If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Протест против мизерията?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ако хората които протестират си мислят че правителството осигурява благоденствието какво да говорим повече.Щом изповядват такава идеология да се записват при Йоло Денев.С протести не се забогатява.Всеки има глава на раменете и се оправя.Няма как да съжалявам хора които имат апартаменти по за 120000 евро че не можели да си плащат тока?Не може земята ни да буренясва в планините да няма едно стадо овце и да ревем че ни е скъпо.С ръцете в джобовете ще ни е още по скъпо.Няма как по цял ден да си с дистанционното в ръцете или да мааш карти в някой клуб и да имаш.Всичко е индивидуално.Не съм против хора които наистина бедстват да получават енергийни помощи но към тарикатите съм безмилостен
Бате Пешо, имал си късмет 90-те да те заварят в по-зряла възраст, с контакти и пари. Сега НЕ Е така.
Протест против мизерията?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ако хората които протестират си мислят че правителството осигурява благоденствието какво да говорим повече.Щом изповядват такава идеология да се записват при Йоло Денев.С протести не се забогатява.Всеки има глава на раменете и се оправя.Няма как да съжалявам хора които имат апартаменти по за 120000 евро че не можели да си плащат тока?Не може земята ни да буренясва в планините да няма едно стадо овце и да ревем че ни е скъпо.С ръцете в джобовете ще ни е още по скъпо.Няма как по цял ден да си с дистанционното в ръцете или да мааш карти в някой клуб и да имаш.Всичко е индивидуално.Не съм против хора които наистина бедстват да получават енергийни помощи но към тарикатите съм безмилостен
а непознат вирус няма - има отклонение от параметрите, което се следи с обрани връзки и елеминира своевременно... след приключване на демото ще има стиковка на данните и промяна на параметрите...
Тайна! Защо я спомена тогава? Само, за да ни се изфукаш- вие сте от стадото, а аз- от овчарите снизходили ви с вниманието си ?
"Нищо не може да се предскаже и контролира. Най вече бъдещето." .
Много е бил зле милия!
Теорията и математически симулационни модели не са били създадени...не говоря за изчислителната техника...
а м/у другото той заплата получавал ли е?
къща имал ли е?
кредити ?
парите му различни ли са били от тези от ФЕД ??
- мисля че за много неща не се е замислял... въпреки че за времето си, на мястото където е работил точно на него е било дадено да осмисли и създаде квантовата теория...
- по-умни от него са създавали през това време другиТЕ неща
Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
а непознат вирус няма - има отклонение от параметрите, което се следи с обрани връзки и елеминира своевременно... след приключване на демото ще има стиковка на данните и промяна на параметрите...
"Нищо не може да се предскаже и контролира. Най вече бъдещето." Нилс Бор.
РУШВЕТИТЕ ВИЕ ГИ ВЗЕМАХТЕ- ГЕРБОЛШЕВИКИТЕ. КАТО ОХРАНЯВАХА С ФИРМИТЕ СИ ПРИКРИВАХА ДАЛАВЕРИТЕ И ПАК И ПАК. Защо вие комунисртите не подобрихте положението на народа за4 години. Къде е гаранцията за ГЕРБ за законност, ред и промяна. Вие сте по гадни и от комунистите- техни синове и слуги- грабители на народа
Како ти си тъпата кифла- какви сметки си дала. Знаеш ли с колко е поскъпнал тока , водата парното за 20години..Вие комунистите- Герболшевики се мъчите да обясните с външни причини и малки фактори мизерията ,за която сте причина. Ограничи се с обидите за да не започна и аз- да се смята за предупреждение..Моля и модератора да го отбележе..
А кога вземахте рушветите за тецовете в Марица Изток и за ВЕИ хубаво ли ви беше комунистически мекерета! А сега тока бил скъп. Скъп ще е като крадохте 23 години и не мислихте за народа си! И за Белене хвърлихте 2 милиарда и взехте рушветите без да имате клиент за тока произведен там. Аааа забравих българските граждани са ви клиенти и те плащат всичките ви золуми! А сега се правите на народомъченици и вдигате протести за да се докапате пак до кьор софрата.
Много овчи мозъци има в тази държава включително и ти!
Защото му знаеш генезиса. Но ако вземе, че го връхлети непознат за вашите лаборатории вирус и той доведе до някакви мутации непредвидени/непроиграни, какво се случва?
Кое е интересното? Слушаме в захлас.
интересното е тайна!
Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар