Първоначално изпратено от energetik
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМи то тъй като гледам и за тирания сте само двамата със Стамболов
В този момент ГЕРБ олицетворява тиранията и за това съм с тези, които НЯМА да се съюзят с ГЕРБ, каквото и да приказват форумните мишки.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеКунева най-вероятно ще мине бариерата, макар и трудно. И ДСБ може да я мине. Така че ето ти коалицията ГЕРБ-Кунева-ДСБ. И Атака вече изяви желание за коалиция с ГЕРБ при разни условия. ДПС най-вероятно няма да влязат в коалиция, но като начало може да подкрепят нов кабинет, ама без Бойко като премиер. Иначе много ще се изложат. А пък ГЕРБ ще иска на всяка цена Бойко...
А бе не знам. Трудна работа.
ДПС тръгва на избори с мотото "Никога вече Борисов премиер"Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеКакви 10-15 хиляди? Те нямат 10 човека, ти хиляди.
За сега са двамата с Манков. Даже нямат за шведска тройка!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнениеЕдно скромно предложение - преди да ни пробутваш това утопично менте що не пробвате първо с твои съидейници да си поживеете година-две в комуна, примерно в Шкорпиловци - ама да сте поне 10-15 000 души. Гарантирам ти, че в края на експеримента ще останете не повече от 1000 - останалите или ще се избият помежду си, или ще се разбягат, точно както хората винаги са го правили след поредния велик експеримент, прилаган от поредния велик мислител!
За сега са двамата с Манков. Даже нямат за шведска тройка!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
" http://www.youtube.com/watch?v=mllfiEc_6Wk "
Да де, поредния велик проект на поредния велик мислител - само дето никой не го е приложил още на практика, да му видим катастрофалните резултати - ама това е проза, детайли някакви си! Затова пък идеите са така прекрасни, нали?
Така де, ние като най-умни нека първи се набухаме в дълбокото и да експериментираме докато не остане жив човек в тази държава!
Пък другите народи понеже са тъпи ще си кютат с прогнилата представителна демокрация и омразния капитализъм, докато ние ударно градим Нов Обществен Ред!
Коментар
-
Та къде, викаш, практикуват пряка демокрация?
И понеже ми писна да повтаряме едно и също - идеята за пряка демокрация я разбрах, само ми се губи нещо примерът - успяла държава, която да прилага такъв тип управление - ама май няма такава, нали? Следователно ние пак ще експериментираме, пак ще откриваме топлата вода, пак ще се реем из облаците!
Едно скромно предложение - преди да ни пробутваш това утопично менте що не пробвате първо с твои съидейници да си поживеете година-две в комуна, примерно в Шкорпиловци - ама да сте поне 10-15 000 души. Гарантирам ти, че в края на експеримента ще останете не повече от 1000 - останалите или ще се избият помежду си, или ще се разбягат, точно както хората винаги са го правили след поредния велик експеримент, прилаган от поредния велик мислител!Last edited by energetik; 30.03.2013, 22:12.
Коментар
-
"...Спасението е в изритване на настоящия елит и управление на принципите на пряката демокрация..." рече Мечо!
Е, щом Мечо е казал най-вероятно ще да е така! Те и други велики мислители (цитирани по-долу) са предлагали сходни идеи с добре известен печален резултат, но този път ще е РАЗЛИЧНО, защото Мечо така казва.
Скъпи сънародници, ние явно не оценяваме нашия нов спасител и Велик Кормчия - Мечо!
Я бърже да му връчим властта, та той да спретне едно скоротечно прочистване от всякакви зловредни елементи и да установи най-накрая една истинска НАРОДНА ДЕМОКРАЦИЯ (абе тавтология си е, ама няма как, това е общоприетия термин!
А будалите от останалия цивилизован свят да гледат изумени и да се пукат от яд, че не са се сетили първи да извършат Великия Прелом!
Коментар
-
Представителната демокрация се различава от диктатурата единствено по това, че на 4 години веднъж се гласува.
Представителна демокрация е другото име на тиранията. Справка - последните 23 години. Комунизмът е първото име на тиранията. Справка - годините от 1944 до 1989. Общо комунизмът и представителната демокрация ги дължим на настоящия комунистическомутренски елит, така наречения червен дол дренки и техните бащи и дядовци. Спасението е в изритване на настоящия елит и управление на принципите на пряката демокрация.
Истинската демокрация е пряката демокрация.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнениеЕдна добавка, драги ми Мечо. Понеже в предишна наша "дискусия" ми излезе с този елементарен аргумент: "Ние НАРОДА и Вие ЕЛИТА", та да те питам: Кога и къде е имало общество без ЕЛИТ? Че те даже комунягите бързо бързо се отграничиха от масите и преградиха достъпа до властта! А бе вие - червени, анархисти и пр. - кога най-после ще разберете, че хората не могат да бъдат равни и винаги и навсякъде масите са били, са и ще бъдат управлявани от елити !!!
