IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Единственото обяснение за назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, което ми изглежда приемливо, е че той има сигурни доказателства против Борисов и Цветанов като организатори на контрабандата на цигари и други работи. Както и ще има воля и мотивация да извади тези доказателства, които да вкарат Бойко в затвора.
    Това не е невъзможно, ако е вярно че Пеевски седи зад приватизацията на БТХ. Щото се говори че фирмата, която охранява камионите с цигари за износ от завода до митницата се казва "Ипон". Нали знаете на кого. И че на полицията е забранено да проверява тези камиони.
    Ако е така, то ще знам защо съм ручал жабетата живи. И може дори да ми се сторят вкусни.
    Ако обаче не е така, то Станишев се е самоубил ритуално.
    И не се казва харакири, ами сепуку. Това за онези, които не са чели "Шогун".
    Виждате ли? Днес дори мога да се усмихвам, макар и трудно. Вчера и това не можех.
    Съгласен съм!
    Нека не забравяме че това са хората които разбиха Скайпа на чичо О
    -това са хората които издадоха книга срещу него,
    -това са хората, които обиколиха света за да заснемат някой имот,
    -това са хората които за 50стинки разлика в цената на един сироп събориха министър

СИГУРЕН съм че хипопотама не излиза ей така на светло, 100% има подслушани разговори и факти които да уличават ББ и Цв.Цв. в много неща и те със сигурност са много по-лоши от контрабанда със цигари!!!
    За да си го вкара така станишев му е показано нещо неоспоримо, което накрая ще ги направи герои. Още преди 3 седмици ДП бил казал на мадам В да изчака по късно за интервю защото предстояли събития - всичко е планирано така че тези момчета да излязат герои!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнение
      Пичове, фесовете са знаели какъв скандал ще предизвика назначението на тоя глиган. Затова са предвидили още по скандални действия, които да го реабилитират още в първите часове на мандата му. Очаквам медийно раздухани арести от понеделник, а може и довечера.
      Да трябва да свикваме, ще използвам твоя израз, ще имаме и Фес за премиер, Както и Циганин за президент.....

Очакваме сеира още от понеделник!

Коментар

• Мощна медийна кампания е в ход срещу правителството на Орешарски.
        Пускам телевизора навсякъде Герберски калинки ронят сълзи.
        Президента и той е активиран и той се прави на мъж.Бойко му е разрешил явно.
        Оредяващите герберски организиции и те са вдигнати на крак.
        На оръжие братя.
        Всички на барикадите.
        Да спасим Цецо И Боко от затвора.
        Да спасим парите на Боко.
        Да спасим 6 те апартамента на Цецко.

Коментар

• Пичове, фесовете са знаели какъв скандал ще предизвика назначението на тоя глиган. Затова са предвидили още по скандални действия, които да го реабилитират още в първите часове на мандата му. Очаквам медийно раздухани арести от понеделник, а може и довечера.
          Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
            най-хубавото на вчерашният ден-
            СЪБУЖДАНЕТО НА "ДЕСНИЯ" ЧОВЕК
            пп сега вече червенушковците трябва да треперят,
            защото техния край идва
            Къв десен човек, кви 5 лева... Това е едно клише за хората, който имат нужда да знаят Кое е правилно без да е нужно да мислят, без да е нужно да се напрягат, за да стигнат до тоя извод...... Кажи му на недостатъчно интелигентния че Дясното е правилно, кажи му че Комунистите са лоши и го прати да Зяе по площадите......

Света се е Запалил върви към Фискална пропаст или плува към Фискалната скала, в момента Политиката е Правилна или Неправилна, а не дясна или лява.... Престанете да живеете в миналия век!

Коментар

Единственото обяснение за назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, което ми изглежда приемливо, е че той има сигурни доказателства против Борисов и Цветанов като организатори на контрабандата на цигари и други работи. Както и ще има воля и мотивация да извади тези доказателства, които да вкарат Бойко в затвора.
              Това не е невъзможно, ако е вярно че Пеевски седи зад приватизацията на БТХ. Щото се говори че фирмата, която охранява камионите с цигари за износ от завода до митницата се казва "Ипон". Нали знаете на кого. И че на полицията е забранено да проверява тези камиони.
              Ако е така, то ще знам защо съм ручал жабетата живи. И може дори да ми се сторят вкусни.
              Виждате ли? Днес дори мога да се усмихвам, макар и трудно. Вчера и това не можех.
              И какво разбираш еднолично точно Пеевски да има доказателства, бре Гигов ... Доказателствата са си доказателства, ако изобщо ги има, то те са на разположение на прокуратурата, на ДАНС, по-скоро точно Пеевски би ги употребил неправомерно ...
              Yeah

Коментар

Гигов важно е котката да лови мишки, дали е черна или бяла, няма Значка... Става въпрос за СПЕШНО отвоюване на 1,5 млрд от контрабанда, освен това се вижда че това е част от логиката от началото на създаване на правителството досега.......

