Първоначално изпратено от Лорда
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да набутам КЕШ-а?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеАко начинанието е толкова перспективно, защо не ипотекираш или теглиш кредит?
Така начинанието печалбата ще си е изцяло твоя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеАко начинанието е толкова перспективно, защо не ипотекираш или теглиш кредит?
Така начинанието печалбата ще си е изцяло твоя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеРазлични сме, лорде. Най-малкото, колегата е забил в сфера, от която нямам никаква идея. Пак подсказвам: Има си ISP- та, те си имат системи за проследяване, могат да ти докажат, че става дума за сериозни разлики. Търси, ако искаш, твоя работа. Няма шизофрения, накратко, споко. Но, ми е тъпо, задето така и с него, както и с мен, се струпват нещата. Затова, подкрепям брат по оръжие, така да се каже. А да се приказват приказки като "Щом не го прави..." + бла-бл-бла , виждам, колко сте си надскочили сянката някои хора и вече не живеете на Земята, ами там , някъде, в Облаците. Човекът се старае да привлече това, което не му достига, за да започне...а го оплюхте, сякаш ви е бръкнал в задника. И в моя случай е така.
Това е цялата прилика. Виждам, свива ги някои под лъжичката, нали, че може и да изгубят нещо /само колко дни и нощи не са мигали, и са си плюли в пазвата едно да поевтинее, друго да поскъпне/ затова, се и прегръщате с ловеца на глупаци и ръсите умни мисли. Ясни сте ми.
И вие прекрасно знаете, че е така но, за нищо на света, няма да си признаете.
- Защо ли не съм учуден?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеЕдин продукт /изделие/ иновация или всяко подобно нещо за да е успешен/успешно трябва на първо място да е гениално прост, да има голямо масово приложение /пазар/ и автора му да не е вторачен само в една посока за да го постигне.
Тук имаме двама автори на подобни продукти, но аз все повече си мисля, че е един с две "превъплащения"
Но да приемем, че наистина са двама. Този с бирата няма почти никакъв пазар на продукта си у нас. Може би всеки нормален човек като него, би се изнесъл в Германия, би направил едно малко производство което да разбие местния пазар и да превземе съседни пазари като да речем Чехия, Белкия, Великобритания и Ирландия, които общо консумират половината бира в Европа.
Щом не го прави, значи сам не вярва на продукта си, който подозирам, че хич не е прост = на гениален. Автора не приема идеи и затова се зачудих, защо написах и горните редове.
За Пирамиденото изделие мога да кажа следното: Предимството му е, че ако е навярно толкова ефективен, колкото той казва, би бил масов в нашите селски региони, където да е от полза на гледачи на крави или друго мръсно производство.
Тук обаче продукта също не е прост като кубчето на Ерньо Рубик, ами е някаква сложна система от меки връзки и един "уширител", между които връща мръсния канал за икономия, което само като мисъл е ужасяващо. Не съм сигурен дали могат да се направят два които да изглеждат еднакво....Авторът му- същия "див инатлив катър"
Това е цялата прилика. Виждам, свива ги някои под лъжичката, нали, че може и да изгубят нещо /само колко дни и нощи не са мигали, и са си плюли в пазвата едно да поевтинее, друго да поскъпне/ затова, се и прегръщате с ловеца на глупаци и ръсите умни мисли. Ясни сте ми.
И вие прекрасно знаете, че е така но, за нищо на света, няма да си признаете.
- Защо ли не съм учуден?Last edited by Pyramid; 22.09.2013, 20:10.
Коментар
-
Един продукт /изделие/ иновация или всяко подобно нещо за да е успешен/успешно трябва на първо място да е гениално прост, да има голямо масово приложение /пазар/ и автора му да не е вторачен само в една посока за да го постигне.
Тук имаме двама автори на подобни продукти, но аз все повече си мисля, че е един с две "превъплащения"
Но да приемем, че наистина са двама. Този с бирата няма почти никакъв пазар на продукта си у нас. Може би всеки нормален човек като него, би се изнесъл в Германия, би направил едно малко производство което да разбие местния пазар и да превземе съседни пазари като да речем Чехия, Белкия, Великобритания и Ирландия, които общо консумират половината бира в Европа.
Щом не го прави, значи сам не вярва на продукта си, който подозирам, че хич не е прост = на гениален. Автора не приема идеи и затова се зачудих, защо написах и горните редове.
