Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да набутам КЕШ-а?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Моят дядо ги беше набутал под керемидите на покрива ,като ги намерихме не струваха нищо.По цар Тодорово време с тия пари можеха да се
купят 2 апартамента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Моят дядо ги беше набутал под керемидите на покрива ,като ги намерихме не струваха нищо.По цар Тодорово време с тия пари можеха да се
купят 2 апартамента.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеКеша най добре в буркани или под матрака, че дюшеци вече няма
купят 2 апартамента.
- 1 like
Коментар
-
.Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеСпоко моя вече е планиран отдавана Написал съм си домашното. Просто ми е интересно... Абц, за момента не планирам да имам акции на БФБ... след време може евентуално.
П.П. Тези на -2% го бутат на некви тарикати, ама са щом не им дреме за 2% си техен проблем...
(не се зачита като препоръка)
Коментар
-
abc и margen, съвсем прави сте. И аз тъкмо се зачетох в закона, че са включени в допълнителните разпоредби.
в) сключени при условията и по реда на търгово предлагане по глава единадесета, раздел II от Закона за публичното предлагане на ценни книжа, или аналогични по вид сделки в друга държава - членка на Европейския съюз, или в държава - страна по Споразумението за Европейското икономическо пространство.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Ако приемеш търговото и минат извънборсово си дължиш данък 10% върху печалбата. Така че...
ЗАКОН ЗА ДАНЪЦИТЕ ВЪРХУ ДОХОДИТЕ НА ФИЗИЧЕСКИТЕ ЛИЦА
Необлагаеми доходи
Чл. 13. (1) Не са облагаеми:
3. (изм. - ДВ, бр. 106 от 2008 г., в сила от 01.01.2009 г.) доходите от разпореждане с финансови инструменти по смисъла на § 1, т. 11 от допълнителните разпоредби;
Допълнителни разпоредби
§ 1. По смисъла на този закон:
11. (изм. - ДВ, бр. 106 от 2008 г., в сила от 01.01.2009 г.) "Разпореждане с финансови инструменти" за целите на чл. 13, ал. 1, т. 3 са сделките:
г) (предишна б. "в" - ДВ, бр. 109 от 2013 г., в сила от 01.01.2014 г.) сключени при условията и по реда на търгово предлагане по глава единадесета, раздел II от Закона за публичното предлагане на ценни книжа, или аналогични по вид сделки в друга държава - членка на Европейския съюз, или в държава - страна по Споразумението за Европейското икономическо пространство.
А ако минат извънборсово няма да платиш и комисионна на ИП-тоLast edited by abc; 10.12.2018, 19:48.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеВ последно време (от август насам) купувам физическо злато...мнхммм нали растяло по време на криза .... А всички чакаме кризата ...... и кеш дойде та общо взето злато +кеш = 40%.... Ще ми се некое парче физическа земя да копна ама нищо не излиза на сгода по моя крайтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Ако приемеш търговото и минат извънборсово си дължиш данък 10% върху печалбата. Така че...Мненията ми не са препоръка за търговия.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар