Първоначално изпратено от pepe1234
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да набутам КЕШ-а?
Collapse
X
-
Споко моя вече е планиран отдавана Написал съм си домашното. Просто ми е интересно... Абц, за момента не планирам да имам акции на БФБ... след време може евентуално.
П.П. Тези на -2% го бутат на некви тарикати, ама са щом не им дреме за 2% си техен проблем...Last edited by pepe1234; 10.12.2018, 17:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеЩом на заклет дивидентаджия му прави впечатление, че ХИМ. са на "сгодни цени" .... явно вижда голяма капиталова печалба в тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХимимпортовиците в моментът са на сгодни цени.
Щом на заклет дивидентаджия му прави впечатление, че ХИМ. са на "сгодни цени" .... явно вижда голяма капиталова печалба в тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеМалко кеш съм приготвил или за ВSO или Хим- привилег или Монбат. Кое е по-доброто?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЕнемона ....
Тия тарикати винаги се закачат.... но ще им трябва малко време да се адаптират ...
Нямам от тях ...Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеМалко кеш съм приготвил или за ВSO или Хим- привилег или Монбат. Кое е по-доброто?
Тия тарикати винаги се закачат.... но ще им трябва малко време да се адаптират ...
Нямам от тях ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДа подготвим темата за пачките на продалитеНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар