Алоу, бриджорето, тези бридж ли играят, бридж белот ли или сантасе ???
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 25.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеВ бриджа е важно как се пише.
Питай я (мен ме е страх) дали знае какво е "имп" и току-виж сте си станали приятели.
Стига и ти да знаеш тази дума.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
"Не вярвам аз
че калугер
ще спаси раята.
Свободата не ще екзарх
иска Караджата."
Любен Каравелов
Между впрочем няколко години след горното стихотворение Любен Каравелов се отказва от революционна дейност и се занимава само с просвета. Май че е достигнал до извода, че за свободата трябва и екзарх
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНе само защитиха, ами пратиха БЪЛГАРСКИ войници за почетен караул на паметник прославящ убийците на български цивилни граждани-жени и деца!
Националните предатели-ГЕРБ!
Вие, комунистите създадохте т.н. македонска нация
Вие, комунистите и ти лично старшинка играете кючек под звуците на зурлите и тъпаните на Местан (Доган)
Вие сте професионални национални предатели
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТи играеш бридж! Приятно съм изненадан!
Питай я (мен ме е страх) дали знае какво е "имп" и току-виж сте си станали приятели.
Стига и ти да знаеш тази дума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТи играеш бридж! Приятно съм изненадан!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМогат. Всичко зависи от броя на оньорите или от дългата боя.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеа вие, защитихте вдигането на паметник на американските летци, бомбардирали мирното население на София...
Националните предатели-ГЕРБ!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеВиж сега, статията на Ангелов критикува програмата на БСП, а БСП за съжаление е най-отвратителната част от политическата прослойка
Що се отнася до влиянието на ръста на икономиката и инфлацията, аз силно подозирам че при тяхното претегляне тезата на Ангелов би станала още по-силна. Нали разбираш от икономика, сети се защо
И ти като техен привърженик слидва да обясниш как чрез увеличаване на данъците и осигуровките се създават работни места. Защото според мен резултата е обратния. И такива са повечето коментари и тук в Инвестора, и в Икономедия и навсякъде където тази програма е оповестена
Дребна манипулация - няма анализ, а едностранчив поглед на радетеля и един от хората, които прокараха плоския данък.
Всъщност идеята беше - 10-10-10 - за данък доход, корпоративен и осигуровки
Не съм изразявала сега позицията ми за плоския данък, но очаквам от кръга ИПИ, след като е окупирало медиите и политиката, мненията им да бъдат и грамотни и незаблюждаващи аудиторията.
И да коментират резултатите и от тяхното участие -
израждане на прокламираната пазарна икономика към олигархо-монополистичен тип и
все по-голямо обедняване на хората, несвързани с политическата прослойка.
...пропуснах да пиша за ръста и инфлацията - няма нужда да подозираш, няколко числа са, сметни си ги и виж защо Ангелов е направил манипулативна статия
между другото ето и позицията на Дянков - http://www.bia-bg.com/news/14274
И последно - дискусията за данъците трябва да тече в границите на някаква икономическа политика, базирана на политическа платформа, иначе е безпредметна.
Когато данъците са самоцел - виждаме и резултатите.Last edited by съни(тя); 21.03.2013, 19:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМдъъ, ама заемам някаква позиция и имам някакво отношение /извън триъгълника/
Май ще те включим като "страна" в политическия многоъгълник.
Или както "твърдят" Мечобиков и киренцето - ще има още една жена, която да обиждам..... макар и добър стрелец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеОт по-долу:
П.П. Но причините за прекратяването му могат да бъдат едностранчиви.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМдъъ, ама заемам някаква позиция и имам някакво отношение /извън триъгълника/
П.П. Но причините за прекратяването му могат да бъдат едностранчиви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
Бойко Борисов отмени договорите за Белене и Бургас-Александруполис, защото е български патриот.
АНГЕЛ ЧЕ ГЕВАРА СЛАВЧЕВ ЧИСТИ ПАМЕТНИКА НА ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ
http://novinite.bg/articles/29050/Ge...lavata-s-pepel
Коментар
Коментар