IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "... Аз съм българин и ти си мой враг, независимо за какъв се обявяваш. Понеже действаш антибългарски...."

Всичката Мара втасала, цъфнахме и вързахме, та започнахме да ставаме врагове и за тези простотии с расизма и световната конспирация!!! Тъжно Манков, тъжно. То не бяха герберите, червените, сините, демократите, богатите ....
    Я дай един списък с враговете, та да видим ще остане ли поне още един истински българин освен В. Манков!

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
      Уважение за мнението и мотивирането.

Но... човек не се определя само с умствените си способности.
      Не! Човекът е извън ума, иначе и компютърът е човек.

Забележи, citizen_bg, че няма евреи:
      -- учители в началното образование;
      -- алкохолици;
      -- душевноболни;
      -- жертви за хората.
      И некои други, но горните липси са доказани.

А какво означават те? - означават, че евреите нямат душа. И че са твърде далеч от понятието "човек".

Да ти цитирам ли стотици мнения на световно известни писатели?
      Хи, хи! И кои според теб преподават в началните училища в Израел? А евреинът Христос за кого се е жертвал? Май за евреите. Ама те като не са човеци и нямат душа, за кого тогава?
      Last edited by diletant; 07.03.2013, 21:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
        Манков, не си губи времето с Лин и прочее слабаци - давай направо от извора - Мита за 20 век, Алфред Розенберг. Ама там има малко неприятни неща за нас, славяните, та затова нашите пишман националисти решили че ще да сме хуни!
        И щом аз съм еврейче ти вероятно ще да си Хун!
        Хуни първоначално е било името на конкретна група племена от монголоидните, а по-късно нарицателно с което наричали и всички дето съвместно с истинските хуни са тероризирали Римската империя.

Коментар

Манков, не си губи времето с Лин и прочее слабаци
          Няма да те оставя да лъжеш хората.
          Публикацията на Richard Lynn е 100% научна - казвам ти го като научен работник.

Оди, еврейче, улево, при вашите мръсни нечовешки същества.
          Тук, сред хората, нема да успееш.

-----------------------
          Знаеш ли къде ви е първата голема липса на вас, евреите? - немате никакво понятие от чувство за мярка.

Коментар

• Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнение
            Тук не съм съгласен и не защото имам нещо общо с евреите. Не ги долюбвам, защото са сред най-шовинистичните етноси и винаги с демонстрирали крайна нетърпимост към другите. Винаги, когато са можели, са унищожавали физически конкурентните им племена.
            Например - "Стария завет/Четвърта книга Моисеева":
            "И каза Господ на Моисея: не бой се от него, защото Аз ще предам в ръцете ти него и целия му народ и цялата му земя, и ще постъпиш с него, както постъпи с аморейския цар Сихона, който живееше в Есевон.
            И те поразиха него и синовете му и целия му народ, тъй че ни един не остана (жив); и завладяха земята му."

Не може да им се отрече обаче желанието за самосъхранение като народ и факта, че са оцелели 2 хил. години без собствена държава, и са извъртяли така работата, че я основаха наново и че сега въртят света на пръста си. Имат изключителни постижения не само във финансите, а и различни сфери на науката, културата.
            Това за мен си е пак е потвърждение на теорията за расовите/етническите различия.
            Уважение за мнението и мотивирането.

Но... човек не се определя само с умствените си способности.
            Не! Човекът е извън ума, иначе и компютърът е човек.

Забележи, citizen_bg, че няма евреи:
            -- учители в началното образование;
            -- алкохолици;
            -- душевноболни;
            -- жертви за хората.
            И некои други, но горните липси са доказани.

А какво означават те? - означават, че евреите нямат душа. И че са твърде далеч от понятието "човек".

Да ти цитирам ли стотици мнения на световно известни писатели?

Коментар

• Манков, не си губи времето с Лин и прочее слабаци - давай направо от извора - Мита за 20 век, Алфред Розенберг. Ама там има малко неприятни неща за нас, славяните, та затова нашите пишман националисти решили че ще да сме хуни!
              И щом аз съм еврейче ти вероятно ще да си Хун!

Коментар

, Чакай бе Манков, Кога станах и аз еврейче, че не разбрах ? Това не беше ли националност, религия и пр? Щото аз от 38 години си мислех че съм Българин! Или е достатъчно да заявиш, че не си расист и автоматично си сменяш националността? Ми ти в такъв случай какъв ще да си - германец, швед, кениец?
                Не те знам какъв си, но действаш като жълто еврейче.

