If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много интересно. Благодаря на съни. Най-сетне разбрах какво тукашните революционери са имали предвид под "пряка демокрация"
Подробно ще развия мнението си по-късно. Засега трябва да отбележа че става въпрос за левичарски анархистичен утопичен проект, който разбира се, никъде не е реализиран. Както всяка утопия
Искаме БСП Управата в Сибир там откъдето ни ги изпратиха!
Горките бесепоари, сега като изгониха Р.Овч. нямат вече икономист и са се вкопчили в орешарски - не си дават сметка, че той е много по-компроментиран, и със "седянката" като негова формулировка за учителската стачка, и с връзките си с мафията, заради което беше изгонен от СДС и т.н., и т.н.........боклук!
И ти си компрометиран ...
Ако се върнем назад в постовете писа, че си гласувал за БСП ,СДС преди десетина години а после обяви че роднините са ти били в затвора и лагери а гласуваш за комунисти и агитираш за милиционер комунистите от ГЕРБ...Абе цирк
Така беше. Орешарски дълго време беше финансов крадец.
Не мога да разбера защо викаш за ГЕРБ. Те също са бандити и комунисти както и БСПто
Не ме интересува как се казва Партията която Управлява.
Гласувам за тези които подържат ниска инфлация и наливат пари в икономиката. а не крадат като за Световно.
Станишев ми ги посочи и смятам да го послушам
Той не е съгласен с твърдението на Бойко Борисов, че нямало пари за социална политика. За първите три години от управлението си ГЕРБ похарчили със 17,752 млрд. лв. повече, отколкото Тройната коалиция за своите три години. „По харчене това правителство надмина Тройната коалиция", смята Станишев.
инфлация по години:
1996 БСП над 300% годишна инфлация.
1997 БСП 200% инфлация
2004 г НДСВ - 4%
2005 г БСП -6.5%
2006 г БСП - 6.5%
2007 г - БСП 12.5%
2008 г БСП -7.8%
2009 г ГЕРБ - 0.6%
2010 г ГЕРБ -4.5%
2011 г ГЕРБ -2.8%
2012г ГЕРБ - 3.4%
Като гледаш тези данни ти за кого би гласувал. БСП шайката ни е одрала 3 кожи през мандата си 37% инфлация ГЕРБ 1 кожа 11 % инфлация.
Виж какво ЧУНЧО,
Аз ще гласувам за Орешарски или за гражданска формция ....вече твърдо реших. Не за СДС....
Искахте от БСП да махнат Румен Петков , Румен Овчаров , Масларова ,Гагаузов , Пирински и т.н. .. махнаха ги..
Поискахте премиер който ще спазва финансова дисциплина ... получихте го..
Какво искате повече ...от тях...
Искаме БСП Управата в Сибир там откъдето ни ги изпратиха!
Горките бесепоари, сега като изгониха Р.Овч. нямат вече икономист и са се вкопчили в орешарски - не си дават сметка, че той е много по-компроментиран, и със "седянката" като негова формулировка за учителската стачка, и с връзките си с мафията, заради което беше изгонен от СДС и т.н., и т.н.........боклук!
“Същия г-н Орешарски,каза„Хайде да разтуряме седянката“когато учителите искаха повишение на заплатите.И оцеля.”
Виж какво ЧУНЧО,
Аз ще гласувам за Орешарски или за гражданска формция ....вече твърдо реших. Не за СДС....
Искахте от БСП да махнат Румен Петков , Румен Овчаров , Масларова ,Гагаузов , Пирински и т.н. .. махнаха ги..
Поискахте премиер който ще спазва финансова дисциплина ... получихте го..
Какво искате повече ...от тях...
Сега чувам идиоти който казазват защо ги махнаха ,защо Станишев не иска премиер...
Какво ми дава Кунева ... нищо ново..Даже и улицата не я припознава...
СДС няма да влезе в Парламента...
Атака и РЗС на лудите аз гласа няма да си дам...
ГЕРБ - ами четири години ако не сте видели какво направиха .. гласувайте..
Аз за циркаджии не гласувам...
Колко е прав бил Станишев ,че са циркаджии...
А за седянката е лаф на Даниел Вълчев ,но и това незнаеш.... Получавам по ниска пенсионна възраст и постоянна индексация на заплатата ...
Получават мойте родители по високи пенсии...
Майчинските и детските ще се увеличат...
Това е моят интерест...
Плоският данък ако го махнат ами съгласен ,да му мислят тези със заплати над 3 бона и доходи....Аз ще имам необлагаем минимум и пак ще ми се качи заплатата...
Така че питахте кой от средната класа ще гласува за комунистите ... Ами аз и мойте колеги и родители....и деца...Защото им прябва достъпно образование а не да се увеличават таксите всеки семестър...
Каквото съм писал преди две години Станишев сякаш чете този форум и направи всичко каквото съм предложил за да имат успех...
Сега Мира Радева направи активно мероприятие да види дали ще мине номера за социални нагласи за ГЕРБ около 30 процента .. Сега съм сигурен на 90 % че следващата седмица ще излезе проучване където ГЕРБ ще води между 3-5 процента и то ще се приеме за нормално...Така се готвят за приемане на фалшивициране на нагласите за победа на ГЕРБ....а истината е друга .. Около 20 -22 % с преднина на БСП...поради скрити гласове...
Плажа на Шкорпиловци. Идват всякакви. Цигани, руснаци, румънци, турци. Всякакви професии. От бебета до юнаци. Власти никакви. Никой никого не закача. Никой не краде. Животът ми е минал на този плаж. Физическо насилие не съм видял. Максималната агресия, която съм виждал са викане, псувни и заплахи, ама много рядко. Много по често се случва хората да си помагат. Колко му е като видиш къде някой си оставя парите да му ги вземеш докато се къпе или се разхожда. Кражби никакви. Поне аз не съм чул някой да се оплаква. Защо няма кражби. Защото крадците не са прости да крадат там където няма власти. Представям си какво би му се случило на крадец хванат да бърка за пари в нечия чужда торба. Кой ще го защити от народната любов, като няма корумпирани ченгета наблизо. Крадците навярно също си представят, и не крадат. Не може да съществува организирана престъпност, ако не съществува власт, която да я организира и пази от народната любов.
влязох...само да допълня, че в тази обща графа депозити, за която дава инфо БНБ Депозити на нефинансови предприятия, домакинства и НТООД
към НТООД - влизат и разни партийки, партии, преминали 1% при гласуването и ползващи се с държавните(!) пари за издръжка, сдружения и организации, ползващи държавни(!) пари като субсидии, разни кръгове, участвали в преактуването на
публично - държавна собственост в частна държавна и стигнали етапа - напълно частна и материализирана в пари....и т.н
За многоликото янусче - чунчо
БНБ, представя депозити на: Депозити на нефинансови предприятия, домакинства и НТООД
не че не може да предложи и инфо --само на физически лица (най-лесната работа), но не иска
Отделно, пак поднасяш едни данни, без да мислиш що за финансова и икономическа политика е водила партията ти, че да има такова нарастване...т.е., това го игнорираш
На всички - хубав ден
Кифле, бате, малко ти е мозъчето. Това са 12 милиона депозити. Има ли толкова фирми в БГ?????
Освен това фирмите не си държат до 1000 то лева в депозити а си имат разплащателни сметки. Фирмите когато имат свободни пари ги влагат в ресурси и активи с по голяма доходност.
На всеки комунист фирма , на всеки му според .... акъла!
Коментар