IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Аношко аз знам какво е прото, но при тебе проблема е, че твоите са псевдо мисли. Пак претенции- момченце нещастно- сигурен съм , че владея много по добре от тебе Родния си език..Провери сега какво е псевдо- големи претенции имаш , но си един нещастник чиновник..Никога не си имал идеи..или твоята идея е да служиш и да предаваш..Малки човечета като тебе винаги ще умирисват местата на които са с дребните си душички и немощни мозъчета..Липсата в образованието си и възпитанието си няма да прикриеш зад слоевете на фалшива интелектуална претенция.
    Киро, свалям ти шапка!!!!

Ти си един от малкото хора във форума на Инвестор, който с капацитет от 200 думи е успял да постне над 10 000 поста.
    Поклон!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Това е само в тази тема.
      Съжалявам, ако не разбираш подтекста.

П.П. Добре, за да бъда по-коректен - спрямо някои съфорумци съм такъв и във всички теми.
      Но кажи ми защо Мечобиков прехвърли спор от тази тема в 30+???
      Това е некоректно.
      На това само мечо може да ти отговори.

Благодаря, че редактира поста си.

Коментар

Аношко понеже ме спомена ще ти обясня някои неща
        Какво му обясняваш. Герберските тролове за това са във форума, опитват се да те изгонят с обиди. Та и анона тази вечер. Не съм го обидил с нищо, пуснах една доброжелателна реплика към валчето, ами той взе да ме изкарва тъпак. После съм "лижел сол". Дреме ми на фуражката, че някакъв гербераст ме нарекъл говедо или овца(някакво животно ближещо сол). Ако ме похвали гербераст, значи нещо съм сбъркал. Тогава гледам да се поправя.
        Анончо, герберско тролче, не можеш да ме изгониш. Имаше един дилетант, дето се опитваше дълго време. Аз му разправях, че "гербер" скоро ще стане мръсна дума, а той ми бълнуваше за втори мандат, за трети мандат... А Бойко не можа да си изкара и първия.
        Я като си толкова начетен ми обясни, защо Борисов иска втори мандат, а не си изкара първия. Къде е логиката? Щом САМ се отказа да управлява, значи не може или не желае. Тогава що се натиска за втори мандат?
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Яа, още една протомисъл моа ли да избайцам ПРИНЦИПНО ???

Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• АНОН
            четох по рано,че днес си в настроение.какви ли ще ги наредиш,ако не си в настроение
            или ми е бедна фантазията
            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Аношко аз знам какво е прото, но при тебе проблема е, че твоите са псевдо мисли. Пак претенции- момченце нещастно- сигурен съм , че владея много по добре от тебе Родния си език..Провери сега какво е псевдо- големи претенции имаш , но си един нещастник чиновник..Никога не си имал идеи..или твоята идея е да служиш и да предаваш..Малки човечета като тебе винаги ще умирисват местата на които са с дребните си душички и немощни мозъчета..Липсата в образованието си и възпитанието си няма да прикриеш зад слоевете на фалшива интелектуална претенция.

Коментар

Това е само в тази тема.
                Аз го разбирам подтекста, споко.
                tnm

Коментар

Това е само в тази тема.
                  Разбирам го.
                  Разкарай, моля те, тази гадост по-долу.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                    Anon, понякога си прекалено пунктуален, което те прави в известен смисъл и дразнител, а като добавим и арогантността- ето ти и неразбирането от съфорумците.

Не мисля, че проблемът е в защитата ти на герб.
                    Това е само в тази тема.

П.П. Добре, за да бъда по-коректен - спрямо някои съфорумци съм такъв и във всички теми.
                    Но кажи ми защо Мечобиков прехвърли спор от тази тема в 30+???
                    Това е некоректно.
                    Last edited by anon6706; 21.03.2013, 21:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                      Anon, понякога си прекалено пунктуален, което те прави в известен смисъл и дразнител, а като добавим и арогантността- ето ти и неразбирането от съфорумците.

Не е защитата на ГЕРБ, а отказа да си признае, че защитава ГЕРБ. И това постоянно твърдене, че не се интересува от политика. Ми като не се интересува от политика що ще тъдявас ???
                      tnm

Коментар

• Понеже пращаш хората някъде да ближат сол..Аз ти препоръчвам да си окръглиш устничките и да приготвиш твоето съдче за да се подмажеш на шефовете си..нали трябва да си пазиш службичката като обиждаш хората по форумите...Благодаря - и те чакам за да ти отговоря ако обиждаш

Коментар

• Anon, понякога си прекалено пунктуален, което те прави в известен смисъл и дразнител, а като добавим и арогантността- ето ти и неразбирането от съфорумците.

Коментар

• Я ся една прото мисъл:
                            Опалянкааа
                            tnm

Коментар

Ти за кавалерство не си ли чувал..Каква топка..каква канадска борба..Много ниско ниво показа с това изказване..Форума е място където всеки и споделя какво мисли..Възпитания и умен човек не напада опонента си с обиди..А ти като не ти е угодно кифли , глупости обиди..Големи претенции имаш, но нямаш възпитание и класа..Не ти ли е ясно, че ти като обижда и тебе ще те обиждат..Но може и това пък да ти харесва
                              Добре, че българският ми е майчин език и успях да "вдяна" какво точно искаш да кажеш с това изречение. Щото и това е трудно в този форум. Все сте патриоти, пък не можете да пишете като хората!

Та по изречението: Ти си последният човек, който може да претендира, че тук е място за споделяне на мисли.
                              Ти споделяш цитати и понякога си мислиш, че споделяш "мисли", но те са по-скоро протомисли.

Хайде сега провери какво е "прото".

Коментар

• Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X