IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Едностранно го прекратяваш, защото си "страна" по договора. Ти, формално, си СТРАНА по този дсоговор. Нещо като страна на правоъгълник.
    Мдъъ, ама заемам някаква позиция и имам някакво отношение /извън триъгълника/
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Затова го харесвам този форум - винаги можеш да научиш нещо ново
      Ако може да попитам! Сега, мен като ме изнерви някой контрагент и аз като искам да заема позиция и да му прекратя договора, едностранно ли да го направя или едностранчиво!?

П.П. Заяждам се
      Едностранно го прекратяваш, защото си "страна" по договора. Ти, формално, си СТРАНА по този договор. Нещо като страна на правоъгълник.

П.П. Но причините за прекратяването му могат да бъдат едностранчиви.
      Last edited by anon6706; 21.03.2013, 18:25.

Коментар

• Скандали в БСП заради депутатските листи

Скандали в БСП заради депутатските листи
        Петков нападна ръководството, Станишев му отвърна да си гледа работата
        http://www.mignews.info/skandali-v-b...bornite-listi/

Коментар

• Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
            благодаря за забележката, така е
            Предпочитах да бъде на ЛС, но вече не си вярваме.

Коментар

"едностранчив" е думата, когато става дума за мнения и позиции на хора.
              "едностранни" са нещата в геометрията и механиката.
              Затова го харесвам този форум - винаги можеш да научиш нещо ново
              Ако може да попитам! Сега, мен като ме изнерви някой контрагент и аз като искам да заема позиция и да му прекратя договора, едностранно ли да го направя или едностранчиво!?

П.П. Заяждам се
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

а вие, защитихте вдигането на паметник на американските летци, бомбардирали мирното население на София...
                А вие защо биете негрите

Коментар

благодаря за забележката, така е

Коментар

Тъжно е във форум за финанси, статии на Георги Ангелов да се представят за достатъчно авторитетни и да не се вижда едностранността им.

Често, толкова едностранни, че имат основно манипулативен ефект.

Конкретно в посочената от теб - http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1855777 , прави дразнещо впечатление, как един макроикономист сравнява данните без тяхното притегляне през ръста на икономиката и инфлацията за периодите, които сравнява.
                    Изобщо, една група от ИПИ и Отворено общество(те се преплитат) обикалят медиите и често определят икономическата политика на управляващите, а резултатите са
                    израждане на прокламираната пазарна икономика към олигархо-монополистичен тип и все по-голямо обедняване на хората, несвързани с политическата прослойка.
                    Виж сега, статията на Ангелов критикува програмата на БСП, а БСП за съжаление е най-отвратителната част от политическата прослойка

Що се отнася до влиянието на ръста на икономиката и инфлацията, аз силно подозирам че при тяхното претегляне тезата на Ангелов би станала още по-силна. Нали разбираш от икономика, сети се защо

И ти като техен привърженик слидва да обясниш как чрез увеличаване на данъците и осигуровките се създават работни места. Защото според мен резултата е обратния. И такива са повечето коментари и тук в Инвестора, и в Икономедия и навсякъде където тази програма е оповестена

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                      Участвах в протеста срещу премахването на паметника на Съветската армия преди две години, призна в студиото на Нова телевизия един от организаторите на протестите през последните месеци Ангел Славчев в право на отговор по повод отправените към него обвинения от журналиста Иво Инджев.
                      ...
                      а вие, защитихте вдигането на паметник на американските летци, бомбардирали мирното население на София...

Коментар

• "Не вярвам аз,
                        че калугер
                        ще спаси раята.
                        Свободата не ще екзарх
                        иска Караджата."

Любен Каравелов
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение

Мечобиков, ти реагираш като шимпанзе - натискаш при определен сигнал син или червен бутон.

Коментар

• Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

Тъжно е във форум за финанси, статии на Георги Ангелов да се представят за достатъчно авторитетни и да не се вижда едностранността им.

Често, толкова едностранни, че имат основно манипулативен ефект.

Конкретно в посочената от теб - http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1855777 , прави дразнещо впечатление, как един макроикономист сравнява данните без тяхното притегляне през ръста на икономиката и инфлацията за периодите, които сравнява.
                              Ако го направи няма да му се получи....статията.

Подвеждащ е и едностранният поглед върху плоския данък и влиянието на необлагаемия минимум.
                              Би могъл да сравни и дохода на хората с минимална заплата сега и годината преди плоския данък и премахване на необлагаема част.

Подобен беше и похода му из медиите в защита на Лукойл и това, че нямал монополно положение на пазара.

Изобщо, една група от ИПИ и Отворено общество(те се преплитат) обикалят медиите и често определят икономическата политика на управляващите, а резултатите са
                              израждане на прокламираната пазарна икономика към олигархо-монополистичен тип и все по-голямо обедняване на хората, несвързани с политическата прослойка.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение

Участвах в протеста срещу премахването на паметника на Съветската армия преди две години, призна в студиото на Нова телевизия един от организаторите на протестите през последните месеци Ангел Славчев в право на отговор по повод отправените към него обвинения от журналиста Иво Инджев.
                                http://www.blitz.bg/news/article/187446

Коментар

Working...
                                X