Мисля си дали Цветан Василев е приел да остане забраната за до 25% от държавните пари в КТБ/което ще гали ухото на избралите Олигарски/, а назначението на Хипопотамчо да е това което е поискал в замяна? Все пак г-жа Станишева е ПР експерт мисли се в тази насока!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Почва се!
Цецко ползваше държавния репресивен апарат, като бащения.Изнудваше бизнеса яко, включително и Пеевски.Много народ му е набрал, за Пеевски да не говорим.Той е силно мотивиран за реванш.От понеделник започва шоуто и това се знае много добре.
Боко и Цвък ще бъдат главни герои.Завалиите правят отчаяни опити да се спре предстоящия филм на ужасите.Май няма да успеят.Настанете се удобно пред екраните .От понеделник започва филма.Всичко друго ще избледнее и всякакви дълбокомислени анализи и прогнози няма да имат никакво значение.
Дали в предстоящия филм, няма да има серия и за президента и неговия избор?
Навсякъде в Европа се убиват да вкарват корумпирани политици в панделата,
Последният пример е от Чехия.Дошло е време и за наши юнаци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениемисирко, ти продължаваш да доказваш, че си най-тъпото парче в този посредствен форум
Aма кое е това тъпо коле, би ли разказал?
И за сеоската кюстендилска слива ако може?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
колкото повече го асимилирам толкова става ясно ,че хода е супер ....
Нали затова Пеевски се държеше като гамен с ГЕРБ последните дни....доказваше какво ще стане с Зветанов....скоро...
Пеевски ще поднесе на тепсия главата на Цветанов и куп герберски величия а негативите ще обират турците ако не се справят с престъпността .....Освен това ДАНС ще отреже финансирането на ГЕРБ и контрабандата с цигари ще има решение....Е ще има преразпределение на нашите хора....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСохо, прави впечатление, че явно си накупил акции и си доста притеснен. Според мен ще има спад и той би бил повече от 10%, а за някои акции не изключвам и 30-40%. Паниката обаче е лош съветник, а и вярвам, че всяко чудо за 3 дни. Ако се окажа прав и наистина има спад, за мен това би била възможност за покупки на изгодни нива. След днешното гласуване се постарах да продам акции на разумни нива /къде успешно, къде не/ и в момента кеша е около 35%. При рязък спад просто ще допълвам и се надявам да ми стигнат. Грубо казано, на нива -20% от сегашните не бих продавал, та ако ще "Турско да стане"
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениене виждам нищо странно .......................... турци и комунисти в действие...
хак да ви е ..................... нали за тях гласувахте...Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениевсички имаха проблем с мобилните комуникации ::
странна работа, имаш обхват, а не можеш да избираш
хак да ви е ..................... нали за тях гласувахте...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеами то "турско" вече стана .................. от това повече какво очакваш?
Спете още, българи, спете и мърморете под носа си, че все нещо не ви е наред... 500 000 турци вече управляват 5 500 000 българи и са поставили свои хора на всички възлови места в държавата... а вие продължавайте да спите...
Какво да правим?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеГрубо казано, на нива -20% от сегашните не бих продавал, та ако ще "Турско да стане"
Спете още, българи, спете и мърморете под носа си, че все нещо не ви е наред... 500 000 турци вече управляват 5 500 000 българи и са поставили свои хора на всички възлови места в държавата... а вие продължавайте да спите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеКак виждате БФБ другата седмица? Ако махнат Пеевски до Понеделник сме ок но иначе ще поемем на юг. Спад от 5%- 10%?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
за мен пътя е един - БЪРЗО НОВА ДЕСНИЦА!
друг път няма!
П.П няма нужда да е нова, просто да е единна.
Коментар
-
дърта лисица е той, и след резила
който следва за столетницата,
ще предпочете да започне на чисто
/да излезе сух от водата/, така че нищо
чудно да поведе недоволните към нова формация ,
мейби "абеве"
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеГоце няма ли да надникне отнякъде най-после ... ще му се наложи да обединява рано или късно ...
Коментар
-
Пичове,
седя и си мисля... постановката за избора на Пеевски е меко казано провокация. Нормалният изход от ситуацията са предсрочни избори.. и като се замисли човек - кой има изгода изборите да са максимално скоро и бързо... единствено ДПС защо ли ... ами защото :
1) ГЕРБ ги разбутаха и ще им прекъснат пъпната връв с МВР = трудни манипулации в тяхна полза.
2. Десницата е в нокдаун и няма да се свести в следващите няколко месеца.
3. БСП губят не само 'случайни' гласоподаватели, но и свои заклети 'фенове' ... със страшна сила в последните часове.
4. Хората масово са отвратени от политическата система и на следващи избори като нищо избирателната активност ще е още по-слаба.
5. Волен се продаде за няколко милиона (може и десетки да са) и вече не е фактор...мисля, че неговите 'фенове' намалята с 30-50% в последните часове.
и какво остава - добре капитализираните структури на ДПС, които имат канали за купуване на роми. Турците и купените гласове не се влиаят от това, че синчагата на свинята майка станал шеф на ДАНС - за тях е важно да им купят тютюна и да имат по 50лв за кебапчета, ракия и торти.
накрая ще излезе, че ДПС целят да са втора политическа сила в най-лошия случай...
за мен пътя е един - БЪРЗО НОВА ДЕСНИЦА!
друг път няма!Last edited by bertram; 15.06.2013, 01:00.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение"Младежката организация на структурата на БСП в Берлин напуска партията в знак на протест срещу днешния избор на Делян Пеевски за председател на ДАНС."Yeah
Коментар
Коментар