Съвсем друг е въпроса, че сегашния български политически и икономически елит е абсолютно несъстоятелен, води ни към катастрофа и трябва спешно да бъде подменен от НОВ ЕЛИТ !!!
Васил Левски
Аз бих изменил думите на апостола за да разберат и нервните защитници на статуквото, какво е имал предвид великия българин.
"Защо ви трябва елит, нали и сега си имате такъв"Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Относно: Ние НАРОДА и Вие ЕЛИТА
Една добавка, драги ми Мечо. Понеже в предишна наша "дискусия" ми излезе с този елементарен аргумент: "Ние НАРОДА и Вие ЕЛИТА", та да те питам: Кога и къде е имало общество без ЕЛИТ? Че те даже комунягите бързо бързо се отграничиха от масите и преградиха достъпа до властта! А бе вие - червени, анархисти и пр. - кога най-после ще разберете, че хората не могат да бъдат равни и винаги и навсякъде масите са били, са и ще бъдат управлявани от елити !!!
Съвсем друг е въпроса, че сегашния български политически и икономически елит е абсолютно несъстоятелен, води ни към катастрофа и трябва спешно да бъде подменен от НОВ ЕЛИТ !!!
Коментар
-
Дървените философи - по-далеч от властта !!!
"...нервни защитници на статуквото..."
Тука си улучил десетката! Пред алтернативата за анархия, народовластие (което си е ефемизъм за диктатура!) или комунизъм аз абсолютно предпочитам статуквото. Доста се краде у нас, но поне не сноват революционни тричленки с блеснал поглед да разкулачват и разстрелват класовия враг!
И не ми пробутвай високопарни философски схеми, защото най-отвратителните античовешки режими са ги измислили все блестящи болни мозъци - Ленин и Троцки са абсолютни гении (за Сталин може да се поспори. Но без съмнение рекордьор е Пол Пот - този за 4 години е успял да унищожи 1/4 от собствения си народ - между другото той просто е прилагал на практика светлите си идеи за безкласово аграрно общество - идеи с които блестящо е защитил докторат в Парижката Сорбона!
Та така, идеите винаги са много чудесни, ама все нещо пречи да се реализират ПРАВИЛНО - ту мръсните империалисти, ту врага с партиен билет, ту някоя неосъзнала се прослойка, която разбира се подлежи на съответното унищожение
Аман от гениални теоретици - та за това пак казвам, остави абстрактните спорове и ми дай конкретен пример за преуспяло анархистично общество в съвременните условия!Last edited by energetik; 30.03.2013, 21:13.
Коментар
-
http://www.segabg.com/article.php?id...yg1C0.facebook
08:06 Обявената война от Северна на Южна Корея била грешка в превода обновена
07:51 Едрите вложители в Bank of Cyprus може да загубят 60% от парите си обновена
Кипърски медии публикуват списъци на политици и фирми, чиито кредити са опрощавани
05:47 Във Франция късметлия спечели 132 486 744 евро от лотария
АНКЕТА
Смятате ли, че данъкът върху доходите трябва да стане прогресивен?
Да, над 3100 лв. на месец да се облагат с 20%
Не, нека си остане 10%
Нямам мнение, безработен съм
Резултати
Следвайте СЕГА в
Преводач
iTranslate4.eu
СТАТИСТИКИ
Общо 151,509,207
Активни 707
Страници 67,434
За един ден 235,726
НАБЛЮДАТЕЛ
Цветанов падна в капана на собствената си полицейщина
С мегаскандала за подслушване главният прокурор получи отличен шанс да докаже, че не е марионетка на предишната власт
Лондон се оплете с новите си планове за имиграцията
Министрите обмислят да ограничат достъпа до обществени услуги за чужденците от ЕС, но откриха междувременно, че съществуващите правила са вече доста затегнати
Европейският съюз е новата посткомунистическа утопия
Всяка илюзия храни известно време елита, после достига границата си и завършва с имплозия, а разпадът винаги е на гърба на гражданите, твърди кинорежисьорът Сергей Лозница
КОЛУМНИСТИ
БЛОГ
Калин Донков
Шанс? Да видим...
Димитри Иванов
Горящите хора
Бойко Ламбовски
Студентите, Стоичков и Еклезиаст
Димитър Денков
Конкретика и абстрактика 2020: санирани панелки – надали; трето поколение неграмотни – сигурно
Емил Хърсев, д-р ик.
Кипърски капан
bTv
Нова
БНТ
НАБЛЮДАТЕЛ
Цветанов падна в капана на собствената си полицейщина
С мегаскандала за подслушване главният прокурор получи отличен шанс да докаже, че не е марионетка на предишната власт
ПЕТЪР ПЕТРОВ
Христо Комарницки
------
Ако има нещо със сигурност вярно, то е, че в мегаскандала с подслушването, който гръмна завчера, няма добри и лоши. Единствените, които могат да спечелят нещо от историята и дори да излязат "целите в бяло" от нея, са главният прокурор Сотир Цацаров и подчинените му. Те имат невероятния шанс най-после да накажат полицейщината - от кукловодите до изпълнителите.
Коментар
Коментар