If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Охоо още един губещ и то Форексгубещ се забавлява докато слугува на силните на деня... Как да скъси, когато и за това се иска акъл- то не е като да правиш тъпи забележки на хората, които даже не те забелязват
Сложни са комплексите ти за малоценност. Знаеш ли старата мисъл- които нож вади от нож умира..Няма да ти отговарян, но много олекваш в очите ми ..ха-ха
Киро, ти да не си някоя от тризначките? Те така говореха с наизустени фрази и поговорки.
П.П. Дано сравнението ми с тризначките да не накърни твоята чест и достойнство.
А герберунгел добре ли, символ на Фалш, Лицемерие, Наглост, Безхаберие, Некомпетентност...
много стилна ...символика )) направо метафора )
Но аз твърдя, че неправилно, привържениците или идолопоклонниците на Герб се наричат гербери.
Мисля, че граматически по-точно е гербераст.
да им напомня и защо...пак
гербераст - от герб - партия на Борисов и наставка раст от гр. дума ерастис, означаваща любов към някого, нещо
педераст -> от педи - от гр. дете и наставка -раст - от гр. дума ерастис, означаваща любов към някого, нещо
това за разяснение, на тези, които съзират близост с другата дума, поне да научат и точното й значение...и да не забъркват и гейството
АНОНЕ, ДА БЕШЕ СКЪСИЛ ЗДРАВО ЙЕНАТА НЯМАШЕ ДА ТИ СЕ ПИШЕ ТОЛКОВА МНОГО И ДА СЕ КАРАШ ПО ФОРУМИТЕ... ЩЕШЕ ДА СИ ПИЕШ ПИТИЕТО ВЕЧЕР.... НО СИ ОСТАНА АПОКАЛИПТИК..
Още един РАЗБИРАЧ. Че чак и валутИСТ.
Нали днес е почивен ден на пазарите. Какво друго да правя, освен да се забавлявам в най-малоумната тема на Инвестор.
Сложни са комплексите ти за малоценност. Знаеш ли старата мисъл- които нож вади от нож умира..Няма да ти отговарян, но много олекваш в очите ми ..ха-ха
Ако ми прегледаш постовете назад (не, че трябва да го направиш) ще видиш, че в толкова постове и време, да съм се заяждал най-много с 20 ника. Което пък изобщо не говори добре за теб.
Аз дори и не се заядох директно с теб. Просто не даваш достатъчно авторски материал. Какво да се заяждам на линк или цитат?!?
АНОНЕ, ДА БЕШЕ СКЪСИЛ ЗДРАВО ЙЕНАТА НЯМАШЕ ДА ТИ СЕ ПИШЕ ТОЛКОВА МНОГО И ДА СЕ КАРАШ ПО ФОРУМИТЕ... ЩЕШЕ ДА СИ ПИЕШ ПИТИЕТО ВЕЧЕР.... НО СИ ОСТАНА АПОКАЛИПТИК..
Ами по тази конституция аз мога да изразявам мнението си както поискам и където поискам- ха-ха..Сега ми припомни по кои свои комплекси забрани на Маранди да те споменава- ха-ха..
Ти също можеш да ми забраниш да те споменавам, но с това не нарушаваш Конституцията.
Тя би била нарушена, ако ме заплашиш или отнемеш техническата възможност да споменавам името ти.
Виждаш ли колко сложна е материята извън твоя свят на линкове и цитати?
Момче се казва на хора по малки и по незнаещи и не научени от тебе..Но това все още е доброжелателно..Да не очакваш да те наричам господин , както вие казвате на работодателите си- ха-ха. За мене сте жалки..Комплексите си няма да избиеш, когато правиш забележки на хората, а само когато учиш и се самовъзпитаваш..а наистина имаш нужда..
В някои квартали на някои градове за обръщението "момче" ще бъдеш заклан след 10 секунди.
Ами по тази конституция аз мога да изразявам мнението си както поискам и където поискам- ха-ха..Сега ми припомни по кои свои комплекси забрани на Маранди да те споменава- ха-ха..
Момче се казва на хора по малки и по незнаещи и не научени от тебе..Но това все още е доброжелателно..Да не очакваш да те наричам господин , както вие казвате на работодателите си- ха-ха. За мене сте жалки..Комплексите си няма да избиеш, когато правиш забележки на хората, а само когато учиш и се самовъзпитаваш..а наистина имаш нужда..
Коментар