Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 25.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЗатова го харесвам този форум - винаги можеш да научиш нещо ново
Ако може да попитам! Сега, мен като ме изнерви някой контрагент и аз като искам да заема позиция и да му прекратя договора, едностранно ли да го направя или едностранчиво!?
П.П. Заяждам се
П.П. Но причините за прекратяването му могат да бъдат едностранчиви.Last edited by anon6706; 21.03.2013, 18:25.
Коментар
-
Скандали в БСП заради депутатските листи
Скандали в БСП заради депутатските листи
Петков нападна ръководството, Станишев му отвърна да си гледа работата
http://www.mignews.info/skandali-v-b...bornite-listi/
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеблагодаря за забележката, така е
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение"едностранчив" е думата, когато става дума за мнения и позиции на хора.
"едностранни" са нещата в геометрията и механиката.
Ако може да попитам! Сега, мен като ме изнерви някой контрагент и аз като искам да заема позиция и да му прекратя договора, едностранно ли да го направя или едностранчиво!?
П.П. Заяждам сеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеа вие, защитихте вдигането на паметник на американските летци, бомбардирали мирното население на София...
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение"едностранчив" е думата, когато става дума за мнения и позиции на хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеТъжно е във форум за финанси, статии на Георги Ангелов да се представят за достатъчно авторитетни и да не се вижда едностранността им.
Често, толкова едностранни, че имат основно манипулативен ефект.
Конкретно в посочената от теб - http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1855777 , прави дразнещо впечатление, как един макроикономист сравнява данните без тяхното притегляне през ръста на икономиката и инфлацията за периодите, които сравнява.
Изобщо, една група от ИПИ и Отворено общество(те се преплитат) обикалят медиите и често определят икономическата политика на управляващите, а резултатите са
израждане на прокламираната пазарна икономика към олигархо-монополистичен тип и все по-голямо обедняване на хората, несвързани с политическата прослойка.
Що се отнася до влиянието на ръста на икономиката и инфлацията, аз силно подозирам че при тяхното претегляне тезата на Ангелов би станала още по-силна. Нали разбираш от икономика, сети се защо
И ти като техен привърженик слидва да обясниш как чрез увеличаване на данъците и осигуровките се създават работни места. Защото според мен резултата е обратния. И такива са повечето коментари и тук в Инвестора, и в Икономедия и навсякъде където тази програма е оповестена
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеУчаствах в протеста срещу премахването на паметника на Съветската армия преди две години, призна в студиото на Нова телевизия един от организаторите на протестите през последните месеци Ангел Славчев в право на отговор по повод отправените към него обвинения от журналиста Иво Инджев.
...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеТъжно е във форум за финанси, статии на Георги Ангелов да се представят за достатъчно авторитетни и да не се вижда едностранността им.
Често, толкова едностранни, че имат основно манипулативен ефект.
Конкретно в посочената от теб - http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1855777 , прави дразнещо впечатление, как един макроикономист сравнява данните без тяхното притегляне през ръста на икономиката и инфлацията за периодите, които сравнява.
Ако го направи няма да му се получи....статията.
Подвеждащ е и едностранният поглед върху плоския данък и влиянието на необлагаемия минимум.
Би могъл да сравни и дохода на хората с минимална заплата сега и годината преди плоския данък и премахване на необлагаема част.
Подобен беше и похода му из медиите в защита на Лукойл и това, че нямал монополно положение на пазара.
Изобщо, една група от ИПИ и Отворено общество(те се преплитат) обикалят медиите и често определят икономическата политика на управляващите, а резултатите са
израждане на прокламираната пазарна икономика към олигархо-монополистичен тип и все по-голямо обедняване на хората, несвързани с политическата прослойка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
http://www.blitz.bg/news/article/187446
Коментар
Коментар