IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Не казваше ли ти, че протестите вече са спрели ???
    И то преди морето от протести предната неделя ???
    А Мечо, ако си забравил каза, че протестите не само няма да спрат, ами ще ескалират.
    Е, какво стана ???

Не ми отговаряй. Въпросът е реторичен. Пък ако нямаш памет и си забравил, гледай утре какво ще стане. Лъвът скъса синджиря и всеки, който не го е разбрал, не разбира и бъкел от политически анализ.
    Не съм казал, че са спрели. Казах че затихват. И то се вижда. В София излизат стотина и се мотат като мухи без глави. Във Варна очевидно намаляват. И утре ще видим. Впрочем "протестантите" изобщо нямат идея против кого или против какво протестират. Такова нещо като "протестираме против всичко" НЯМА.
    Щом милион и половина София изкарва само 150 души за каква "народна воля" може изобщо да се говори? Та те нямат и една хилядна! 0.1 процента....
    Ама тези, като тебе дето седят на гъза си пред компа са доста. И дрънкат небивалици. Що не вземеш поне веднъж да отидеш на протест. Щото миналата неделя ТИ беше пред компа, а не на протеста.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• http://fakti.bg/krimi/60620--maj-vle...li-predverieto

И тежка техника се включва

Коментар

Това дето съм го маркирал червено разваля иначе хубавия пост.

1. Интелигенцията е на улицата бре !!!
        2. Няма абселутно никво, ама повтарям и потретям биля НИКВО значение как политиците възприемат протеста, защото вече не командват те !!!
        3. Вече командва протеста !!!
        Не виждам още нито едно от тези неща, които си изброил (освен отделни личности по т.1), ама хайде да видим утре.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Добре си стоеше в темата "30+". Тук обаче си малко смешен. Нищо лично.
          Иначе си ми симпатичен, ама политиката не ти е силна страна.
          Не казваше ли ти, че протестите вече са спрели ???
          И то преди морето от протести предната неделя ???
          А Мечо, ако си забравил каза, че протестите не само няма да спрат, ами ще ескалират.
          Е, какво стана ???

Не ми отговаряй. Въпросът е реторичен. Пък ако нямаш памет и си забравил, гледай утре какво ще стане. Лъвът скъса синджиря и всеки, който не го е разбрал, не разбира и бъкел от политически анализ.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

,
            Казах ти, не ти е мястото в тази тема. Ако разбираше от политика нямаше да дуднеш за партии. Партиите загубиха доверие бре. ПРОТЕСТАСНТИТЕ диктуват сега дневния ред.
            Добре си стоеше в темата "30+". Тук обаче си малко смешен. Нищо лично.
            Иначе си ми симпатичен, ама политиката не ти е силна страна.

Коментар

• Правителството в оставка натовари с над 350 млн. лв. следващия кабинет
              Наддоговорените водни проекти по програма “Околна среда” ще са за сметка на бюджета

Това което прави герберския кабинет е чисто и просто подривна акция против следващия кабинет. За това първата работа на служебния кабинет трябва да е отмяна на всички решения на сегашния, взети след оставката. На всички. И след това да се мисли кои да се вземат повторно. Така ще се ограничи диверсията на антибългарската герберска клика.
              Също и новият парламент трябва да отмени всичко, което е прието след оставката. Закони, решения и т.н. Трябва да се оставят само тези решения, ратификации и прочее, които засягат пряко външната политика.
              Ето Мечо. Аз също съм улицата. Искам това!
              Само дето ще излезе че "улицата" са към 10-12 милиона българи. Отделно циганите...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Честити ви премиер С. Безуханова и Колчев математика -земеделец. Безуханова е познавам мисля, че не е лош вариянт, но за Колчев съм в недоумение..Дали са кръга капитал..Тя не толкова, а за него по - вероятно..да, но сигурно е, че няма никакъв административен опит, а в земеделието е направо пародия... Да видим официално ще се потвърди ли. Безуханова е много по подготвена и с опит от ББ и ЦЦ
                Имам шесто чувство, че след тази поредна ентелектуална изцепка на Плевнята, протестантите утре пак ще са БЕСНИ !!!

Утре протестантите, освен че ще са БЕСНИ, ще са и МНОГО !!!
                tnm

Коментар

• Честити ви премиер С. Безуханова и Колчев математика -земеделец. Безуханова е познавам мисля, че не е лош вариянт, но за Колчев съм в недоумение..Дали са кръга капитал..Тя не толкова, а за него по - вероятно..да, но сигурно е, че няма никакъв административен опит, а в земеделието е направо пародия... Да видим официално ще се потвърди ли. Безуханова е много по подготвена и с опит от ББ и ЦЦ

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Понеже протестиращите нямат технологично време да се обединят в партия и да участват в изборите, могат да припознаят за своя партия "Свободен народ".
                    Пребоядисай си червената фуражка в РЕЗЕДА, щото като дойдат на власт ПРОТЕСТАНТИТЕ да не стане "оле майко"

Казах ти, не ти е мястото в тази тема. Ако разбираше от политика нямаше да дуднеш за партии. Партиите загубиха доверие бре. ПРОТЕСТАСНТИТЕ диктуват сега дневния ред.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                      Тези протести търпят еволюция. В началото хората излязоха заради тока, това беше поводът. Тогава изразих мнение, че се бунтуват срещу симптомите, а не срещу болестта. Ето, че след 20 дни започва все по явно и открито да се "диагностицира" болестта - мафията, олигархията и политическото им покровителство. Исканията на хората също търпят еволюция. Те знаят, че искат да живеят по-добре и по-свободно. Трябва им още време да дефинират как. Отново твърдя обаче, че когато интелигенцията излезе на улицата, тогава има шанс. С лумпени не може да се постигне нищо. И дано хората не се оставят на максимата, че времето лекува всичко и да намалят протестите. Иска ми се политическият елит да вземе тълпата по-сериозно, защото това което видях до момента е опити да се заблудят хората гарнирани с арогантност и насмешка. Трябва да секне чувството за безнаказаност. Едва когато тези, които всяват страх започнат сами да се страхуват, едва тогава тези протести са започнали да водят до резултати.
                      Това дето съм го маркирал червено разваля иначе хубавия пост.

1. Интелигенцията е на улицата бре !!!
                      2. Няма абселутно никво, ама повтарям и потретям биля НИКВО значение как политиците възприемат протеста, защото вече не командват те !!!
                      3. Вече командва протеста !!!
                      tnm

Коментар

• Всъщност каквато и конфигурация да има следващият парламент, които и партии да се коалират и да вземат властта, лично моето мнение е, че това ще е за кратко. Не повече от 6 до 12 месеца. И после нови протести и нови избори.

Коментар

• Понеже протестиращите нямат технологично време да се обединят в партия и да участват в изборите, могат да припознаят за своя партия "Свободен народ".

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Същността е важна ако има дебат за същността. Аз такъв дебат не виждам. Така всичко остава на повърхността. А повърхността е наистина дилетантска. Една голяма говорилня където всеки иска да си каже проблемите и то все някакви банални ежедневни проблеми.

Аз лично бих подкрепял протестите, ако те искат правила и контрол в системата на управлението. Надявах се такива да са изразените им искания. Но не стана така. Напрактика това което изплува нагоре и достигна до обществото са искания за комунизъм. на теб може да не ти изглеждат такива, но на мнозинството им изглеждат такива. А както вече казах важното е само как изглеждат нещата. Защото хората не обичат да се задълбочават.

Протестиращите просто изпаднаха в брутален популизъм от Венецуелски тип. Ако имах някакви надежди че нещата може да се развият като в Исландия тези надежди просто изчезнаха в момента в който някакви русофили анархисти се оказа че са личата на протеста и определят исканията му.
                            Материализъма хептен ти е замъглил съзнанието.
                            Не гледай ти казаха хората телевизор бре. Имам чувството, че си останал последния мохикан дето го гледа телевизора. Компютър, интернет и фейсбук за тебе нема ли ???
                            tnm

Коментар

Ха, телевизора вместо да кани протестанти, кани сволочи. А хладилника и компютъра са СИЛА.

Снощи им обяснявах на материалистите, че завърти ли се веднъж спиралата на свободата, нищо вътре в системата не може да спре освобождението. Единствено ако външна армия ни окупира и почне да трепе интелигенцията, тогава имат шанс мазните олигарси да се задържат на власт и да продължават да ни доят. Но за сега сме оставени сами на себе си, така че:

ВЕНСЕРЕМОССССССССССССССССССССССССССССССССССС !!!!
                              Мечо, ти да не си започнал от рано?
                              Венсеремос е девиза на испанските комунисти, струва ми се.
                              А и българският народ е предимно православен. Защо трябва да се канят протестанти? Мартинчо Димитров ли имаш предвид?

Коментар

• Евродепутат от ГЕРБ и брат му в колосална далавера

Преслав и Пламен Борисови обработвали незаконно хиляди декари ниви

http://www.pik.bg/evrodeputat-ot-ger...lavera-s-nivi/

Коментар

Working...
                                X