IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Златни години за адвокатите

Ако случайно нещо излезе от протестите и съдебната система по някакво чудо се захване с далаверите на прехода наистина върху адвокатите се очертава златен дъжд на фона на световната икономическа криза
    Ма помислете само - това министри, депутати, кметове и общинари, магистрати и чиновници от всякакъв калибър, митничари, полицейски шефове (на хранилка при мутрите), самите мутри, оядени бизнесмени от обръчите,по-дребни биснесмени от обръчета с местен мащаб и хиляди други знайни и незнайни герои н анашия славен преход - и забележете, всички са силно платежоспособни.
    Ех, казваше ми мама да запиша право, ама аз будалата...

Коментар

• Първоначално изпратено от hari55 Разгледай мнение
      АЕЦ Белене се строи по същата схема.

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
        Аз пък искам да сезирам Цацаров по повод .........
        дали няма начин да си наемем няколко дузини от най-върлите прокурори от цял свят за 2 месеца, да ги поизолират, както заседателите в щатите и да поизчистим един куп дела
        даже ЕС, трябва да субсидира начинанието, та да паснем за шенген-а )
        Last edited by съни(тя); 22.02.2013, 23:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
          ...

Изобщо цялата идея на т.нар "опозиция" след 1989 г. беше да се прокара закон за реституцията и толкоз....Никой не е имал намерение да прави някви реформи да управлява с мандат и пр. ....Чисто и просто - "Експроприация на експроприаторите"-2-ра серия по Ленин
          имаш ли някакъв образ за партия, в която да има и морал(например, да държиш на думата си, достойнство, чест) , и добра, изпълнима програма
          възможно ли е в днешните условия

Коментар

• Местан сезирал гл. прокурор за ББ

Интересна новина,та взе че ме подсети
            Аз пък искам да сезирам Цацаров по повод едномилионния хонорар на Хидроинженера Ахмед Доган. То за него това сигурно са му джобните, но поне е публично и няма какво толкова да се доказва! Хората за две кокошки отиват в затвора, тук мисля едно 10-12 г. няма да е зле!
            Хем и на заблудения им електорат да им присветне за какво става дума в ДПС, щото доколкото се ориентирам от цяла България май само турците още си траят и не излизат на протест!
            Няма да е зле и да се погледне Кумчо Вълчо пък за какво всъщност му го е дал този милион и дали не сме го платили всъщност ние, и то стократно в далаверката Цанков Камък - хем има пряка връзка с така актуалната тема за цените на тока!
            Last edited by energetik; 22.02.2013, 23:47.

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...perti/?ref=rss

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                А бе ще видим. Всъщност протестите не са лошо нещо. Трябва да се напомня постоянно на партиите, че не може да се продължава така.
                Една от причините да не гласувам за БСП на парламентарните избори (от Виденов насам) е че слагаха за депутатин от Шумен Димитър Дъбов. А този беше председател на градския комитет (не на окръжния) на БКП в Шумен като дойдох 1982г! Как да гласувам за мухлясалата номенклатура. Ама очевидно има свое лоби в партията. Няма да му е лесно на Станишев да се пребори с мухълите.
                Протестите са хубаво нещо, но вадят много истини на яве. Виж сайта по долу. Виждал ли си Ваньо Костов и Румен Овчаров да пелтечат? Виж ги на живо!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                  ...... дали случайно, имаш лични впечатления за БСДП от 90та на д-р Дертлиев?
                  Защо не са се получили нещата там, идеите им не са далечни на тези на СДС, макар да ги квалифицират - леви
                  Лично хора оттогава не познавам. Но си спомням,че много 'разочаровани' комунисти,се записаха в БСДП . Лидерите им тогава (Москов и Дертлиев) бяха спорни дисидентски фигури - меко казано - както впрочем и всички останали от "демократичната" опозиция.

А конкретно за БСДП нещата не се случиха просто защото ръководството им се хвана гуша за гуша за няколко имота отпреди 1947 г. принадлежали уж на партията и впоследствие реституирани незнайно как ! Конкретно се сещам за един парцел на "Стамболийски" - между "Самуил" и "Ботев" .Като вървиш към Света Неделя по десния тротоар има един нов Бизнес-център отдолу с магазин на DM .Парцелът под него е на БСДП ....

