IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Понеже пак се появи и пак задаваш "умни" въпроси, ще обясня внятно за "ползите" от расизма. Оценяването и класифицирането на хората според биологичните им признаци е една от най-тъпите идеи на света. Аз по бих приел мегаломански националистически тези, "народопсихологията" като имаща някаква научна стойност, дори сексизма - простотиите за жената като непълноценно същество. Но да ми се казва че черния (разбирай всички чернокожи, без изключение) е получовек, че жълтия (пак всички в кюпа) бил не знам какъв си, а пък великия бял човек (включая алкохолизираната, малоумна сволоч) Е ЦВЕТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗАЩОТО БИЛ БЯЛ, РУС, СИНЕОК И ПР. - е не, благодаря!!! Който успее да ме убеди че стойността и качесвото на индивида е производно от расовите и физическите му дадености, а не е продукт на култура, образование, среда и пр. - много моля, нека заповяда.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Това е лесно бре !!! Ти хептен за БАЛЪЦИ ги зе
      Чей да видиме...

А после ще има продължение, което, ако те са балъци, както си мисля, ще им го докаже, батка.

Требе да учиме хората да мислят сами (което си е равноценно на "да мислят").

Да, ама много от тех не са свикнали, не искат и не могат, макар и да имат пътя пред себе си, за да го направят.

Имам готова разработка в главата си, защо е така и при кои е така.
      Тя зрее в мен от 40-ина години, не се е оказала невярна и е узряла.

И съм сигурен, Мечо, че знаеш горе-долу какво ще им кажа/докажа

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
        Не съм сигурен, че сме на един коловоз.

Което казвам, е че тея тука не могат да мислят или да говорят сами.
        Те "мислят" с чужди мисли (етикети), и те "говорят" с чужди думи (пак етикети).

Ето сега ще им дам по-проста, може би, задача за собствени мисли/думи:

С какво е лоша педофилията?
        Някой да обясни? Чакам обяснение.
        Това е лесно бре !!! Ти хептен за БАЛЪЦИ ги зе
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
          Манков, не искаш ли много!? Известните думи са ограничени като бройка и е ясно че с така наличните няма как да се опише всичко. Още повече пък ако започнем да си измисляме и свои, хептен няма да се разберем
          Не съм сигурен, че сме на един коловоз в случая, kev.

Което казвам, е че тея тука не могат да мислят или да говорят сами, от себе си.
          Те "мислят" с чужди мисли (етикети), и те "говорят" с чужди думи (пак етикети).

Ето сега ще им дам по-проста, може би, задача за собствени мисли/думи:

С какво е лоша педофилията?
          Някой да обясни? Чакам обяснение.

Коментар

• Ииванофф и Мечобиков днес са избили политклакьорите.
            Прелиствам, прелиствам и само те двамцата.

П.П. Абе, гледам я тая Кунева по Би-Ти-Ви-ту. Голям демагог ми се струва. Съвсем ще изпадне от изборите с това говорене.

Коментар

Сега нали не си мислиш, че хората дето ни четат разговора не са я изяли темата за свинските полумаймуночовеци от ТИМ с КОРИЦИТЕ ???
              Ами да я изядат !
              Last edited by iivanoff; 08.03.2013, 10:06.
              Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                ами нали ти ми даде за пример този разговор и после каза че бил спрял човека да пише с мен щото не искал! аз ти доказах че не е имало повод да си пишем защото ме разбра като обясних конкретно къде бърка! Точка!
                Сега нали не си мислиш, че хората дето ни четат разговора не са я изяли темата за свинските полумаймуночовеци от ТИМ с КОРИЦИТЕ ???
                tnm

Коментар

Човек, нали се видя при твоите условия какъв е резултата!

- при моите ще е несравнимо по зле това ти го гарантирам лично!

Сега сделката!

- никога не ме обиждай и не ме използвай в разговори с трети лица!

- аз ще продължавам да се държа с всички тук като хора които искат да учат и се развиват! Всезнайковци няма! Аз също уча!

- без лични подигравки !!! Само логика и мисъл... ако нещо не следва от предходното - значи е манипулация!
                  При условие, че престанеш, когато някой напише мнение, което исключително правилно отразява политическата обстановка в страната, да му се лепваш и да го занимаваш с твоите си простотии !!!

Мен можеш и да ме обиждаш и да ме намесваш. Аз не съм обидчив интелигент.
                  tnm

Коментар

Това черното не го разбрах. Ако говориш за протестиращите, не може да съм казал такова нещо. Те едва сега започват и ще продължат докато не изринат сегашните политици, мутрите, и олигарсите !!!
                    ами нали ти ми даде за пример този разговор и после каза че бил спрял човека да пише с мен щото не искал! аз ти доказах че не е имало повод да си пишем защото ме разбра като обясних конкретно къде бърка! Точка!

Коментар

- и двете в скобите му ги обясних конкретно в отделни постинги !! - намери и чети !! ако искаш да ти ги пратя ИСКАШ ЛИ ??????????

- разговора приключи !!

- кое не си разбрал ?

- от тук как следва че хората спирали щото аз съм бил виновен ?

- ей много просто манипулиране елементарно тъпо да знаеш - ще ставам алтроист
                      Това черното не го разбрах. Ако говориш за протестиращите, не може да съм казал такова нещо. Те едва сега започват и ще продължат докато не изринат сегашните политици, мутрите, и олигарсите !!!
                      tnm

Коментар

• Човек, нали се видя при твоите условия какъв е резултата!

- при моите ще е несравнимо по зле това ти го гарантирам лично!

Сега сделката!

- никога не ме обиждай и не ме използвай в разговори с трети лица!

- аз ще продължавам да се държа с всички тук като хора които искат да учат и се развиват! Всезнайковци няма! Аз също уча!

- без лични подигравки !!! Само логика и мисъл... ако нещо не следва от предходното - значи е манипулация!

Коментар

Не ти се върза нали ???
                          - и двете в скобите му ги обясних конкретно в отделни постинги !! - намери и чети !! ако искаш да ти ги пратя ИСКАШ ЛИ ??????????

- разговора приключи !!

- кое не си разбрал ?

Коментар

Ей това е супер глупаво!

сам ме обвини в нещо и после налагаш глупостите си !!

Довърши кое от раговора с момчето не си разбрал и не ти харесва !!

- аз твърдя че разговора е перфектен и съм му обяснил всичко !! затова и не ми пише повече!
                            Не ти се върза нали ???
                            tnm

Коментар

• Ето поста ПАК:

--------------------------------------------------------------------------
                              не човек... той много елементарно упостява /води до голяма грешка/... а приема и неверни "неща" /грешни условия/!

такава логика е НЕприложима в реалността. Там има конкретни параметри!
                              --------------------------------------------------------------------------

- и двете в скобите му ги обясних конкретно в отделни постинги !!

- разговора приключи !!

- кое не си разбрал ?

Last edited by iivanoff; 08.03.2013, 09:39.

Коментар

Веригата Лъвът я скъса вече и се готви да ръфа живо месо от политици, мутри и олигарси !!!
                                Ей това е супер глупаво!

сам ме обвини в нещо и после налагаш глупостите си !!

Довърши кое от раговора с момчето не си разбрал и не ти харесва !!

- аз твърдя че разговора е перфектен и съм му обяснил всичко !! затова и не ми пише повече!

Коментар

Working...
                                X