Разбира се че човека, който трябва да го направи, трябва да бъде луд...... Аз го приемам този избор, обичам да коментирам не хората, а ДЕЙСТВИЯТА на хората....

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
                  Чудех се кога ли БСП ще изчезне от политическата сцена. Това е началото на края.
                  Пилците се броят на есен.
                  Ако има резултати, ако има политици в затвора, ако бизнеса се освободи Пеевски не е проблем.Пък и той сам ще си отиде.

Коментар

• Единственото обяснение за назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, което ми изглежда приемливо, е че той има сигурни доказателства против Борисов и Цветанов като организатори на контрабандата на цигари и други работи. Както и ще има воля и мотивация да извади тези доказателства, които да вкарат Бойко в затвора.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• най-хубавото на вчерашният ден-
                      СЪБУЖДАНЕТО НА "ДЕСНИЯ" ЧОВЕК
                      пп сега вече червенушковците трябва да треперят,
                      защото техния край идва

Коментар

• http://www.svobodata.com/page.php?pid=11607&rid=6
                        Yeah

Коментар

• Чудя се какво има предвид Цветанов като казва, че ще бъдат изслушани с Цацаров от ЕК и там много неща ще се изяснят. Защо точно там трябва да се изясняват и какви правомощия има ЕК по отношение на главния ни прокурор, за да се очаква някакво решение от нея ... Нямам друго обяснение, освен да се държи настрана от "моята дума срещу неговата" и че след изборите не очаква чуваемост от новоназначените фигури, които трябва да приложат върховенството на закона.
                          Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Vampircho Разгледай мнение
                            Divide et impera!
                            Но ние сме си виновни....
                            Чудех се кога ли БСП ще изчезне от политическата сцена. Това е началото на края.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              Пичове,

седя и си мисля... постановката за избора на Пеевски е меко казано провокация. Нормалният изход от ситуацията са предсрочни избори.. и като се замисли човек - кой има изгода изборите да са максимално скоро и бързо... единствено ДПС защо ли ... ами защото :

1) ГЕРБ ги разбутаха и ще им прекъснат пъпната връв с МВР = трудни манипулации в тяхна полза.
                              2. Десницата е в нокдаун и няма да се свести в следващите няколко месеца.
                              3. БСП губят не само 'случайни' гласоподаватели, но и свои заклети 'фенове' ... със страшна сила в последните часове.
                              4. Хората масово са отвратени от политическата система и на следващи избори като нищо избирателната активност ще е още по-слаба.
                              5. Волен се продаде за няколко милиона (може и десетки да са) и вече не е фактор...мисля, че неговите 'фенове' намалята с 30-50% в последните часове.

и какво остава - добре капитализираните структури на ДПС, които имат канали за купуване на роми. Турците и купените гласове не се влиаят от това, че синчагата на свинята майка станал шеф на ДАНС - за тях е важно да им купят тютюна и да имат по 50лв за кебапчета, ракия и торти.

накрая ще излезе, че ДПС целят да са втора политическа сила в най-лошия случай...

за мен пътя е един - БЪРЗО НОВА ДЕСНИЦА!

друг път няма!
                              Divide et impera!
                              Но ние сме си виновни....

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
                                Цецко ползваше държавния репресивен апарат, като бащения.Изнудваше бизнеса яко, включително и Пеевски.Много народ му е набрал, за Пеевски да не говорим.Той е силно мотивиран за реванш.От понеделник започва шоуто и това се знае много добре.
                                Боко и Цвък ще бъдат главни герои.Завалиите правят отчаяни опити да се спре предстоящия филм на ужасите.Май няма да успеят.Настанете се удобно пред екраните .От понеделник започва филма.Всичко друго ще избледнее и всякакви дълбокомислени анализи и прогнози няма да имат никакво значение.
                                Дали в предстоящия филм, няма да има серия и за президента и неговия избор?
                                Навсякъде в Европа се убиват да вкарват корумпирани политици в панделата,
                                Последният пример е от Чехия.Дошло е време и за наши юнаци.
                                Така говориш ама тука говориме по скоро за реваншизъм. С това хипопотамче на поста БСП се опитва да удари с един куршум 2 заека. Първо да угоди на коалиционния си партньор ДПС и второ да сложат на поста човек, който е набрал много на Цветанов, така че да го унищожи. Сценария е ясен, само, че не са взели улицата предвид.

Коментар

Working...
                                X