IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Хайде ,малко от кухнята....
    ,..
    Принизяваш нещата до битово ниво, което е неадакватно.
    Спокойно могат да се справят с това ако желаят и без да слагат Пеевски в Данс.
    Играта е на много по високо ниво.
    Както каза Кадиев заранта по ТВ - въпрос на цивилизационен избор.
    Западните служби няма да оставят нещата така...вече дипломатично бе опровергана лъжата на Орешарски че избора на ДП е съгласуван с тях.
    Съгласувано май само с Путин...абе пут...и номера.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Единственото обяснение за назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, което ми изглежда приемливо, е че той има сигурни доказателства против Борисов и Цветанов като организатори на контрабандата на цигари и други работи. Както и ще има воля и мотивация да извади тези доказателства, които да вкарат Бойко в затвора.
      Това не е невъзможно, ако е вярно че Пеевски седи зад приватизацията на БТХ. Щото се говори че фирмата, която охранява камионите с цигари за износ от завода до митницата се казва "Ипон". Нали знаете на кого. И че на полицията е забранено да проверява тези камиони.
      Ако е така, то ще знам защо съм ручал жабетата живи. И може дори да ми се сторят вкусни.
      Гигов, и ти като Макс търсиш оправдания.
      Дори Пеевски да има информация, доказателства и т.н., не се правят така нещата. Каквото и да направи Пеевски, ще се смята за реваншизъм и ще създава от Борисов и Цветанов мъченици в лицето на избирателя. (едната мутра си връща на другата мутра)

Ако тези хора са вършели престъпления, трябва да бъдат вкарани в затвора от доказан експерт с кристална автобиография.

Толкова ли не са чели книжки другарите и депесарите....

Коментар

• Ако ГЕРБ са умни, още следващата седмица трябва да поискат вот на недоверие на правителството.
        Атака ще бъдат притиснати в ъгъла, както и свестните хора от БСП (тези 5-6 човека )

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Наистина си май от холивуд.
          Ако все пак успеят да се справят сега (което силно ме съмнява) - най късно зимата ги очаква такова цунами, каквото и в кошмарите си не са сънували.
          Вече са пътници.
          Хайде ,малко от кухнята....
          Рукадите в МВР в София бяха , Шефа на СДВР и Комисаря на Трето ... Симеонов.
          Помислих ,че са са гербери и за това...
          Причините бяха за кантрабандата на цигари на Женският пазар...
          От 10 дни там са полицай от друго РПУ...
          За това време и те успяха да влезат в схемите на циганите....

Орешарски може да уцелее от митинги, но без пари ....не!
          Така ,че защо Пеевскщи или Правителството....

Бюджета му разчита на милиард и половина от акциза на цигари и другата контрабанда на стоки и горива......
          Единственият човек който ще има интерес да убие цигарената мафия е Пеевски защото е свързан с Булгартабак ,всички други ще влязат в договорка ,защото парите са много....
          Разбира се е поел и политически задачи....
          Така ,че затова според мен е Пеевски...
          Митниците са корумпирани до безобразие...
          Ето един сценарии......на 70 % е истина...

Коментар

Не го подкрепям ,но не мисля първосигнално....
            Ако се справят с протестите ,тези дни ще управляват дълги години....
            :
            Наистина си май от холивуд.
            Ако все пак успеят да се справят сега (което силно ме съмнява) - най късно зимата ги очаква такова цунами, каквото и в кошмарите си не са сънували.
            Вече са пътници.

Коментар

• Първоначално изпратено от Chav Разгледай мнение
              Нещо си прекалил с холивудската продукция ми се струва
              Толкова съм гледал холивудските премиели ,колкото случайте в Белите Брези и Стрелбище ,когато се избиха 30 човека за да се преразпредели пазара на наркотици....
              А живите имат показания....

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                Ти верно ли както спомена някой подкрепяш назначението на Пеевски ?
                Да или не ?
                Не го подкрепям ,но не мисля първосигнално....
                Ако се справят с протестите ,тези дни ще управляват дълги години....

