IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мерси за изясненията,
    Гледам че по навик пак говориш в мниожествено число, но АЗ ще се обърна директно към ТЕБ. С риск да ме изгонят от форума - ТИ СИ ДЕМАГОГ< МАНИПУЛАТОР И ПЛАТЕН ПРОВОКАТОР!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
      Това за изборите не е шега. Ама вие наистина ли си представяте че аз, а предполагам и много други, които сме недоволни от статуквото ще приемем ей така властта да вземе някой, който ИЗОБЩО НЕ ПОЗНАВАМЕ, НЕ Е КАЗАЛ КАКВО ИСКА И НЕ ПРЕДЛАГА ПЛАН КАК ДА ГО ПОСТИГНЕ!
      Какво толкова странно има в моята позиция и защо толкова се ядосвате като кажа че искам да гласувам?
      В момента властта се търкаля на улицата и някои искат да я грабнат. Те не искат ти да гласуваш, защото може да не им дадеш властта. Това е. Не виждаш ли че щом замириса на преразпределение на властта и тези дето са против ВСЯКА власт се изпокараха кой да я притежава. Точно това са тези спорове между "протестиращите‘" кой да ги представлява. Щото този, който ги представлява ще влезе в "обществения" съвет на президента. А това значи само едно ВЛАСТ. Само че и аз не съм съгласен с ТАКАВА власт.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Няма ли пряка демокрация - няма демокрация.

1. Протеста трябва да измете политиците на олигархията.
        2. Гигов, ти наистина ли си мислиш, че сме в положение да поставяме каквито и да било искания преди да сме победили и да сме измели корумпираната крадлива СГАН от парламента ???
        3. Гигов, ти да не би да предлагаш да си поставим исканията пред крадливата политическа сволач, и след като тя (сволачта) ни обещае да ги изпълни, да и повярваме и да се кротнем.
        4. Аман от здрав разум, от обективизъм и от Най Малкото Зло. Бъдете субективни, развивайте знамената и елате в неделя да им вземем кокала.
        5. Ние сме работливи хора. Копаем си го лозето. Нооо осъзнахме, че ако искаме да пием вино трябва да сме юнаци и да си търсим правата ЮНАШКАТА. Щото са казали хората Юнак вино пие !!!

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=bI0y3L2Pb5M
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/..._shte/?ref=rss
          ШЕГУВАТ СЕ ПОМЕЖДУ СИ ДРУГАРИТЕ КОМУНИСТИ

Коментар

• Това за изборите не е шега. Ама вие наистина ли си представяте че аз, а предполагам и много други, които сме недоволни от статуквото ще приемем ей така властта да вземе някой, който ИЗОБЩО НЕ ПОЗНАВАМЕ, НЕ Е КАЗАЛ КАКВО ИСКА И НЕ ПРЕДЛАГА ПЛАН КАК ДА ГО ПОСТИГНЕ!
            Какво толкова странно има в моята позиция и защо толкова се ядосвате като кажа че искам да гласувам?
            Last edited by energetik; 23.02.2013, 11:06.

Коментар

• Любимец, айде стига с тези обобщения -българинът искал това или онова - ти кога свари да го питаш? Ето, АЗ съм българин и не искам политически борд - искам да имам избор, искам да ми се сложат отпред 3-4-5 варианта за развитие и аз да кажа - избирам този. Няма да се примиря с налагане на диктатура, с каквито и красиви фрази да е облечена!

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13 Разгледай мнение
                Българинът иска ПОЛИТИЧЕСКИ И УПРАВЛЕНСКИ БОРД след безобразията на фалиралата политическа хунта от последните 23 години, по подобие на ВАЛУТНИЯ БОРД, след фалита на финансовата система през 1996/7 год.!
                Браво! Великолепно! Приветствам абсолютно!

А сега би ли ни обяснил накратко какви предлагаш да са параметрите на този политически и управленски борд. Моля за конкретни формулировки. Един писател тази нощ е формулирал разни идиотизми, с които не ми се занимава. Виж му първите 12 точки и се опитай ако е възможно да не ги включваш.

Коментар

• Българинът иска ПОЛИТИЧЕСКИ И УПРАВЛЕНСКИ БОРД след безобразията на фалиралата политическа хунта от последните 23 години, по подобие на ВАЛУТНИЯ БОРД, след фалита на финансовата система през 1996/7 год.!

Коментар

• И наистина последно - АЗ ще се присъединя безрезервно към ВАС, когато видя мисъл, европейска перспектива и ясен план за действие, както и читави хора _ Образовани и с авторитет - извинявам се, но такива са адски дефицит в редиците на вождовете в момента, доклокото мога АЗ да преценя. Огледайте се и си изберете или си поканете подходящите хора, и не с надвикване по залите и площадите!

