IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мисля си дали Цветан Василев е приел да остане забраната за до 25% от държавните пари в КТБ/което ще гали ухото на избралите Олигарски/, а назначението на Хипопотамчо да е това което е поискал в замяна? Все пак г-жа Станишева е ПР експерт мисли се в тази насока!!!

Коментар

• Почва се!

Цецко ползваше държавния репресивен апарат, като бащения.Изнудваше бизнеса яко, включително и Пеевски.Много народ му е набрал, за Пеевски да не говорим.Той е силно мотивиран за реванш.От понеделник започва шоуто и това се знае много добре.
      Боко и Цвък ще бъдат главни герои.Завалиите правят отчаяни опити да се спре предстоящия филм на ужасите.Май няма да успеят.Настанете се удобно пред екраните .От понеделник започва филма.Всичко друго ще избледнее и всякакви дълбокомислени анализи и прогнози няма да имат никакво значение.
      Дали в предстоящия филм, няма да има серия и за президента и неговия избор?
      Навсякъде в Европа се убиват да вкарват корумпирани политици в панделата,
      Последният пример е от Чехия.Дошло е време и за наши юнаци.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
        мисирко, ти продължаваш да доказваш, че си най-тъпото парче в този посредствен форум

Aма кое е това тъпо коле, би ли разказал?
        И за сеоската кюстендилска слива ако може?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

колкото повече го асимилирам толкова става ясно ,че хода е супер ....
          Нали затова Пеевски се държеше като гамен с ГЕРБ последните дни....доказваше какво ще стане с Зветанов....скоро...
          Пеевски ще поднесе на тепсия главата на Цветанов и куп герберски величия а негативите ще обират турците ако не се справят с престъпността .....Освен това ДАНС ще отреже финансирането на ГЕРБ и контрабандата с цигари ще има решение....Е ще има преразпределение на нашите хора....
          мисирко, ти продължаваш да доказваш, че си най-тъпото парче в този посредствен форум

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
            Сохо, прави впечатление, че явно си накупил акции и си доста притеснен. Според мен ще има спад и той би бил повече от 10%, а за някои акции не изключвам и 30-40%. Паниката обаче е лош съветник, а и вярвам, че всяко чудо за 3 дни. Ако се окажа прав и наистина има спад, за мен това би била възможност за покупки на изгодни нива. След днешното гласуване се постарах да продам акции на разумни нива /къде успешно, къде не/ и в момента кеша е около 35%. При рязък спад просто ще допълвам и се надявам да ми стигнат. Грубо казано, на нива -20% от сегашните не бих продавал, та ако ще "Турско да стане"
            Имам акции на БФБ това е ясно, за какво да пиша в този форум ако нямам И аз съм с добър кеш, търгувам активно но в някой позиции съм по дългосрочен. И аз мисля да купувам при такива корекции, оставам си позитивно настроен въпреки сегашните драми Мисля че при акциите със слаб мажо може и да има по големи спадове.

Коментар

не виждам нищо странно .......................... турци и комунисти в действие...

хак да ви е ..................... нали за тях гласувахте...
              За тях гласуваха само реципиентите! Донорите НЕ гласуваха и аз лично вярвам, че трябва в БГ гласуването да бъде задължително!
              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                всички имаха проблем с мобилните комуникации ::
                странна работа, имаш обхват, а не можеш да избираш
                не виждам нищо странно .......................... турци и комунисти в действие...

хак да ви е ..................... нали за тях гласувахте...

Коментар

ами то "турско" вече стана .................. от това повече какво очакваш?

Спете още, българи, спете и мърморете под носа си, че все нещо не ви е наред... 500 000 турци вече управляват 5 500 000 българи и са поставили свои хора на всички възлови места в държавата... а вие продължавайте да спите...
                  Корпоративно стана, иначе си прав!
                  Какво да правим?

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                    Грубо казано, на нива -20% от сегашните не бих продавал, та ако ще "Турско да стане"
                    ами то "турско" вече стана .................. от това повече какво очакваш?

Спете още, българи, спете и мърморете под носа си, че все нещо не ви е наред... 500 000 турци вече управляват 5 500 000 българи и са поставили свои хора на всички възлови места в държавата... а вие продължавайте да спите...

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                      Как виждате БФБ другата седмица? Ако махнат Пеевски до Понеделник сме ок но иначе ще поемем на юг. Спад от 5%- 10%?
                      Сохо, прави впечатление, че явно си накупил акции и си доста притеснен. Според мен ще има спад и той би бил повече от 10%, а за някои акции не изключвам и 30-40%. Паниката обаче е лош съветник, а и вярвам, че всяко чудо за 3 дни. Ако се окажа прав и наистина има спад, за мен това би била възможност за покупки на изгодни нива. След днешното гласуване се постарах да продам акции на разумни нива /къде успешно, къде не/ и в момента кеша е около 35%. При рязък спад просто ще допълвам и се надявам да ми стигнат. Грубо казано, на нива -20% от сегашните не бих продавал, та ако ще "Турско да стане"

Коментар

• Как виждате БФБ другата седмица? Ако махнат Пеевски до Понеделник сме ок но иначе ще поемем на юг. Спад от 5%- 10%?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

за мен пътя е един - БЪРЗО НОВА ДЕСНИЦА!

друг път няма!
                          АМИН.

П.П няма нужда да е нова, просто да е единна.

Коментар

• дърта лисица е той, и след резила
                            който следва за столетницата,
                            ще предпочете да започне на чисто
                            /да излезе сух от водата/, така че нищо
                            чудно да поведе недоволните към нова формация ,
                            мейби "абеве"
                            Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                            Гоце няма ли да надникне отнякъде най-после ... ще му се наложи да обединява рано или късно ...

Коментар

• Пичове,

седя и си мисля... постановката за избора на Пеевски е меко казано провокация. Нормалният изход от ситуацията са предсрочни избори.. и като се замисли човек - кой има изгода изборите да са максимално скоро и бързо... единствено ДПС защо ли ... ами защото :

1) ГЕРБ ги разбутаха и ще им прекъснат пъпната връв с МВР = трудни манипулации в тяхна полза.
                              2. Десницата е в нокдаун и няма да се свести в следващите няколко месеца.
                              3. БСП губят не само 'случайни' гласоподаватели, но и свои заклети 'фенове' ... със страшна сила в последните часове.
                              4. Хората масово са отвратени от политическата система и на следващи избори като нищо избирателната активност ще е още по-слаба.
                              5. Волен се продаде за няколко милиона (може и десетки да са) и вече не е фактор...мисля, че неговите 'фенове' намалята с 30-50% в последните часове.

и какво остава - добре капитализираните структури на ДПС, които имат канали за купуване на роми. Турците и купените гласове не се влиаят от това, че синчагата на свинята майка станал шеф на ДАНС - за тях е важно да им купят тютюна и да имат по 50лв за кебапчета, ракия и торти.

накрая ще излезе, че ДПС целят да са втора политическа сила в най-лошия случай...

за мен пътя е един - БЪРЗО НОВА ДЕСНИЦА!

друг път няма!
                              Last edited by bertram; 15.06.2013, 01:00.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                                "Младежката организация на структурата на БСП в Берлин напуска партията в знак на протест срещу днешния избор на Делян Пеевски за председател на ДАНС."
                                Гоце няма ли да надникне отнякъде най-после ... ще му се наложи да обединява рано или късно ...
                                Yeah

Коментар

Working...
                                X