Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да набутам КЕШ-а?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ей тук съм съгласенfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Не. Не предлагам нищо,но цена 250 евро кв.м. наистина ме заинтригува Не ми се вярва да е в морски курорт,а за да се ползва от време навреме си мисля,че определено ще да е в някое курортно място.
Харесва ми цената Честито !!!
-----------------
преди 2,5 години в банско изтървах (заради 1 ден закъснение) тристаен апартамент 90 м2 за тотален ремонт, но само за 35 000 лв. ....... строено пак преди 11-12 години .......... триетажна къща с мансарда (беше средения етаж - нито си на земята, нито си под покрива) без такса обслужване и на много хубаво тихо място в горната част на курорта на ул Найден Геров
още съжалявам за него ......... отсядал съм в апартамента на горния етаж точно над този който се продаде...
купиха го и след 6-7 месеца го продадоха за 55 хил.лв. без абсолютно нищо да ремонтират...
много го харесах това апартаменче и сега пак се ядосвам, че не можах да го взема тогава защото се замотах на морето и като отидох на следващият ден на предния го бяха капарирали, а цял месец ме чакаха и аз си мислех, че лятото няма кой да го купи в това състояние (всичко беше изкъртено - дори и кабелите бяха извадени) ......... жалко, но сам съм си виновенfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение... няма да живея още 100 години, нали? ...... човек има нужда и да се поглези понякога или да го поглезят
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
не .......... не е близко изобщо...
но , ако предлагате нещо подобно в Банско бих се заинтересувал ...... може и на лични...
Харесва ми цената Честито !!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Извинявай,но този апартамент в Банско,ли е ?
не .......... не е близко изобщо...
но , ако предлагате нещо подобно в Банско бих се заинтересувал ...... може и на лични...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
- в началото на година съм купил напълно обзаведен апартамент 80 м2 на 250 евро/м2 който е купен на 1000 евро/м2 преди 11 години "на зелено" .......... отгоре на това почти никой не е живял в него, а дори и аз съм го ползвал през тези 10 години ......... само за справка ще ти кажа, че водомера показваше 150 м3 изразходена вода за 10 години ........ дори нямаше нужда да се боядисва ........... никакви пари не ми е донесъл този апартамент => според теб това не е актив, а е "актив", нали?
- златото което купувам в момента не искам да се качва нито сега, нито след година, нито след 2-3 или 5 години ......... народа е казал: "бели пари за черни дни" .......... смятам, че едно покачване на златото няма да е добре за всички останали активи ............ според теб това не е актив, а е "актив", нали?
не е задължително всяка година баланса ти да показва дали един актив е актив или е "актив", нали?
такива ми ти работи
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеИ, като сме почнали,
Иде поредната криза. Ако сега, преди нея, си набуташ кеша в НИ (имат навика да падат, по кризи) кога, след това и дали, аджеба, ще си го извадиш след това без загуби. Това е въпросът. Без да е задължително, нанапо по-мобилните и ликвидни нещица, някак, бих заложил. Напр. При близо $500 разлика Au/Pt, към Pt... Ама кой казва, че аз не съм изключение.
трябва да си на точното място и в точното време
апартаментчето няма да го продавам и няма да ги отдавам под наем ........ понякога ще си го ползвам аз ............ няма да живея още 100 години, нали? ...... човек има нужда и да се поглези понякога или да го поглезятfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
по принцип е така, но не е задължително и не винаги е така ........... всяко правило си има и изключения
по принцип е така, но не е задължително и не винаги е така ........... всяко правило си има и изключения
веднага ти давам два примера:
- в началото на година съм купил напълно обзаведен апартамент 80 м2 на 250 евро/м2 който е купен на 1000 евро/м2 преди 11 години "на зелено" .......... отгоре на това почти никой не е живял в него, а дори и аз съм го ползвал през тези 10 години ......... само за справка ще ти кажа, че водомера показваше 150 м3 изразходена вода за 10 години ........ дори нямаше нужда да се боядисва ........... никакви пари не ми е донесъл този апартамент => според теб това не е актив, а е "актив", нали?
- златото което купувам в момента не искам да се качва нито сега, нито след година, нито след 2-3 или 5 години ......... народа е казал: "бели пари за черни дни" .......... смятам, че едно покачване на златото няма да е добре за всички останали активи ............ според теб това не е актив, а е "актив", нали?
не е задължително всяка година баланса ти да показва дали един актив е актив или е "актив", нали?
такива ми ти работи
Иде поредната криза. Ако сега, преди нея, си набуташ кеша в НИ (имат навика да падат, по кризи) кога, след това и дали, аджеба, ще си го извадиш след това без загуби. Това е въпросът. Без да е задължително, нанапо по-мобилните и ликвидни нещица, някак, бих заложил. Напр. При близо $500 разлика Au/Pt, към Pt... Ама кой казва, че аз не съм изключение.
Коментар
-
За да е паднала цената на нещо, явно, и други неща са паднали.
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеА, дали е „актив”, го показва годишния ти баланс, дали ти е донесло, или само ти е струвало пари. Такива работи.
веднага ти давам два примера:
такива ми ти работиfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
когато някакъв актив е на добра цена мераклии винаги се намират...
няма ли мераклии значи оценят актив-а за скъп и се въздържат от покупки
- 1 like
Коментар
-
...ако останат достатъчно мераклии...
няма ли мераклии значи оценят актив-а за скъп и се въздържат от покупкиfuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
и аз започнах април-май да купувам .......... но в последните няколко месеца пропуснах ............ от няколко дни пак се каня да започна да попълвам .......... да видим какво ще стане...
сега цените на имоти и земя са на върха ........... ще са на сметка след 4-5 години...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеВ последно време (от август насам) купувам физическо злато...мнхммм нали растяло по време на криза ....
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеЩе ми се некое парче физическа земя да копна ама нищо не излиза на сгода по моя крайfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар