IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да набутам КЕШ-а?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Да подготвим темата за пачките на продалите

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      Да подготвим темата за пачките на продалите
      Абе то едно заглавие има тая тема не е истина .

Коментар

• Да подготвим темата за пачките на продалите
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
          Що така умря тази тема? Набутахте ли кеша вече?
          Да не сте бутали у украински/гръцки облигации и сега да треперите?

От 2 дена съм фен на бабето "кралицата" и швейцареца

Сега и спокойно гледам играта
          Я разтълкувай Евро, паунд и франк, ама как точно
          Или под "бабето кралица" визираш един човек, а не 2
          Last edited by andy2000; 08.01.2015, 17:39.

Коментар

• Що така умря тази тема? Набутахте ли кеша вече?

От 2 дена съм фен на бабето "кралицата" и швейцареца

Сега и спокойно гледам играта

Коментар

• Що така умря тази тема? Набутахте ли кеша вече?

Коментар

• Те "Винпром Пещера" не са се появили от вчера ,от много години са на пазара
                Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                има несъгласни? те заралиите(тотко) живота ме научи че са винаги наопаки!!!
                Какво е АТЕРА със 200К дка земя, ами как какво това е АГРО ФИНАНС
                вижте какво дава акгрофинанс като дивидент и си помислете ако АТЕРА не продава под 200 000дка на какво ще заприлича? АТЕРА е една "компанния", която яко се ДЕКАПИТАЛИЗИРА през последните години!!! И сега кво ще правят с 30млн кеш? Нека не забравяме че Винпром Пещера вече ч/з АГРИОН са официално на пазара , което ме кара да мисля че едва ли ще видим цена на декар под 800лв! И кво остава на АТЕРА, да купува на 8-900 лв и да чакаме да стане 2000 за да продаде и да Ви раздаде хубави дивиденти? Добре ама едва ли ще е следващите 3-4години, за съжаление .

Наскоро спорихме с един приятел колко адсиц-а е хубаво да има в портфейл от 6 акции? И въобще адсиц-а компания ли е и ще ти донесе ли растеж? Може ли като друга компания да спечели европроект или като СПИДИ да стъпи в Румъния или като МОНБАТ да започне ново производство(на светодиоди), като СФАРМ да увеличи предлаганите продукти ч/з поглъщане на Медика и Севто или като Трейс да печели в Сърбия и други страни??? А с международни компании дори не искам да сравнявам...

п.п.абе тя АТЕРА дори не може да печели, като другите адсиц-и от рекламни площи и обслужване на наематели
                Още помня и видеото с урока който г-н Донев даде на Импето, като му обясни че една фабрика на края на града може да е мноооого по-ценна от 40 хотели със земя на черноморието, а аз заместих Албенката с АТЕРА

Коментар

• За Атерата не казвам нищо ,ама другите примери ,които даде ,с малки изключения увисваш...
                  има несъгласни? те заралиите(тотко) живота ме научи че са винаги наопаки!!!
                  вижте какво дава акгрофинанс като дивидент и си помислете ако АТЕРА не продава под 200 000дка на какво ще заприлича? АТЕРА е една "компанния", която яко се ДЕКАПИТАЛИЗИРА през последните години!!! И сега кво ще правят с 30млн кеш? Нека не забравяме че Винпром Пещера вече ч/з АГРИОН са официално на пазара , което ме кара да мисля че едва ли ще видим цена на декар под 800лв! И кво остава на АТЕРА, да купува на 8-900 лв и да чакаме да стане 2000 за да продаде и да Ви раздаде хубави дивиденти? Добре ама едва ли ще е следващите 3-4години, за съжаление .

Наскоро спорихме с един приятел колко адсиц-а е хубаво да има в портфейл от 6 акции? И въобще адсиц-а компания ли е и ще ти донесе ли растеж? Може ли като друга компания да спечели европроект или като СПИДИ да стъпи в Румъния или като МОНБАТ да започне ново производство(на светодиоди), като СФАРМ да увеличи предлаганите продукти ч/з поглъщане на Медика и Севто или като Трейс да печели в Сърбия и други страни??? А с международни компании дори не искам да сравнявам...

п.п.абе тя АТЕРА дори не може да печели, като другите адсиц-и от рекламни площи и обслужване на наематели
                  Още помня и видеото с урока който г-н Донев даде на Импето, като му обясни че една фабрика на края на града може да е мноооого по-ценна от 40 хотели със земя на черноморието, а аз заместих Албенката с АТЕРА

Коментар

• има несъгласни? те заралиите(тотко) живота ме научи че са винаги наопаки!!!