Изобщо цялата идея на т.нар "опозиция" след 1989 г. беше да се прокара закон за реституцията и толкоз....Никой не е имал намерение да прави някви реформи да управлява с мандат и пр. ....Чисто и просто - "Експроприация на експроприаторите"-2-ра серия по Ленин
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

може да е било - отряди - ...за бързо реагиране
                    а Фидосова да е дружинната

в долния ми пост, не знам защо не излиза, опитах да го оправя, но си остава забито...
                    Питах те, дали случайно, имаш лични впечатления за БСДП от 90та на д-р Дертлиев?
                    Защо не са се получили нещата там, идеите им не са далечни на тези на СДС, макар да ги квалифицират - леви
                    Просто не е възможно идеите на БСДП "Дертлиев" да са далечни на СДС. Тази партия е една от големите (дали не беше и най-голямата) основали СДС.

Някои хора от форума може да кажат-работили са в СДСто през деветдесетте.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

не съм ги чела
                      но така или иначе пак първо трябва да се стигне до едно ВНС, за да се промени тази форма
                      http://www.youtube.com/watch?v=H9pTDIYegvE
                      Last edited by hari55; 22.02.2013, 23:50.

Коментар

не съм ги чела
                        но така или иначе пак първо трябва да се стигне до едно ВНС, за да се промени тази форма
                        Така е. Има неща в конституцията, които може да промени само ВНС. Но щом трябва, мисля че моментът е назрял. Сега да се избере ОНС. Да поработи половин-една година и да се разпусне. И без това който и да е на власт ще яде яка хурка!

Коментар

ти май, си БАШ - провокатора(не майстора)
                          нищо не е угаснало
                          протестът е в Неделя 11 часа
                          А бе ще видим. Всъщност протестите не са лошо нещо. Трябва да се напомня постоянно на партиите, че не може да се продължава така.
                          Една от причините да не гласувам за БСП на парламентарните избори (от Виденов насам) е че слагаха за депутатин от Шумен Димитър Дъбов. А този беше председател на градския комитет (не на окръжния) на БКП в Шумен като дойдох 1982г! Как да гласувам за мухлясалата номенклатура. Ама очевидно има свое лоби в партията. Няма да му е лесно на Станишев да се пребори с мухълите.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            По тези въпроси добри идеи има netware5.
                            И повечето са добри и най-важното са реално приложими.
                            не съм ги чела

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              ...

ПС: Върти ми се в главата,но не съм сигурен .... дали на герпаджиите,основните им базови структури не бяха наричани в началото 'братства' , по подобие на масоните!
                              може да е било - отряди - ...за бързо реагиране
                              а Фидосова да е дружинната

в долния ми пост, не знам защо не излиза, опитах да го оправя, но си остава забито...
                              Питах те, дали случайно, имаш лични впечатления за БСДП от 90та на д-р Дертлиев?

Коментар

Мисля си и за Конституцията ни
                                Добра или лоша не е толкова важно, колкото изключително специалните и затова трудно преодолими условия за всяка една промяна в нея.
                                Абсурдно е да се мисли, че едно мнозинство в един конкретен момент е направил най-доброто.
                                Развитието на обществото само налага търсенето на промяна.

Защо трябва за една такава промяна да се свиква, отново на принципа на избора, който се прави и за парламент, но такъв специален, наречен за - Велико народно събрание?
                                Какъв е проблемът подобни промени да се правят не с квалифицирано, а със супер квалифицирано мнозинство или 3/4 мнозинство след публично обсъждане, възможно е и добавяне на някаква форма на електронно приемане - интернет гласуване на гражданите и някакъв минимум, необходим, преди депутатите да преминат към крайно приемане - един вид ...камарно гласуване, която едната камара е народът

само си мисля )
                                По тези въпроси добри идеи има netware5.
                                И повечето са добри и най-важното са реално приложими.

Коментар

Working...
                                X