IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кой изтърва братя Галеви ???
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
      С това, че е добър макроикономист. И с това че се чуди на предизборните обещания на БСП.

...
      ПП Но защо в този форум? Тук е място за хора, разбиращи от икономика и финанси.
      Тъжно е във форум за финанси, статии на Георги Ангелов да се представят за достатъчно авторитетни и да не се вижда едностранността им.

Често, толкова едностранни, че имат основно манипулативен ефект.

Конкретно в посочената от теб - http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1855777 , прави дразнещо впечатление, как един макроикономист сравнява данните без тяхното притегляне през ръста на икономиката и инфлацията за периодите, които сравнява.
      Ако го направи няма да му се получи....статията.

Подвеждащ е и едностранният поглед върху плоския данък и влиянието на необлагаемия минимум.
      Би могъл да сравни и дохода на хората с минимална заплата сега и годината преди плоския данък и премахване на необлагаема част.

Подобен беше и похода му из медиите в защита на Лукойл и това, че нямал монополно положение на пазара.

Изобщо, една група от ИПИ и Отворено общество(те се преплитат) обикалят медиите и често определят икономическата политика на управляващите, а резултатите са
      израждане на прокламираната пазарна икономика към олигархо-монополистичен тип и все по-голямо обедняване на хората, несвързани с политическата прослойка.

Коментар

• Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Е може и шипки да са, но така или иначе са червени и са от един дол. Ето виж:

1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.
          2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
          3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.
          4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
          5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
          6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
          7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.
          8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
          9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,
          10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
          11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
          12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...
          Скучен си или са ти толкова възможностите. А пък съм в настроение.

От теб струят еднообразни картинки и цитати като УПОРИТО бяло течение от вагина.

Коментар

Агент Гоце и агент Буда са от един червен дол дренки
            Герберът и макът също...

Мечката е бик

Слънцето е луна.

Лопатата не е лопата

И т.н.

http://en.wikipedia.org/wiki/Absurdity

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%...83%D1%80%D0%B4

Коментар

• Е може и шипки да са, но така или иначе са червени и са от един дол. Ето виж:

1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.
              2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
              3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.
              4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
              5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
              6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
              7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.
              8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
              9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,
              10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
              11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
              12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...
              tnm

Коментар

Агент Гоце и агент Буда са от един червен дол дренки

Приказки под шипковия храст.

Коментар

• Агент Гоце и агент Буда са от един червен дол дренки

tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Мечо лъва чде ли тролове или много са миризливи и само ги убива..
                    Мечо, лъва скъса ли синджиря

Коментар

[
                      Агент Гоце сключи договори за Белене и Бургас-Александруполис, защото е агент Гоце.

Бойко Борисов отмени договорите за Белене и Бургас-Александруполис, защото е български патриот.

АНГЕЛ ЧЕ ГЕВАРА СЛАВЧЕВ ЧИСТИ ПАМЕТНИКА НА ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ

Коментар

Мечо лъва яде ли тролове или много са миризливи и само ги убива..

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=bI0y3L2Pb5M

"Докле е мъничка змията
                        елате да се съберем
                        с крака да и строшим главата
                        свободни да се назовем."

Добри Чинтулов
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                          ПП Слагам многоточие, че има един модератор, фен на Кирчо, който ме банна, защото съм го бил обидил. А не знае, че Кирчо и обида, това са две несъвместими неща.
                          Едва ли модераторите са нечии фенове. Те спазват определени правила и същевременно се стремят форума да има повече посещения. Труден е този баланс и не им завиждам.

Коментар

Мечо лъва чде ли тролове или много са миризливи и само ги убива..
                            Знаеш ли какво означава в интернет жаргона думата "трол"?
                            Много често я използваш, но аз не виждаш дискусия от теб.

Дадох ти жокер с думата "дискусия".

Коментар

• Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                Лишените от ТВ изяви го избиват на интернет.
                                Гледай с каква честота снася постове това Киренце.
                                Като гледам честотата на снасянията на Кирчо, се сещам че един път бях преял с недоварен боб. Същата честота, по същия начин, със същия мирис, същия резултат - едно голямо ....!

ПП Слагам многоточие, че има един модератор, фен на Кирчо, който ме банна, защото съм го бил обидил. А не знае, че Кирчо и обида, това са две несъвместими неща.

Коментар

Working...
                                X