Last edited by tony1975; 14.12.2014, 19:44.

Коментар

• [QUOTE=toto 2;1059741097]Като например
                      ееееееееееееееееееееееееееееееееее!
                      ядоса ме!!!
                      аз в 06:00 ти писах 2 страници пост за възможности ти къде улете пак?!?!
                      Погледни първо отчета на жабоците - всяка година е по-зле и по-зле!!! Иди там иди...
                      Атери налЕ имаш, искаш още пръс ли да купиш или просто искаш да дадеш повече комисионни на каролците? Колко може да произведе земята тази година +5%, догодина ако не е суша +10%, по-догодина(ако евросъюза не е отрязал субсидията) и ако не е суша, и ако не са почнали да копат за шистов газ - колко ли? а може ли да изнасяш в чужбина, можеш ли да удвоиш да утроиш??? Ти си на борса и поемаш риск!!! Нека поне имаш шанс да удвоиш, а - стига с тия адсиц-и, купи си част от бизнес, купи си ноу-хау, купи си добавена стойност!!![/QUOTE]
                      Какво обясняваш, човече? /Дано tony1975 те чуе/ от години тук обяснявам на братството - като цяло, без едно-две изключения - си е заврело едно нещо някъде, де не ограва с-це, и - дотам. Естествено, че е риск - къде няма - но, поне да си заслужаваше. А те - сopy-paste на някъде някакси сработил модел, и всички - с мерак ей сегичка да направят милионите. Мога поименно неколцина да посоча но, от това, те няма да се освестят, а обстановката ще се напрегне и ще се понесат нови потоци жлъч и гнус. Остави ги. Добре поне, че до своя нос виждат, че можеше и толкова да нямат.

Коментар

• Като например [QUOTE=tony1975;1059740989]ееееееееееееееееееееееееееееееееее!
                        ядоса ме!!!
                        Погледни първо отчета на жабоците - всяка година е по-зле и по-зле!!! Иди там иди...
                        Атери налЕ имаш, искаш още пръс ли да купиш или просто искаш да дадеш повече комисионни на каролците? Колко може да произведе земята тази година +5%, догодина ако не е суша +10%, по-догодина(ако евросъюза не е отрязал субсидията) и ако не е суша, и ако не са почнали да копат за шистов газ - колко ли? а може ли да изнасяш в чужбина, можеш ли да удвоиш да утроиш??? Ти си на борса и поемаш риск!!! Нека поне имаш шанс да удвоиш, а - стига с тия адсиц-и, купи си част от бизнес, купи си ноу-хау, купи си добавена стойност!!![/QUOTE]

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                          Аре ся, капризи. Ми ше раздробиш депозитите и ше се разтичаш малко - от Инвестбанк ше изкараш бутилка вино, от Булбанк - една мазда, ЦКБ мое да дадат едно печено прасенце и накрая ше минеш през ПИБ да забършеш една кака, да има с кого да споделиш обилната вечеря.
                          Трябва да напишеш учебник по диверсификация на риска!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                            Аве, туй вино на гладно ли ще го пия? А печено пиуе нема ли? Баси промоцията ...
                            Аре ся, капризи. Ми ше раздробиш депозитите и ше се разтичаш малко - от Инвестбанк ше изкараш бутилка вино, от Булбанк - една мазда, ЦКБ мое да дадат едно печено прасенце и накрая ше минеш през ПИБ да забършеш една кака, да има с кого да споделиш обилната вечеря.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              ееееееееееееееееееееееееееееееееее!
                              ядоса ме!!!
                              Атери налЕ имаш, искаш още пръс ли да купиш или просто искаш да дадеш повече комисионни на каролците? Колко може да произведе земята тази година +5%, догодина ако не е суша +10%, по-догодина(ако евросъюза не е отрязал субсидията) и ако не е суша, и ако не са почнали да копат за шистов газ - колко ли? а може ли да изнасяш в чужбина, можеш ли да удвоиш да утроиш??? Ти си на борса и поемаш риск!!! Нека поне имаш шанс да удвоиш, а - стига с тия адсиц-и, купи си част от бизнес, купи си ноу-хау, купи си добавена стойност!!!
                              Не съм го прочел, ще го прочета и ще ти пиша пак!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Лорде, айде бе Човеко...Инвестирай...!!!
                                Знаеш ли БФБ откога се нада на твоите иляда лева.....
                                Давай ги на порции, че ще взривиш борсичката ни...
                                Добре 4i40.

Коментар

Working...
                                X