Аз съм българин и ти си мой враг, независимо за какъв се обявяваш. Понеже действаш антибългарски.

-------------------
                Кажи ми - кое е лошото в педофилията?

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                  Нема как, еврейче - и вие спадате към нисшите раси на животните.
                  Тук не съм съгласен и не защото имам нещо общо с евреите. Не ги долюбвам, защото са сред най-шовинистичните етноси и винаги са демонстрирали крайна нетърпимост към другите. Винаги, когато са можели, са унищожавали физически конкурентните им племена.
                  Например - "Стария завет/Четвърта книга Моисеева":
                  "И каза Господ на Моисея: не бой се от него, защото Аз ще предам в ръцете ти него и целия му народ и цялата му земя, и ще постъпиш с него, както постъпи с аморейския цар Сихона, който живееше в Есевон.
                  И те поразиха него и синовете му и целия му народ, тъй че ни един не остана (жив); и завладяха земята му."

Не може да им се отрече обаче желанието за самосъхранение като народ и факта, че са оцелели 2 хил. години без собствена държава, и са извъртяли така работата, че я основаха наново и че сега въртят света на пръста си. Имат изключителни постижения не само във финансите, а и различни сфери на науката, културата.
                  Това за мен си е пак е потвърждение на теорията за расовите/етническите различия.
                  Last edited by citizen_bg; 07.03.2013, 20:54.

Коментар

• , Чакай бе Манков, Кога станах и аз еврейче, че не разбрах ? Това не беше ли националност, религия и пр? Щото аз от 38 години си мислех че съм Българин! Или е достатъчно да заявиш, че не си расист и автоматично си сменяш националността? Ми ти в такъв случай какъв ще да си - германец, швед, кениец?

Коментар

• Има официално делене на народите (условно раси) на:
                      1.съзидателни
                      2.войнстващи
                      3.паразитиращи

Няма да казвам кои народи към кои групи се числят, за да не бъда обвинена.

Коментар

Манков, каква е разликата между расите бе човек? И какво разбираш под раса, че има доста вариации по темата!

Затова много по-смислен е разговора за ЦИВИЛИЗАЦИИ, а не за раси!
                        Виж какво казва науката за расите - бяла, черна, жълта:
                        http://www.velesova-sloboda.org/antr...elligence.html

Науката определено казва, че има нисши раси и че има висша раса.

Нема как, еврейче - и вие спадате към нисшите раси на животните.

Висшата раса на хората е бялата, според науката.

Коментар

Проблемът знаеш ли какъв е? Че расизма предполага универсално, константно неравенство между "расите" или човешките групи, а историята ясно показва че това не е така. В един период едни народи дърпат напред, в друг период - други. Но това не се дължи на расовите им характеристики, на някакви "вродени " природни дадености, а на обществени отношения и организация! Затова много по-смислен е разговора за ЦИВИЛИЗАЦИИ, а не за раси!
                          А тези обществени отношения и организация да не идват наготово свише?
                          Май отричаш личните качества и наследяването им, формирането на етноси с характерни и преобладаващи черти. Едни се с чувство за колективност, други с индивидуалисти, някои приемат с желание и се учат от чуждата култура, търпими са към други етноси, други могат да изкарат с хилядолетия на една степен на развитие и са враждебни към всичко чуждо. Тези качества са се формирали и закрепили под влияние на различните външни фактори, а със събирането на индивидите в групи са се селектирали и в широк кръг. Цивилизациите са се формирали от етноси(раси) и в непрекъснати конфликти с други именно на расов признак в началото. Смесването на расите може и да изравни различията, но не виждам отделните групи да горят от въодушевление. Расизмът си е вродено чувство и не е характерно само за "белите".
                          За справка за расовите различия - Б.Б. Ще ти обясни, че ако искаш едни характерни преобладаващи черти и очакваш да се върши определена работа не развъждаш помияри, а българско овчарско куче да речем.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                            А може ли Камата служебен президент?
                            Може той е достатъчно Ентилигентен цървул.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                              А може ли Камата служебен президент?
                              И черната Златка вице.

Полиглот и географка, страхотна комбинация.

Коментар

• А може ли Камата служебен президент?
                                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Working...
                                X