Ти за кавалерство не си ли чувал..Каква топка..каква канадска борба..Много ниско ниво показа с това изказване..Форума е място където всеки и споделя какво мисли..Възпитания и умен човек не напада опонента си с обиди..А ти като не ти е угодно кифли , глупости обиди..Големи претенции имаш, но нямаш възпитание и класа..Не ти ли е ясно, че ти като обижда и тебе ще те обиждат..Но може и това пък да ти харесва
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 25.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеВикаш - "и моята не е лесна".
Бил съм "обиждал" по-слабите?! Тук да не е турнир по канадска борба??!!
"По-слаб" в един форум се тълкува като "По-глупав".
Пък и не виждам кого точно съм обидил, освен тези, които сами са ми "вдигнали топката" с тяхното невежество или псевдосамоувереност.
Препрочитам ти поста и все повече се убеждавам защо наблягаш на цитатите.
Аре и ти бегай да ближеш сол.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАношко понеже ме спомена ще ти обясня някои неща. Ти си човек с огромни комплекси и затова обиждаш по слабите. Понеже се мъчиш да избягаш от чиновническия манталитет трупаш безмислени псевдо интелигетни постове без да изразяваш ясни позиции и да си толерантен към събеседниците си, За дамите не казвам- там може и по дълбоки да са причините за обидите, но засега няма да я разгледам. Аз преди не ти обръщах внимание, но сега стана прекалено агресивен с нахалството си..А и както виждаш всички не само аз ти повтаряме, че си комплексар с претенции..Понеже не знам истинския ти пол все още донякъде те жаля, но ти разбираш , че това няма дълго да продължи..Сега ми обясни ти какви политически позиции имаш- или като всички чиновници само си пазиш службата..Интересно не си ли даваш сметка, че повечето хора тук каквото и да пишат и мислят в живота са си на десни позиции- сами са изградили живота си- след борба и предприемчивост, а не с подмазване , интриги и партии както всички жалки тролове тук
За пореден път ти напомням да не си въобразяваш , че можеш да обиждаш безнаказано дамите
Бил съм "обиждал" по-слабите?! Тук да не е турнир по канадска борба??!!
"По-слаб" в един форум се тълкува като "По-глупав".
Пък и не виждам кого точно съм обидил, освен тези, които сами са ми "вдигнали топката" с тяхното невежество или псевдосамоувереност.
Препрочитам ти поста и все повече се убеждавам защо наблягаш на цитатите.
Аре и ти бегай да ближеш сол.
Коментар
-
http://www.investor.bg/na-fokus/441/...-grupi,148592/
Колко солидарен може да бъде бизнесът с уязвимите обществени групи?
Основното, което могат да направят индустриалците, е да създават работни места и това би било несъизмеримо повече, отколкото жестове на благотворителност
Коментар
-
Аношко понеже ме спомена ще ти обясня някои неща. Ти си човек с огромни комплекси и затова обиждаш по слабите. Понеже се мъчиш да избягаш от чиновническия манталитет трупаш безмислени псевдо интелигетни постове без да изразяваш ясни позиции и да си толерантен към събеседниците си, За дамите не казвам- там може и по дълбоки да са причините за обидите, но засега няма да я разгледам. Аз преди не ти обръщах внимание, но сега стана прекалено агресивен с нахалството си..А и както виждаш всички не само аз ти повтаряме, че си комплексар с претенции..Понеже не знам истинския ти пол все още донякъде те жаля, но ти разбираш , че това няма дълго да продължи..Сега ми обясни ти какви политически позиции имаш- или като всички чиновници само си пазиш службата..Интересно не си ли даваш сметка, че повечето хора тук каквото и да пишат и мислят в живота са си на десни позиции- сами са изградили живота си- след борба и предприемчивост, а не с подмазване , интриги и партии както всички жалки тролове тук
За пореден път ти напомням да не си въобразяваш , че можеш да обиждаш безнаказано дамите
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеНапълно си прав за вица - явно аз знам някаква кофти версия .....Ето го оригинала:
Наденьку Крупскую там поджидал
Прямо в затьiлок вонзился кирпич
Метко кидает Владимир ИльичБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеВицът е за "Ленин в Полша".
