Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да набутам КЕШ-а?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДа подготвим темата за пачките на продалите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеЩо така умря тази тема? Набутахте ли кеша вече?
Да не сте бутали у украински/гръцки облигации и сега да треперите?
От 2 дена съм фен на бабето "кралицата" и швейцареца
Сега и спокойно гледам играта
Или под "бабето кралица" визираш един човек, а не 2Last edited by andy2000; 08.01.2015, 17:39.
Коментар
-
Те "Винпром Пещера" не са се появили от вчера ,от много години са на пазараПървоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеима несъгласни? те заралиите(тотко) живота ме научи че са винаги наопаки!!!
Какво е АТЕРА със 200К дка земя, ами как какво това е АГРО ФИНАНС
вижте какво дава акгрофинанс като дивидент и си помислете ако АТЕРА не продава под 200 000дка на какво ще заприлича? АТЕРА е една "компанния", която яко се ДЕКАПИТАЛИЗИРА през последните години!!! И сега кво ще правят с 30млн кеш? Нека не забравяме че Винпром Пещера вече ч/з АГРИОН са официално на пазара , което ме кара да мисля че едва ли ще видим цена на декар под 800лв! И кво остава на АТЕРА, да купува на 8-900 лв и да чакаме да стане 2000 за да продаде и да Ви раздаде хубави дивиденти? Добре ама едва ли ще е следващите 3-4години, за съжаление .
Наскоро спорихме с един приятел колко адсиц-а е хубаво да има в портфейл от 6 акции? И въобще адсиц-а компания ли е и ще ти донесе ли растеж? Може ли като друга компания да спечели европроект или като СПИДИ да стъпи в Румъния или като МОНБАТ да започне ново производство(на светодиоди), като СФАРМ да увеличи предлаганите продукти ч/з поглъщане на Медика и Севто или като Трейс да печели в Сърбия и други страни??? А с международни компании дори не искам да сравнявам...
п.п.абе тя АТЕРА дори не може да печели, като другите адсиц-и от рекламни площи и обслужване на наематели
Още помня и видеото с урока който г-н Донев даде на Импето, като му обясни че една фабрика на края на града може да е мноооого по-ценна от 40 хотели със земя на черноморието, а аз заместих Албенката с АТЕРА
Коментар
-
За Атерата не казвам нищо ,ама другите примери ,които даде ,с малки изключения увисваш...Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеима несъгласни? те заралиите(тотко) живота ме научи че са винаги наопаки!!!
вижте какво дава акгрофинанс като дивидент и си помислете ако АТЕРА не продава под 200 000дка на какво ще заприлича? АТЕРА е една "компанния", която яко се ДЕКАПИТАЛИЗИРА през последните години!!! И сега кво ще правят с 30млн кеш? Нека не забравяме че Винпром Пещера вече ч/з АГРИОН са официално на пазара , което ме кара да мисля че едва ли ще видим цена на декар под 800лв! И кво остава на АТЕРА, да купува на 8-900 лв и да чакаме да стане 2000 за да продаде и да Ви раздаде хубави дивиденти? Добре ама едва ли ще е следващите 3-4години, за съжаление .
Наскоро спорихме с един приятел колко адсиц-а е хубаво да има в портфейл от 6 акции? И въобще адсиц-а компания ли е и ще ти донесе ли растеж? Може ли като друга компания да спечели европроект или като СПИДИ да стъпи в Румъния или като МОНБАТ да започне ново производство(на светодиоди), като СФАРМ да увеличи предлаганите продукти ч/з поглъщане на Медика и Севто или като Трейс да печели в Сърбия и други страни??? А с международни компании дори не искам да сравнявам...
п.п.абе тя АТЕРА дори не може да печели, като другите адсиц-и от рекламни площи и обслужване на наематели
Още помня и видеото с урока който г-н Донев даде на Импето, като му обясни че една фабрика на края на града може да е мноооого по-ценна от 40 хотели със земя на черноморието, а аз заместих Албенката с АТЕРА
Коментар
-
има несъгласни? те заралиите(тотко) живота ме научи че са винаги наопаки!!!
Още помня и видеото с урока който г-н Донев даде на Импето, като му обясни че една фабрика на края на града може да е мноооого по-ценна от 40 хотели със земя на черноморието, а аз заместих Албенката с АТЕРАLast edited by tony1975; 14.12.2014, 19:44.
Коментар
-
[QUOTE=toto 2;1059741097]Като напримерПървоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеееееееееееееееееееееееееееееееееее!
ядоса ме!!!
аз в 06:00 ти писах 2 страници пост за възможности ти къде улете пак?!?!
Погледни първо отчета на жабоците - всяка година е по-зле и по-зле!!! Иди там иди...
Атери налЕ имаш, искаш още пръс ли да купиш или просто искаш да дадеш повече комисионни на каролците? Колко може да произведе земята тази година +5%, догодина ако не е суша +10%, по-догодина(ако евросъюза не е отрязал субсидията) и ако не е суша, и ако не са почнали да копат за шистов газ - колко ли? а може ли да изнасяш в чужбина, можеш ли да удвоиш да утроиш??? Ти си на борса и поемаш риск!!! Нека поне имаш шанс да удвоиш, а - стига с тия адсиц-и, купи си част от бизнес, купи си ноу-хау, купи си добавена стойност!!![/QUOTE]
Коментар
-
Като например [QUOTE=tony1975;1059740989]ееееееееееееееееееееееееееееееееее!
ядоса ме!!!
Погледни първо отчета на жабоците - всяка година е по-зле и по-зле!!! Иди там иди...
Атери налЕ имаш, искаш още пръс ли да купиш или просто искаш да дадеш повече комисионни на каролците? Колко може да произведе земята тази година +5%, догодина ако не е суша +10%, по-догодина(ако евросъюза не е отрязал субсидията) и ако не е суша, и ако не са почнали да копат за шистов газ - колко ли? а може ли да изнасяш в чужбина, можеш ли да удвоиш да утроиш??? Ти си на борса и поемаш риск!!! Нека поне имаш шанс да удвоиш, а - стига с тия адсиц-и, купи си част от бизнес, купи си ноу-хау, купи си добавена стойност!!![/QUOTE]
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеАре ся, капризи. Ми ше раздробиш депозитите и ше се разтичаш малко - от Инвестбанк ше изкараш бутилка вино, от Булбанк - една мазда, ЦКБ мое да дадат едно печено прасенце и накрая ше минеш през ПИБ да забършеш една кака, да има с кого да споделиш обилната вечеря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеАве, туй вино на гладно ли ще го пия? А печено пиуе нема ли? Баси промоцията ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеееееееееееееееееееееееееееееееееее!
ядоса ме!!!
Атери налЕ имаш, искаш още пръс ли да купиш или просто искаш да дадеш повече комисионни на каролците? Колко може да произведе земята тази година +5%, догодина ако не е суша +10%, по-догодина(ако евросъюза не е отрязал субсидията) и ако не е суша, и ако не са почнали да копат за шистов газ - колко ли? а може ли да изнасяш в чужбина, можеш ли да удвоиш да утроиш??? Ти си на борса и поемаш риск!!! Нека поне имаш шанс да удвоиш, а - стига с тия адсиц-и, купи си част от бизнес, купи си ноу-хау, купи си добавена стойност!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЛорде, айде бе Човеко...Инвестирай...!!!
Знаеш ли БФБ откога се нада на твоите иляда лева.....
Давай ги на порции, че ще взривиш борсичката ни...
Коментар
Коментар