Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 25.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТи нямаш хабер драги. Импаси прави разиграващия, който играе с мора. А ти хем правиш импаси, хем играеш срещу мора...
Марш в първи клас на бридж училището. На първолаци не преподавам. Само на напреднали.
+1
Две трефи....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКато свършат аргументите почват обидите
П.П. tnm, няма ли да подкрепиш Мечобиков. Изпаднал е в беда, а ти май си му фенка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеОпитът ти да се измъкнеш като старшинКа не върви.
Нали разбираш, че срещу теб е човек, който е добре запознат с "материала в темата" и отговаря на въпроси, на които наистина знае отговорите.
Въпросът ти към мен беше: Зная ли произхода на думата IMP.
Какво мисли "нещото" под фуражката ти - зная ли го?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНапротив, шимпанзе за теб е комплимент.
Останах си неразбран в темата Политика!!!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТи нямаш хабер драги. Импаси прави разиграващия, който играе с мора. А ти хем правиш импаси, хем играеш срещу мора...
Марш в първи клас на бридж училището. На първолаци не преподавам. Само на напреднали.
Нали разбираш, че срещу теб е човек, който е добре запознат с "материала в темата" и отговаря на въпроси, на които наистина знае отговорите.
Въпросът ти към мен беше: Зная ли произхода на думата IMP.
Какво мисли "нещото" под фуражката ти - зная ли го?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКато свършат аргументите почват обидите
Останах си неразбран в темата Политика!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЛъвът скъса синджиря !!!
Същото като мечката е бик.
Герберът и макът са един дол дренки.
Лопатата не е лопата.
И т.н.
http://en.wikipedia.org/wiki/Absurdity
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%...83%D1%80%D0%B4Last edited by Стамболов; 21.03.2013, 19:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЛъвът скъса синджиря !!!
Шимпанзето (Мечобиков и дружинка) натиснаха бутонЯ!!!
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеИ последно - дискусията за данъците трябва да тече в границите на някаква икономическа политика, базирана на политическа такава, иначе е безпредметна.
Когато данъците са самоцел - виждаме и резултатите.
Дискусията за данъците в същността си е проста - високи данъци имат само богати страни, които могат да си позволят мащабно преразпределение. При България повишаването на данъците както го предлага БСП ще доведе само до спад на приходите поради изсивяване на икономиката и също до увеличение на безработицата. Струва ми се че няма нужда да убеждавам повечето от учстниците във форума, те от собствен опит го знаят много добре
Идеята за примата на политиката е цитат от Ленин. Аз като консерватор нямам нищо общо с подобни левичарски забежки
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТолкова импаси съм ви правил, че вече ми омръзна да бъдете мор.
Гигов, ти наистина си си повярвал.
Марш в първи клас на бридж училището. На първолаци не преподавам. Само на напреднали.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
Шимпанзето (Мечобиков и дружинка) натиснаха бутонЯ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАлоу, бриджорето, тези бридж ли играят, бридж белот ли или сантасе ???
Може да го има на корабите, но сега сме на сушата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТова не е дума. imp е съкращение от... знаеш ли? Едва ли.
Гигов, ти наистина си си повярвал.
Коментар
Коментар