужиш повече уважение.
          Напротив: Ще си те впишат в регистрите като "доказателство, че АЗ бях прав, а той, келеша..." Сещаш се.
          Затова, умната: Никакво отказване !

          Коментар


          • Първоначално изпратено от krasinet Разгледай мнение
            Както виждам според теб в хотелите се пият само концентрати и безалкохолни напитки?Ако е така защо пивоварите в България всяка година инвестират десетки милиони евро.И почти целогодишно ни заливат с реклами на техните продукти в праймтайм-а.От къде идват тези пари?Или може би са на загуба но перат наркопари?
            Ами, вие правите ли разлика между "хотел" и "пивоварен завод". Защото има известни разлики, най-вече по предназначението на сградите.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
              А, ти умнико да не мислиш, че на бирата не се плаща акциз? Двайсет лева на всеки 100л. ще те жулят! Ама аре после като мине събранието ще ти обЕснявам, как и двамцата няма да имате милионни приходи......
              По точката за акциз и на бирата съм съгласен, а по втората - ще видим, Лорде. Много си нетърпелив. Едно време много неща са го твърдели разни умни глАви, пък са станали другояче. Ще видим, не бързай.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от krasinet Разгледай мнение
                9 лева на хектолитър би трябвало да е.Защото на всеки градус Плато акцизът е 0.75лв.При 12 градуса за нормална бира излиза 9лв.Но инфото ми е от преди няколко месеца.Може да са го дигнали?
                Каква е тази нормална бира 12 градуса? Аз мисля, че е 4градуса

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                  А, ти умнико да не мислиш, че на бирата не се плаща акциз? Двайсет лева на всеки 100л. ще те жулят! Ама аре после като мине събранието ще ти обЕснявам, как и двамцата няма да имате милионни приходи......
                  9 лева на хектолитър би трябвало да е.Защото на всеки градус Плато акцизът е 0.75лв.При 12 градуса за нормална бира излиза 9лв.Но инфото ми е от преди няколко месеца.Може да са го дигнали?
                  Търся сериозен инвеститор за моя проект.
                  Каквото и да ти говорят, знай че става въпрос за пари !!!

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
                    Мога да се обоснова и с факти и с цифри,но просто ще трябва да ми платиш за тази информация-ще ти дам и средни продажби по формат и тн...ако имаш интерес пиши на лични.
                    Както виждам според теб в хотелите се пият само концентрати и безалкохолни напитки?Ако е така защо пивоварите в България всяка година инвестират десетки милиони евро.И почти целогодишно ни заливат с реклами на техните продукти в праймтайм-а.От къде идват тези пари?Или може би са на загуба но перат наркопари?
                    Търся сериозен инвеститор за моя проект.
                    Каквото и да ти говорят, знай че става въпрос за пари !!!

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                      - Да, ама от НАП ще дотичат да му сложат водомер /т.е. "ракийчицомер" /, за да не им избяга ХАкцизинът...
                      А, ти умнико да не мислиш, че на бирата не се плаща акциз? Двайсет лева на всеки 100л. ще те жулят! Ама аре после като мине събранието ще ти обЕснявам, как и двамцата няма да имате милионни приходи......

                      Коментар


                      • Предполагам сте чували следното: В американски форум питаш-обясняват ти, в руски форум питаш и теб те питат.В български форум обаче питаш и всички се надпреварват да ти обясняват колко си глупав.Точно това правят всички тук с малки изключения.
                        Търся сериозен инвеститор за моя проект.
                        Каквото и да ти говорят, знай че става въпрос за пари !!!

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                          Колеги, КОЛЕГИ !
                          Вие всички /и обикновеният човек, еснафът/ току припявате как не става.
                          Нормално, като се замислиш.
                          Виж, придприемачът, се пита "КАК ДА СТАНЕ?" и, вярвам, това е пътят нещо ново и хубаво да се случи.
                          Не го обезсърчавайте, ами помагайте с решения. Щото, да критикува може всеки...
                          Браво едно правилно мнение.
                          Търся сериозен инвеститор за моя проект.
                          Каквото и да ти говорят, знай че става въпрос за пари !!!

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                            Аз знам едно нещо за бирата което съм го научил от един комшия. "Само си пикаеш на парите!"
                            По-добре във всеки голям хотел един еднотонов казан за ракия
                            Само двама аргати могат да се занимават с него, а хотелиера ще предлага качествено питие направено на добра себестойност.
                            - Да, ама от НАП ще дотичат да му сложат водомер /т.е. "ракийчицомер" /, за да не им избяга ХАкцизинът...
                            Last edited by Pyramid; 22.09.2013, 15:50.

                            Коментар


                            • На мен тая работа с домашната бира, ми звучи като - да речеш да отвориш малко квартално магазинче за хранителни стоки в тия години. Нищо че има големи супермаркети, ама при теб ще е друга обстановката (нищо че е по-скъпо), ще има доста позитиви (еди-какви си).
                              Така и с бирата. То си има хубава бира в магазините, ама домашната "жива" бира уж щяла да е по-хубава.
                              Ай стига, ся, вижте подписа на "krasinet" и се сещайте.

                              Коментар


                              • Аз знам едно нещо за бирата което съм го научил от един комшия. "Само си пикаеш на парите!"
                                По-добре във всеки голям хотел един еднотонов казан за ракия
                                Само двама аргати могат да се занимават с него, а хотелиера ще предлага качествено питие направено на добра себестойност.

                                Коментар

                                Working...
                                X