Сигурен съм, че има още много хора които мислят като мен. Така че действайте и успех!
                    Last edited by energetik; 23.02.2013, 10:47.

Коментар

• И едно предупреждение, ако продължавате да се туткате и революционерствате, или се опитате да провалите изборите Боко наистина ще докара танковете и ще ви смаже под предтекст че брани демокрацията и държавата от анархия и превратаджии - радикали! И селенията и чалгаджиите ще му се вържат! Той само това чака, доказал е че не му пука през какво ще мине за да остане във властта - спомни си тракторите и свинете, това е само за загрявка!
                      Last edited by energetik; 23.02.2013, 10:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                        E- това,че е сгрешено е доказуемо и обжалваемо. Пази Боже да седнем и нови кодекси да пишем. .
                        Смятате, че ГПК си е наред?
                        Този кодекс е узаконена възможност хората да нямат достъп до правосъдие.
                        Да вземем за пример държавните такси при исковете.

Коментар

• МЕЧО, Сега вече сериозно!

Мечобиков, сега малко по-сериозно.
                          И аз да си кажа позицията по протичащите в момента процеси в България>
                          1. Отворил се е златен шанс да променим голяма част (не всички, идеално общество няма, утопиите за равенство и братсво не работят) от извращенията , проблемите и недостатъците на българската политика, държавност, общество и икономическа система.
                          2. Този шанс е на път да бъде пропилян, заради нарастващия радикализъм и анархия в страната!
                          3. Какво мисля АЗ, АЗ не НИЕ !!!
                          3.1 Протестиращите по най-бързия начин трябва да се самоорганизират - партия ли ще е, движение ли ще е, каквото ще да е но не това насипно състояние!
                          3.2 Да си изяснят какво точно искат и да си направят програма. Ако нямат капацитет да си поканят експерти, ако трябва - от чужбина! Това тетки и сополивци да ми пишат на крак конституционни проекти е абсурд! Ако не сте способни това да направите как изобщо смятате да управлявате държава изпаднала в остра икономическа, социална и институционална криза?
                          3.3 Да се прекрати антидемократичната радикална реторика - или се стремим да станем нормална европейска държава (което мисля че искат повечето хора в страната) или ще строим нещо друго - анархистична общност ли ще е, комунизъм ли ще, авторитарна власт ли ще е - не знам, ти ми кажи.
                          3.4 Властта да се взема и отнема НА ДЕМОКРАТИЧНИ ИЗБОРИ!!! всичко друго води към диктатура, без изключение. И не се плашете, че старите партии ще ви преметнат на изборите - хората наистина до гуша им е дошло и ако предложите смислена програма с читави хора спокойно ще вземете властта.

По повод 3.4 Пак да повторя - ако Волен, вие, или който и да е друг, се опитате да катурнете президента и да вземете властта с преврат АЗ лично ще изляза да се бия с вас! Няма да позволя да ми се отнеме ПРАВОТО Н А ГЛАС!!!
                          Last edited by energetik; 23.02.2013, 10:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                            В изключително лобисткото ГПК е проблемът. Развързвайки кредитирането, промениха изцяло ГПК.
                            За една седмица, в кооперацията, в която живея, има разлепени 2 уведомления от ЧСИ. Едното е сгрешено- на човек от друг вход е, а текат срокове.
                            E- това,че е сгрешено е доказуемо и обжалваемо. Пази Боже да седнем и нови кодекси да пишем. .
                            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Гигов, казах ти да я прочетеш "Реторика" на Аристотел. Ако беше ме послушал, сега щеше да ти е пределно ясно, че Енергетика не ме мисли за Чунчо. Фатката е да ме изнерви и да ме накара да го п***********сувам, белким ме изгонат.
                              И без да чета Аристотел ми е ясно, че не те мисли за 4ун4о. Просто те провокира, ама аз обичам яснотата на изразяването, дори и да изглежда малко елементаризирано.

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                                Съчувтвам ти за гадното положение в което си изпаднал, наистина. Ако имахме нормално общество в твоя случай банката би трябвало да направи изключение, пък дори и само на хуманитарни основания., ама за съжаление, едва ли.
                                В изключително лобисткото ГПК е проблемът. Развързвайки кредитирането, промениха изцяло ГПК.
                                За една седмица, в кооперацията, в която живея, има разлепени 2 уведомления от ЧСИ. Едното е сгрешено- на човек от друг вход е, а текат срокове.

Коментар

Working...
                                X