IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ДА БЛАГОДАРИМ НА ГЕРБ ЗА БЕДНОСТТА И МИЗЕРИЯТА

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Прав е човекът. А политическата обстановка ни я спуснаха от ЕС и УСА. $22

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Вихърчо, я виж Кир какво казва!

http://www.dnevnik.bg/sviat/2013/03/..._pristigna_za/

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Фашисзоиден расизъм, какви да са?
            Ами не са !!! И не юркай, ако обичаш, модераторите !!!
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• http://www.glasove.com/tsvetanov-hvu...jE8AM.facebook

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Първо е редно да разбереш КАКВИ са идеите на Манков и след това да задаваш подобен въпрос.
                  Фашисзоиден расизъм, какви да са?
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                    Чест и почитания Манков, ти определено си от висшата раса, а аз отивам да се срамувам в ъгъла

Ама все пак ми е любопитно - Мечо, ти как се отнасяш към идеите на Манков?
                    Първо е редно да разбереш КАКВИ са идеите на Манков и след това да задаваш подобен въпрос.
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• vmankov, вместо да плюем евреите, що не вземем да приемем юдаизма? Виж какви хубави разбирания имат за държавата според Старият завет:
                      "кога преминете отвъд Иордан в Ханаанската земя,
                      52. прогонете отпред себе си всички жители на оная земя и изтребете всичките им изображения, и всичките леяни идоли изтребете и всичките им оброчища разорете;
                      53. и завладейте земята и заселете се в нея, защото Аз ви давам тая земя да я владеете;
                      54. и поделете земята с жребие на дялове между вашите племена: на многобройните дайте по-голям дял, а на малобройните дайте по-малък дял; къде комуто излезе жребието, там да бъде и делът; вземете си дялове според колената на отците си.
                      55. Ако ли не прогоните отпред себе си жителите на земята, то останалите от тях ще бъдат тръни в очите ви и бодили в хълбоците ви и ще ви притесняват в земята, дето ще живеете,"
                      Само сме се прецакали с това християнство.
                      Last edited by citizen_bg; 07.03.2013, 21:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                        Не говоря за държавата Израел, където сте се събрали все недохора.

Говоря за света на хората - там няма начални учители от вас, евреите.
                        Провери, виж.
                        Както и няма евреи-алкохолици, евреи-душевноболни, евреи-саможертви.
                        А защо няма? - защото двукраките, владеещи език евреи, както и цигани - все още не са хора заради тези си умения.
                        Хората са хора заради друго, и вие няма да го разберете никога.

Вие го мразите и в черния си дроб, ама сега ми правиш номерца, недочовече.
                        Този ваш сгрешил проповедник не се е жертвал, а вие, еврейчетата, сте го жертвали.

А християнството започва от Савл/Павел.

Оди улево, еврейче.
                        Хи, хи! То аз не съм еврейче, ама карай, като си решил така. А начални учители по света няма евреи, те са в университетите. Няма и алкохолици и душевноболни - те са си наред, за разлика от теб и бикомечов. Да ти кажа, аз съм кръстен и не мразя Христос. А ти не си християнин, защото мразиш другите и не прощаваш.
                        Хи, хи! Вихърчо Шикългруберов!

ПП И какво значи да "ода улево"?

Коментар

• Чест и почитания Манков, ти определено си от висшата раса, а аз отивам да се срамувам в ъгъла

Ама все пак ми е любопитно - Мечо, ти как се отнасяш към идеите на Манков?

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                            Хи, хи! И кои според теб преподават в началните училища в Израел? А евреинът Христос за кого се е жертвал? Май за евреите. Ама те като не са човеци и нямат душа, за кого тогава?
                            Не говоря за държавата Израел, където сте се събрали все недохора.

Говоря за света на хората - там няма начални учители от вас, евреите.
                            Провери, виж.
                            Както и няма евреи-алкохолици, евреи-душевноболни, евреи-саможертви.
                            А защо няма? - защото двукраките, владеещи език евреи, както и цигани - все още не са хора заради тези си умения.
                            Хората са хора заради друго, и вие няма да го разберете никога.

А евреинът Христос за кого се е жертвал? Май за евреите.
                            Вие го мразите и в черния си дроб, ама сега ми правиш номерца, недочовече.
                            Този ваш сгрешил проповедник не се е жертвал, а вие, еврейчетата, сте го жертвали.

А християнството започва от Савл/Павел.

Оди улево, еврейче.
                            Last edited by vmankov; 07.03.2013, 21:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                              Но... човек не се определя само с умствените си способности.
                              Не! Човекът е извън ума, иначе и компютърът е човек.
                              Мисля че религията ги е направила това което са. Не трябва да се подценява ролята и. Ако народът е тялото, то религията е душата и тук важи приказката за здравото тяло и здравия дух и обратното.

Коментар

• Тая терминология в стил "Кулак - народен враг" навява мили спомени за едно славно време ...
                                Та се сетих за есенцията на човеколюбивата комунистическа идеология, мисля че е от Р. Ралин ама не съм сигурен.

"ЧОВЕК ЗА ЧОВЕКА Е БРАТ, РАЗБРА ЛИ БЕ ГАД!"

Коментар

Working...
                                X