За Пирамиденото изделие мога да кажа следното: Предимството му е, че ако е навярно толкова ефективен, колкото той казва, би бил масов в нашите селски региони, където да е от полза на гледачи на крави или друго мръсно производство.
Тук обаче продукта също не е прост като кубчето на Ерньо Рубик, ами е някаква сложна система от меки връзки и един "уширител", между които връща мръсния канал за икономия, което само като мисъл е ужасяващо. Не съм сигурен дали могат да се направят два които да изглеждат еднакво....Авторът му- същия "див инатлив катър"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Coininvest Разгледай мнениеНе е точно така, човек в определен момент от живота може рязко да поумнее, и това е научно доказано. Ако ти се случат неща, които "отключват" други гени в теб и "заключват" тези, които до момента са те ръководили, или поне донякъде, така че подсъзнанието често прави от глупаците умни хора, и обратното. Ако всичко ти е на тепсия в живота, може да си много умен, но в един момент да изпростееш зверски много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеДай сега да сме прецизни:
Има и знаещи глупаци и незнаещи умници. Знание се придобива, глупостта е до гроб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеОсобено авторът...
И понеже глупакът никога не си вслушва в съветите на знаещите...
Има и знаещи глупаци и незнаещи умници. Знание се придобива, глупостта е до гроб.
Коментар
-
Ще си позволя малко размесено да цитирам и коментирам тук:
Първоначално изпратено от Hunter of foolsБеден си!
Не за това, че търсиш пари - абсолютно го изключвам! Няма значение за преценката ми!
Беден си на пари, на знания, на ум, на идеи и на опит.
Беден човек с бедни мисли, и беден ум!
Устата ти работи, но акъла ти почива!Имаш огромни комплекси - източника на които, е пак твоята бедност.
Това което притежаваш е алчност! Голяма!Преследваш пари, искаш пари, мислиш само за пари, целта ти е пари!Това е твоя подпис: "Каквото и да ти говорят, знай че става въпрос за пари !!!"
- толкова ли е лошо?
Богатите са щедри!
Но бедните не го знаят това...В момента ти помагам! Това не е критика.Ако се ядосаш на думите ми - добре. Викай, псувай, или какво искаш прави, но след това си го принтирай и всеки ден го чети - ако успееш да вникнеш в съветите ми - само ТИ ще спечелиш от това!
С тази ментална настройка която имаш, с каквото и да се захванеш, каквото и да правиш, резултата ще е само един - провал!
В света има милиони добри идеи и открития, но са единици тези, които се реализират и се изгражда бизнес около тях.
Това е така, защото не е лесно да изградиш печеливш бизнес - изискват се много знания, и умения!Проблема обикновено е в "бизнесмена", не в продукта или идеята.
Един добре структуриран и работещ бизнес е система от системи - продукта е на последно място!
-Пълна липса на реализъм, според мен. Ако продуктът ти не струва, няма търсене, нито предпоставки за неговото възникване, и цар да си, я продадеш, я-не, няколко единици. Нарушаваш свещеното правило "Баланс във всичко". И повтаряш нечии речи, които, някъде може и да струват но, другаде - не.
"Lord of the fools" Ще ти даде един БЕЗЦЕНЕН съвет! Въпреки, че не си го заслужил с нищо!
Колкото повече гониш/преследваш парите - толкова повече те ще бягат от теб!
Парите се привличат!
Ти правиш точно обратното - гониш/отблъскваш ги!
Ако някога успееш да го проумееш това - може би, ще имаш някакъв успех в бизнеса!
Ум, не мога нито да налея, нито да набия на някой...Не става!
Приключих с теб.
Направи си услуга, бъди наистина на ниво. В момента, просто имитираш.
Живи здрав, Ловецо на глупаци. Хвани си някой друг..Last edited by Pyramid; 22.09.2013, 18:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от krasinet Разгледай мнениеКакто виждам според теб в хотелите се пият само концентрати и безалкохолни напитки?Ако е така защо пивоварите в България всяка година инвестират десетки милиони евро.И почти целогодишно ни заливат с реклами на техните продукти в праймтайм-а.От къде идват тези пари?Или може би са на загуба но перат наркопари?
казах ти - с хотелите няма да стане. -те търсят цена ..а не качество.-особено all inclusiveмненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеМоже би защото по българските форуми пишат много глупаци
...
И понеже глупакът никога не си вслушва в съветите на знаещите...
Коментар
Коментар