А всъщност има някаква картина "Ленин във Финландия". Нещо там беше някаква поляна и той седи заедно с жена си Надежда на едно одеяло. Ама не съм много сигурен.
На выставке висит картина "Ленин в Польше". На картине шалаш, из которого торчат
две пары голых ног - мужские и женские.
- Это шалаш в разливе, - объясняет гид. - Ноги принадлежат Дзержинскому и
крупской...
- А где же Ленин?
- Ленин в Польше.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеоще не мога да схвана релативните връзки на тоз....информатор
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНе стоят така нещата Чичо.
Гигов ми беше задал въпрос относно това, дали знам произхода на съкращението IMP, като намекна, че "едва ли го знам".
Аз му отговорих по подходящ начин, за да се разбере знам ли го или не.
Гигов "утихна" на темата IMP и отклони разговора в съвсем друга посока. Щял да ме връща в първи клас. Щото той сигурно е във втори.
Ами да ти кажа "чичовото", ако всичките ми приятели бяха като Гигов или като теб (ти също подмина първопричината за постовете ми с Гигов), то наистина бих бил голям самотник.
Но истината е, че хората не свършват с теб, Мечобиков или киренцето.....
Пропускам гигов, защото той ще ближе сол и не го включвам към хората.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеhttp://www.darikfinance.bg/novini/91...F2%E8%F2%E5%21
Царят: Спрете протестите!
СИМО ГО Е СТРАХ ОТ РАЗЛЕДВАНЕ- И ИМА ЗАЩО..
ЗНАЧИ СПРЕТЕ И ТЪРПЕТЕ ОЛИГАРСИТЕ КОМУНИСТИ ДА КРАДАТБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАрогантно самотен си...
Точка....
Гигов ми беше задал въпрос относно това, дали знам произхода на съкращението IMP, като намекна, че "едва ли го знам".
Аз му отговорих по подходящ начин, за да се разбере знам ли го или не.
Гигов "утихна" на темата IMP и отклони разговора в съвсем друга посока. Щял да ме връща в първи клас. Щото той сигурно е във втори.
Ами да ти кажа "чичовото", ако всичките ми приятели бяха като Гигов или като теб (ти също подмина първопричината за постовете ми с Гигов), то наистина бих бил голям самотник.
Но истината е, че хората не свършват с теб, Мечобиков или киренцето.....
Пропускам гигов, защото той ще ближе сол и не го включвам към хората.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение.... Изборът им е с ясна евроатлантическа ориентация – НАТО. ...
дано не се налага скоро да ни ползват в тази ориентация
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеЛенин в Женеве ! ....Това е края на оригиналния виц .....Има се предвид,че Улянов е швейцарски студент недоучил право и оттам започнал ранната си революционна дейност.
А всъщност има някаква картина "Ленин във Финландия". Нещо там беше някаква поляна и той седи заедно с жена си Надежда на едно одеяло. Ама не съм много сигурен.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Кумец на Милен Велчев овладява енегетиката
21.03.2013 | 14:59 | ПИК
Новият шеф на мегаминистерството на икономиката, енергетиката и туризма Асен Василев е кандисал да има за свой заместник и то ресорен за енергетиката, кумец на Милен Велчев, разкри в. “Сега”. Божан Стоянов е бил в икономическия екип на “Българския Великден” – инициатива на НДСВ по време на мандата му 2001-2005 г.
Другите двама зам.-министри на Василев са Виолета Лорер и Ирена Младенова, бивш съветник на Трайчо Трайков.
Военният министър доц. Тодор Тагарев представи двамата си нови заместници – Антон Лазаров и Ася Давидова. Изборът им е с ясна евроатлантическа ориентация – НАТО. Давидова беше представител на страната ни в пакта, а Лазаров, който е експерт по планиране на отбранителната дейност, също е е работил в структурите му.
Коментар
Коментар