Понеже пак се появи и пак задаваш "умни" въпроси, ще обясня внятно за "ползите" от расизма. Оценяването и класифицирането на хората според биологичните им признаци е една от най-тъпите идеи на света. Аз по бих приел мегаломански националистически тези, "народопсихологията" като имаща някаква научна стойност, дори сексизма - простотиите за жената като непълноценно същество. Но да ми се казва че черния (разбирай всички чернокожи, без изключение) е получовек, че жълтия (пак всички в кюпа) бил не знам какъв си, а пък великия бял човек (включая алкохолизираната, малоумна сволоч) Е ЦВЕТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗАЩОТО БИЛ БЯЛ, РУС, СИНЕОК И ПР. - е не, благодаря!!! Който успее да ме убеди че стойността и качесвото на индивида е производно от расовите и физическите му дадености, а не е продукт на култура, образование, среда и пр. - много моля, нека заповяда.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 25.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТова е лесно бре !!! Ти хептен за БАЛЪЦИ ги зе
А после ще има продължение, което, ако те са балъци, както си мисля, ще им го докаже, батка.
Требе да учиме хората да мислят сами (което си е равноценно на "да мислят").
Да, ама много от тех не са свикнали, не искат и не могат, макар и да имат пътя пред себе си, за да го направят.
Имам готова разработка в главата си, защо е така и при кои е така.
Тя зрее в мен от 40-ина години, не се е оказала невярна и е узряла.
И съм сигурен, Мечо, че знаеш горе-долу какво ще им кажа/докажа
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеНе съм сигурен, че сме на един коловоз.
Което казвам, е че тея тука не могат да мислят или да говорят сами.
Те "мислят" с чужди мисли (етикети), и те "говорят" с чужди думи (пак етикети).
Ето сега ще им дам по-проста, може би, задача за собствени мисли/думи:
С какво е лоша педофилията?
Някой да обясни? Чакам обяснение.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеМанков, не искаш ли много!? Известните думи са ограничени като бройка и е ясно че с така наличните няма как да се опише всичко. Още повече пък ако започнем да си измисляме и свои, хептен няма да се разберем
Което казвам, е че тея тука не могат да мислят или да говорят сами, от себе си.
Те "мислят" с чужди мисли (етикети), и те "говорят" с чужди думи (пак етикети).
Ето сега ще им дам по-проста, може би, задача за собствени мисли/думи:
С какво е лоша педофилията?
Някой да обясни? Чакам обяснение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСега нали не си мислиш, че хората дето ни четат разговора не са я изяли темата за свинските полумаймуночовеци от ТИМ с КОРИЦИТЕ ???Last edited by iivanoff; 08.03.2013, 10:06.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеами нали ти ми даде за пример този разговор и после каза че бил спрял човека да пише с мен щото не искал! аз ти доказах че не е имало повод да си пишем защото ме разбра като обясних конкретно къде бърка! Точка!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеЧовек, нали се видя при твоите условия какъв е резултата!
- при моите ще е несравнимо по злетова ти го гарантирам лично!
Сега сделката!
- никога не ме обиждай и не ме използвай в разговори с трети лица!
- аз ще продължавам да се държа с всички тук като хора които искат да учат и се развиват! Всезнайковци няма! Аз също уча!
- без лични подигравки !!! Само логика и мисъл... ако нещо не следва от предходното - значи е манипулация!
Мен можеш и да ме обиждаш и да ме намесваш. Аз не съм обидчив интелигент.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТова черното не го разбрах. Ако говориш за протестиращите, не може да съм казал такова нещо. Те едва сега започват и ще продължат докато не изринат сегашните политици, мутрите, и олигарсите !!!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение- и двете в скобите му ги обясних конкретно в отделни постинги !! - намери и чети !! ако искаш да ти ги пратя ИСКАШ ЛИ ??????????
- разговора приключи !!
- кое не си разбрал ?
- от тук как следва че хората спирали щото аз съм бил виновен ?
- ей много просто манипулиране елементарно тъпо да знаеш - ще ставам алтроистБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Човек, нали се видя при твоите условия какъв е резултата!
- при моите ще е несравнимо по злетова ти го гарантирам лично!
Сега сделката!
- никога не ме обиждай и не ме използвай в разговори с трети лица!
- аз ще продължавам да се държа с всички тук като хора които искат да учат и се развиват! Всезнайковци няма! Аз също уча!
- без лични подигравки !!! Само логика и мисъл... ако нещо не следва от предходното - значи е манипулация!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе ти се върза нали ???
- разговора приключи !!
- кое не си разбрал ?
- ей много просто манипулиране елементарно тъпо да знаеш - ще ставам алтроистМнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеЕй това е супер глупаво!
сам ме обвини в нещо и после налагаш глупостите си !!
Довърши кое от раговора с момчето не си разбрал и не ти харесва !!
- аз твърдя че разговора е перфектен и съм му обяснил всичко !! затова и не ми пише повече!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Ето поста ПАК:
--------------------------------------------------------------------------
не човек... той много елементарно упостява /води до голяма грешка/... а приема и неверни "неща" /грешни условия/!
такава логика е НЕприложима в реалността. Там има конкретни параметри!
--------------------------------------------------------------------------
- и двете в скобите му ги обясних конкретно в отделни постинги !!
- разговора приключи !!
- кое не си разбрал ?
- ей много просто манипулиране елементарно тъпо да знаеш - ще ставам алтроистLast edited by iivanoff; 08.03.2013, 09:39.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВеригата Лъвът я скъса вече и се готви да ръфа живо месо от политици, мутри и олигарси !!!
сам ме обвини в нещо и после налагаш глупостите си !!
Довърши кое от раговора с момчето не си разбрал и не ти харесва !!
- аз твърдя че разговора е перфектен и съм му обяснил всичко !! затова и не ми пише повече!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
Коментар