IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
    Анон, прав си, хората сме много различни - умни и глупави, мързеливи и работливи, достойни и подлеци, тънки и дебели, черни, жълти, бели и омесени. Расата със сигурност играе някаква роля, но в социален и културен, а не в биологически план(както твърдят нацистите и техните съвременни последователи). Аз например съм бял, но това изобщо не ме прави по-качествен или по-ценен в сравнение с някой колега от Корея или ЮАР, който ще ме изяде с парцалите в професионален и личностен план.
    Аз нямам проблем с расите. Да, не ме кефят жълтите жени, защото имат много къси крака спрямо торса, но това не ми е проблем. Просто не ме кефят за секс и това е. Черните пък стават докъм 20-та си година и след това също не стават, а и имат много черни гънки по тялото.

Доколкото мернах, в спора ви с ВМанков се засегна антисемитизма. Виж, с това имам проблем. И не от времето на Хитлер, а от настоящето. Да, Хитлер е избил много евреи, но също така поляци, руснаци и т.н. Но само евреите вече над 70 години събират плодовете от това тяхно унищожение. Колкото и цинично да звучи.
    Last edited by anon6706; 07.03.2013, 19:34.

Коментар

• Расовите теории прекалено се демонизират, а войни и изтребления могат да се водят и под друг пряпорец.
      Жълтите имат по- голяма предпоставка към хазарт. Алцхаймер принадлежи на белите.

Коментар

Манков, каква е разликата между расите бе човек? И какво разбираш под раса, че има доста вариации по темата! Аз например считам (ако ти вляза в терминологията ) че най-висшата раса са японците - че кой може да се мери с тях? Над 3000 години държавност, умопомрачителна култура, икономическо чудо (на 2 пъти за 100 години), могъщи войни - виж какво направиха 1905 и 1940-41! А сега кажи че са малоценни и че ние (или примерно норвежците) ги превъзхождаме!
        Проблемът знаеш ли какъв е? Че расизма предполага универсално, константно неравенство между "расите" или човешките групи, а историята ясно показва че това не е така. В един период едни народи дърпат напред, в друг период - други. Но това не се дължи на расовите им характеристики, на някакви "вродени " природни дадености, а на обществени отношения и организация! Затова много по-смислен е разговора за ЦИВИЛИЗАЦИИ, а не за раси!
        Не японците, китайците! В Европа Англия и континента.

Коментар

• Анон, прав си, хората сме много различни - умни и глупави, мързеливи и работливи, достойни и подлеци, тънки и дебели, черни, жълти, бели и омесени. Расата със сигурност играе някаква роля, но в социален и културен, а не в биологически план(както твърдят нацистите и техните съвременни последователи). Аз например съм бял, но това изобщо не ме прави по-качествен или по-ценен в сравнение с някой колега от Корея или ЮАР, който ще ме изяде с парцалите в професионален и личностен план.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Еееее, ти с твоето мръсно съзнание Кой ще ти ползва такава гумичка, с която си е играла котка.
            Зависи от котката. Има "котки", които не само ще си играят с гумичката, ами могат и да я ползват.
            Питай Мечобиков....

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              И пак се наложи да ходиш до аптеката, нали?
              Еееее, ти с твоето мръсно съзнание Кой ще ти ползва такава гумичка, с която си е играла котка.

Коментар

Манков, каква е разликата между расите бе човек?
                Енергетик, това изречение съдържа оксиморон, в смисъла на който го задаваш.

Правилно е да попиташ: Каква е разликата между хората. Самата дума "раса" вкарва в изречението смисъл на разлика.

И наистина има разлика между расите. Хората не сме еднакви и слава Богу. Иначе всички щяхме да сме севернокорейци.

П.П. А и нямаше да има хубавици от смесени бракове по Латинска Америка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Като се замисля, как моят котарак вчера отмъкна и скри една гумичка която адски много ми трябваше.... Не знам
                  И пак се наложи да ходиш до аптеката, нали?
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    П.П. Все едно да спорим кой представител на семейство котки е най-качествен.
                    Като се замисля, как моят котарак вчера отмъкна и скри една гумичка която адски много ми трябваше.... Не знам

Коментар

• Още един хит
                      http://vbox7.com/play:7bb771d73a
                      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение

Който скъса синджиря, той е най качествен !!!
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Манков, каква е разликата между расите бе човек? И какво разбираш под раса, че има доста вариации по темата! Аз например считам (ако ти вляза в терминологията ) че най-висшата раса са японците - че кой може да се мери с тях? Над 3000 години държавност, умопомрачителна култура, икономическо чудо (на 2 пъти за 100 години), могъщи войни - виж какво направиха 1905 и 1940-41! А сега кажи че са малоценни и че ние (или примерно норвежците) ги превъзхождаме!
                          Проблемът знаеш ли какъв е? Че расизма предполага универсално, константно неравенство между "расите" или човешките групи, а историята ясно показва че това не е така. В един период едни народи дърпат напред, в друг период - други. Но това не се дължи на расовите им характеристики, на някакви "вродени " природни дадености, а на обществени отношения и организация! Затова много по-смислен е разговора за ЦИВИЛИЗАЦИИ, а не за раси!

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AvJyjifoKHs#!
                            Парчето има страхотен потенциал, направо съм шашнат!
                            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Но да ми се казва че черния (разбирай всички чернокожи, без изключение) е получовек,
                              Ходи се надбягвай с чернокож и пак ще си говорим. На някои Бог е дал, но е и взел.
                              Извод - няма супер раса. Всичко зависи от това, дали трябва да се хване заек (храна) или да се конструира совалка (да се изхарчат едни пари).

Last edited by anon6706; 07.03.2013, 19:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                                Типичен еврейски номер - на въпрос отговаря с въпрос.
                                Толкова вицове има за това

Добре, ще ти отговоря, не съм еврейче все пак:

Като начало:
                                Хубавото на расизма е, че показва наистина разликите между расите.
                                Хубавото на юдофобството е, че показва наистина вредата на ционистско-еврейската световна мрежа.
                                Хм, това не го ли е казал Хитлер?

Коментар

Working...
                                X