Първо решиха проблемите си с Атака ... ще държат парламента докато могат...
                нямат полза от избори наесен от Трите партии...
                Сега ще видим Атака как ще изкарат техните бригади.... ,вчера е имало опити за конфронтации но са били много ...
                Второ взеха властта в силовите структури без армията и ако се стигне до прилагане на сила има кой да заповяда това....
                Трето решават икономически интереси не само на Банкера ,но и на Чичо ОГИ и т.н....
                Четвърто- ще борят контрабандата на цигари на всяка цена...
                Пето ще борят политическия противник до затвора....

Коментар

Ако падне правителството ,следват избори есента и тогава ще има голяма колиция между БСП и ГЕРБ....пред зимата....
                  Това е ход Б с премиер различен от БорисоФ и Цветанов...
                  Това следва......
                  Или политическия протевник в затвора....за контрабанда ,анфетамини , парични каси....черна...
                  А за манипулатора Анон ,нека да застанат 3 човека с три чадъра на квадратин метър.... ,да не му влизам в глупостите на метража ,градинки ,храсти , мантинела и огради на полицията от двете страни...
                  Нещо си прекалил с холивудската продукция ми се струва

Коментар

• "Бизнесменът Младен Михалев – Маджо изненадващо се появи на последния прием в руското посолство. Основателят на силовата групировка СИК, който от години живее в Швейцария, е бил сред официалните гости на приема миналия вторник.На приема са били забелязани още членове на Конституционния съд, бизнесмени (сред които собственикът на АКБ "Форес" Николай Банев), лидерът на "Евророма" Цветелин Кънчев, председателят на "Атака" Волен Сидеров, експрезидент Георги Първанов, бившите НДСВ кадри Милен Велчев и Красимир Катев и др.
                    Присъствието на приема е първата светска проява, на която Маджо се появява от години насам. Бизнесменът предпочита да живее в Швейцария и дори наскоро обяви, че може да разпродаде имуществото си в България. Независимо от намеренията му огромното имение край “Симеоновско шосе” се поддържа винаги в готовност, в случай, че “шефът” реши да се прибере."

Коментар

Ако падне правителството ,следват избори есента и тогава ще има голяма колиция между БСП и ГЕРБ....пред зимата....
                      Това следва......
                      Или политическия протевник в затвора....за контрабанда ,анфетамини , парични каси....черна...
                      А за манипулатора Анон ,нека да застанат 3 човека с три чадъра на квадратин метър.... ,да не му влизам в глупостите на метража ,градинки ,храсти , мантинела и огради на полицията от двете страни...
                      Ти верно ли както спомена някой подкрепяш назначението на Пеевски ?
                      Да или не ?

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Тъпаци в защита на прасчо
                          Нооо всяко стадо си има мърша

Коментар

• Първоначално изпратено от Chav Разгледай мнение
                            Кадиев по Нова: В понеделник ще падне правителството.
                            Това следва......

Коментар

• Кадиев по Нова: В понеделник ще падне правителството.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                Съгласен съм!
                                Нека не забравяме че това са хората които разбиха Скайпа на чичо О
                                -това са хората които издадоха книга срещу него,
                                -това са хората, които обиколиха света за да заснемат някой имот,
                                -това са хората които за 50стинки разлика в цената на един сироп събориха министър

СИГУРЕН съм че хипопотама не излиза ей така на светло, 100% има подслушани разговори и факти които да уличават ББ и Цв.Цв. в много неща и те със сигурност са много по-лоши от контрабанда със цигари!!!
                                За да си го вкара така станишев му е показано нещо неоспоримо, което накрая ще ги направи герои. Още преди 3 седмици ДП бил казал на мадам В да изчака по късно за интервю защото предстояли събития - всичко е планирано така че тези момчета да излязат герои!!!
                                Да те подсетя преди няколко месеца медийния флагман, Уикенд какво пишеше за Станишев, КАКВО ли му е коствало да го преглътне.... Може Пеевски да е всякакъв, но не е крадец на Акциз и ДДС, както и не е трафикант на Амфети и кока.....

Битката с ОД беше брутална и жестока, през цялото време съм симпатизирал на Донев, Та пичове виждаме какъв жесток Боец ще се изправи срещу Боко и Цоко

Коментар

Working...
                                X