IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ицо Стоичков - ПРЕЗИДЕНТ, ПРЕЗИДЕНТ ...

Е това вече е абсолютен виц

"...Студенти поискаха футболната легенда Христо Стоичков да бъде техен водач занапред..."

Каквато ни е държавата, такива са ни и студентите !!! Мислиха, мислиха и накрая избраха - Ицето бе, върха на интелекта и културата у нас, виден общественик и бележит мислител и държавник! Е сега вече няма начин да не процъфтим!

ПС
    Пак добре, че не са се спрели на някоя фолк пачавра

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Ха-ха писателя- графоман с големите претенции се оказа неграмотен полуобразован чиновник - калинка. Ами вземи си поне правописния речник..
      За мен може да е нужен правописен речник, но твоят проблем е, че ти трябва граматика за 4-ти клас.

Милият, той.

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
        ПОДХОДЯЩИ ПРИБОРИ ЗА ПСЕВДОИНТИЛИГЕНТНИ ГРАФОМАНИ
        ВСЯКА ПРИЛИКА Е СЛУЧА.....

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Винаги съм мразил тъпнята да се опитваш да покажеш какъв си пич, колко си умен, във форум, в който се обсъжда политика. Обаче герберският метод е да се дискредитира събеседника, а не да се обори по политическия въпрос, който е повдигнат.

Пак питам всички поддръжници на ГЕРБ.

Защо като Бойко Борисов доброволно се отказа от властта, сега се натиска за втори мандат?
          Щом ти е била такава прекрасна политиката, толкова успешна, въобще по- по- най- ... защо подаде оставка бе?
          Защото тук, някои от вас, сте доста простовати.

Все едно аз да те питам: Щом вчера се изсра, защо искаш и днес да го направиш.

За да има дискусия, трябва да се задават и конструктивни въпроси.
          Тъй като ти изглеждаш опозиция на досегашните управляващи, вземи да помислиш и да зададеш коректен въпрос.

Иначе приличаш на подхилкващите се БСП депутати на парламентарен контрол.

Коментар

• Я вижте и новото герберско правителство какво било дейно!!! И умници всичките!
            "Спешни мерки" срещу самоубийствата!!!
            Какви ли ще са? Ще направите за един месец народа богат ли? Щото народа взе да се самоубива не от болест или от лудост, ами от беднотията до която го докара политиката на Бойко Борисов.

Ама що не вземете направо да забраните самоубийствата? С наредба. И да наредите на полицията да ги арестува, тези по-бедните, дето нямат работа, нямат хляб да нахранят децата си. Тъй де. Поне в ареста ще са на топло и нахранени.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Ха-ха писателя- графоман с големите претенции се оказа неграмотен полуобразован чиновник - калинка. Ами вземи си поне правописния речник..

Коментар

• Аношко ако има приз за комплексар с претенции без покритие- ти го взе.Как натрупа 15000 поста, когато нищо не си показал за идеите си- с обиди и дескруктивизъм..Не ти не си необразован ти си по скоро квази образован..уж имаш дипломи , а нямаш идеи, уж работиш, а си нещастник без пари на дъното ..мачкан от шефовете и избиващ комплекси по форумите..Сигурен съм , че бащи ти комунист от род те е вредил на сладка службичка и сега трепериш да те ти бият шута.Ясен си ни колко си празноглав и елеметарен..И 20000 поста да направиш няма да станеш министър и все ще те мачкат- това са ти възможностите нещатни службогонецо- ха-ха

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                  АНОН
                  четох по рано,че днес си в настроение.какви ли ще ги наредиш,ако не си в настроение
                  или ми е бедна фантазията
                  Видях ти поста заради цитата на Лорда.

Може би не съм се изразил правилно. Исках да кажа, че съм в настроение да пиша, а не изобщо какво ми е настроението.

Нали знаеш, че има секс за отмъщение.

Във форума трябва да се забавляваме, а не да изливаме негативизъм или да си изкарваме заплатите.

Поздрави.

Коментар

• Принципно протоизмислям
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• Винаги съм мразил тъпнята да се опитваш да покажеш какъв си пич, колко си умен, във форум, в който се обсъжда политика. Обаче герберският метод е да се дискредитира събеседника, а не да се обори по политическия въпрос, който е повдигнат.

Пак питам всички поддръжници на ГЕРБ.

Защо като Бойко Борисов доброволно се отказа от властта, сега се натиска за втори мандат?
                      Щом ти е била такава прекрасна политиката, толкова успешна, въобще по- по- най- ... защо подаде оставка бе?
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

АНОН
                        четох по рано,че днес си в настроение.какви ли ще ги наредиш,ако не си в настроение
                        Всъщност Анона е с 10 пъти по-голям умствен капацитет от доста от така наречените антигерб тролове, които повтарят едни и същи небивалици до втръсване. Аман от словесните диарии на тези досадни тролове! Тази тема я чета по диагонал и то през 3-5 стр. и пак ми е като "Дързост и красота".

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                          Благодаря, че редактира поста си.
                          Пиша ги набързо и може да сбъркам понякога.

Не съм толкова пунктуален.
                          Малко кофти стана със Съни(тя), но беше написала многократно "едностранно" в поста си и не издържах.
                          С Киро са ясни нещата. Там сме на етап Протозой.

Онзи ден ВМанков пък коригира мен за думата "цугцванг". Аз бях написал "цуНгцванг".
                          Благодарих му за корекцията и нещата приключиха.

С ВМанков имам проблем относно "свинете и бисерите", а не за "цугцванг".

Коментар

• Чиновниче ти да не си вадиш заплатката в министерството на образованието или културата и затова да имаш претенции и за двете.Много е смешна и заявката ти за добро писане- то си личи , че си некадърен за писател, но може да си болнав графоман- тази думичка виж в речника.Нещо все избягваш темата за идеите, защото нямаш такива нали- на подобни субекти идеите се свеждат до това да са някъде уж на върха като главни специалист- ха-ха. Много смешно ми стана като съизмери глупостта си , като ни обиди , че с Мечо сме Патриоти.Да ние се гордеем , че сме такива сред тролове, мекерета, предатели, женчовци и всякакви сволачи..Нищо лично разбира се

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                              На това само мечо може да ти отговори.

Благодаря, че редактира поста си.
                              "Лошия с ножа по глава"

Христо Ботев
                              tnm

Коментар

АНОН
                                Нищо не разбираш. Той сега не пише за политика а чака японците да отворят пазаря
                                tnm

Коментар

Working...
                                X