IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    Продължавам да държа на тезата си че Пеевски и Василев са предния отряд на една варненска група, която притежава и НАШИЯ сайт!
    Няма как да си бил в пристанище Варна и да не си се докоснал до тим
    Няма как да си работил в ЦКБ без да си се докоснал до тим
    Няма как да купиш половин България(БТК, Булгартабак, Техномаркет, НУРТС и т.н.) без съгласието на тим!

"Те" показаха че са много по-умни с политическите си игрички от Боко Тиквата, като го направиха смешен в парламента. И не вярвам че днес са свалили картите, има нещо друго което още не виждаме.... твърде е рано за да играят Ва Банк!!!

Тони, мойте уважения към теб, обаче тук си в голяма грешка.

Коментар

• "Младежката организация на структурата на БСП в Берлин напуска партията в знак на протест срещу днешния избор на Делян Пеевски за председател на ДАНС."

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
        Искаш ли на ЛС да си разменим координатите
        mr_crash@iname.com

Коментар

• Сега всички мутри, дето се бяха изпокрили ще се появят преродени.

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik
            Все съм си мислил, че Станишев и Доган са по-печени, обаче сега се набутаха между шамарите по най-идиотски начин. Възможно е всичко да оттече след два три дни, макар че най-вероятно ще оттеглят Пеевски но това е невероятен автогол, и за какво е цялата работа? Какъв беше проблема да сложат някой удобен послушко в ДАНС? Защо трябваше да е свинята-син?
            Станишев в момента звучи като абсолютен камикадзе по БТВ. Според мен абсолютно си дава сметка, че го чакат черни дни, и не само в Бг. Няма начин да не е знаел какво ще стане, но явно от ДПС са запънали като за последно - интересно защо ли? Нови избори ли искат, Станишев ли искат да катурнат или има нещо трето?

плюс едно
            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
              Ти си тъпо КОПЕЛЕ и такова ще умреш!
              Щото няма да има кой да те погребе.
              АМИН!
              Искаш ли на ЛС да си разменим координатите

Коментар

• Абе хора, един месец мина от изборите ! Само месец!!! На маймуни ни ли ни правят пак! А вие как виждате тази турско-червена пасмина да ни управлява цели 4 години?! Абсурд !
                http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                  И защо така бе Агънце, жално милно блееш, А.... Като за начало си отговори на този въпрос.......... Недей да виеш на трупа на БСП, ами вий на трупа на Герп... Колко повече слушам герперския вой, толкова повече съм убеден в правилността на назначението

Държавата е в кома и за да се изправи се нуждае от шок...... При тая омраза на улицата, Делянчо има пълния комфорт да работи............ Аз съм го писал, преди няколко месеца, КАКВО е решението на проблема....... Държавата се намира в прегръдката на Мафията, Мафията е ГЕРП, Решението е единствено, Събиране на приходите от контрабандата или около 1,5 млрд., ТОВА Е НАЙ-СИЛНАТА СПЕШНА МЯРКА, за целта....... 1. Назначават се млади, смели и мотивирани момчета, които да си сложат главата в торбата на ръководни позиции в ДАНС, НАП, МИТНИЦИ 2. Назначава им се безкомпромисна охрана, в това число и на роднините по права и съребрена линия 3. Ако това са правилните хора, то ще видим политици в затвора и ще може държавата да ОЦЕЛЕЕ
                  Ти си тъпо КОПЕЛЕ и такова ще умреш!
                  Щото няма да има кой да те погребе.
                  АМИН!

Коментар

• Първоначално изпратено от Chav Разгледай мнение
                    Мен пък повече ми хареса на жена му, без майтап
                    За това говорех:

Коментар

• Всички служби, които са ни натрапени отвън аут ! Ще си правим гаргара с тях до 101 и обратно, може и конкурси на селските идиоти да организирамеи най отявления ще го сложим да ги отглави.Толкова ли не ви е ясно, че отвън се подават глупави разпореждания и включително за изграждане на структури, които дублират наши добре работещи, които не можем да сложим под светлината на прожекторите и да участват в представленията им.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Засега ми харесва адекватната реакция на Плевнелиев.
                        Гледах го по Панорама.
                        Мен пък повече ми хареса на жена му, без майтап

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                          Всичко, което се случва в нашата мила родина е подигравка...
                          Засега ми харесва адекватната реакция на Плевнелиев.
                          Гледах го по Панорама.

Коментар

• Всичко, което се случва в нашата мила родина е подигравка...
                            Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• "В няколко града в страната имаше малобройни протести срещу избора на Делян Пеевски за председател на ДАНС."

http://tv7.bg/news/politics/9768798.html

Телевизията на народа tv7 обективна

Коментар

• Може да е демонстрация на задкулисна сила. Показват, че могат да назначат на всеки идиот, включително и такъв, който населението не подкрепя на 99.9%, на който и да е пост в държавата, включително и толкова отговорен. Това голяма демонстрация на сила.

Коментар

Working...
                                X